Pages

Total Pageviews

Jan 11, 2013

Tak Boleh Tidur

Sejak dua menjak tiga menjak ni, aku tak boleh tidur. Nak kata kena fikir pasal kenduri kahwin, lambat lagi nak kahwin. Calon pon kejap datang kejap pergi. Nak kata fikir masalah tempat kerja, hari hari pon tempat kerja aku bermasalah. kahkahkah. 

kalau dulu masa baby, mak aku selalu baca ''lailahaillah'' sambil henjut aku dalam buaian, henjut punya kuat , konon lagi kuat henjut lagi cepat la aku tidur. tapi sekarang dah besar ni, takde siapa dah nak henjut :( 

hehe 


tak, maksud aku henjut lain. tampar nak?

tapi kalau ada orang main rambut pon aku dah boleh tertidur sebenarnya. tapi cerita dia aku duduk sensorang! takkan la nak main rambut sendiri lepas tu tertidur sendiri! tak feel tau tak!


P garu S : kalau org garu belakang badan pon boleh tetidur. ah! banyak la pulak cekadak!

34 comments:

  1. sabar lah sayang. nanti dah kawin main la henjut henjut. maksud aku henjut buaian

    ReplyDelete
  2. hush bahaya ayat henjut ni. hahahaha

    ReplyDelete
  3. henjut ape?
    kite xpham..

    kehkeh..

    ReplyDelete
  4. kesian.. smoga mendapat ketenangan dariNya..

    ReplyDelete
  5. kata2 itu menggangu pemikiran hari aku hari ni.wkakakak

    ReplyDelete
  6. Hahahaha. Gediknya.








    Dah besar pun nak suruh suami henjutkan dalam buaian.

    ReplyDelete
  7. kalau camnie kena cepat kawin

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. henjut apa lu ni. hahaha

    gua bagi henjutan letrik karang. henjutan pun boleh

    ReplyDelete
  9. kak ezan try la masuk buai yang pakai electric tu.haha

    ReplyDelete
  10. advice ... cpt la kawinnn...haha..ade la jgk org garu blakang..men rambut..haha

    ReplyDelete
  11. haa gua tau.. henjut ni yang main henjut2 semut siapa sakit naik atas tu kan?

    ReplyDelete
  12. ngeeee :D hanya boleh senyum bygkan.


    bygkan ijan dalam buaian dah besar2 ni kena enjut, dah gaya ikan paus dalam jala.

    ReplyDelete
  13. alololo~meh sini nk main rambut ezan meh :P

    ReplyDelete
  14. Henjut?
    Jap.. bukak kamus Dewan Bahasa Dan Pustaka. Kang salah tafsir, naya ..
    :-p

    ReplyDelete
  15. awak ni saya tengok makin lama makin jatuh ke hukum wajib kuasa tujuh untuk kahwin.


    yang benar,
    izara.

    ReplyDelete
  16. main rambut tu mmg ultimate punye cara yang aku suke utk kasi tidur, tapi samalah kite, sape nak buatkan tu sume? kakaka~

    ReplyDelete
  17. akhirnya setelah sebulan ada pon entry baru.. dia bagi henjutan kat readers.. huhu.. miss u ezan!!

    ReplyDelete
  18. manje ea nk berhenjut-henjut bagai.

    ReplyDelete
  19. ezan..ezan..meh sini nak tolong main rambut ezan meh..

    ReplyDelete
  20. lain kali mana yang datang tuh, kau tambat jer kaki dia. senang sikit nak bagi tidur kau pulas. :)

    ReplyDelete
  21. kah kah kah... kawen sok henjut puas puas... kah kah kah.. ~ henjut buai ler .. tampo nak?

    ReplyDelete
  22. Susah nak tidur. Tapi bila dah tidur susah plak nak bangun. hak hak..

    Mana ada benda senang, nak tidur pun susah.

    ReplyDelete
  23. Ah, kena cari calon lah kalau macam tu. Ehem.

    ReplyDelete
  24. muhun update kalau tak gua henjut blog ni. dah dua kali gua komeng ni

    ReplyDelete
  25. keh keh keh. selamat malam diucapkan

    ReplyDelete
  26. bujang2 nie tak payah nak henjut sangat.. p makan pil selsema.. mana tau jap lagi terlena.. then ada putera datang kiss, ezan terjaga.. wahh gitu..

    ReplyDelete
  27. mohon ada akak ponti tolong belaikan rambut kau di waktu kau sunyi keseorangan di bilik tidur. ehem.

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa