Pages

Total Pageviews

Feb 28, 2015

SILA TINGGALKAN LINK!

Hai makwe dan pakwe sekalian.

Memandangkan aku nak aktif balik berblog, aku nak cari banyak banyak blog yang masih aktif untuk dibaca. sebab bloglist aku yang dulu kebanyakan blog dah tak aktif. sedih je tengok!

ok buat mereka yang aktif dan nak sama kunjung mengunjung ( amboi dh macam hari raya? )

sila tinggalkan link blog anda di bahagian comment!

terima kasih!

*entry ini ada gam! sila ke bawah utk entry takde gam!*


56 comments:

  1. Assalamualaikum awak. hee saya nak tinggalkan url blog ye. www.sheilashahfiekry.my :)

    ReplyDelete
  2. afiqah : awak mmg dh ada dalam list haha!

    ReplyDelete
  3. sheila : hye wlaikumsalam :) thanks! nnt kita kunjung mengunjung k! :)

    ReplyDelete
  4. Hai dik..tq datang blog akak...selamat aktif kembali...anyway, xyah tinggalkan link kot...klik gambar je dah bole trus ke page...lalala

    ReplyDelete
  5. nak jugak.. hehe.. http://www.hafizhafizol.my

    ReplyDelete
  6. hai ezan idma.
    kita areen aziz. :)

    pwinceszxerra.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. wah..beznye
    nak jugak la

    http://umikasum.blogspot.com

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  8. Welcome back.. Jue pn nk start aktif balik...

    ReplyDelete
  9. Blog saya masih hidup. belum dikebumikan lagi XD

    http://syazary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. kak mia pun nak letak juga...

    http://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  11. akak dah private blog.
    baru rajin nak aktif balik.

    tapi akak akan sentiasa rajin baca blog awak semula. insyaAllah.

    selamat berblogging! ^__^

    ReplyDelete
  12. hai ezan, kte suka blogwalking baca blog ko ni. hopefully dpt beli ur item from ur wardrobe sooner or later, i even follow ur twitter n fb, salam perkenalan, am wan zahidah. nice meeting u

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum awak. awak nak join review blog 2.0 saya ye? nak minta tolong kalau ye, follow saya kat blog secara manual. sebab takleh detect nama awak kat followers tu. amik link blog saya, add ke dashboard. tgu sampai blog saya keluar dekat dashboard awak. maknanya dah berjaya follow saya. maaf menyusahkan. button follow saya ada masalah sikit. dah buang pun. like kat fb pun sama.. kena klik link fanpage saya. sign in dulu. baru like. huwaaaa maaf sheila menyusahkan yeee >_____<

    ReplyDelete
  14. awuck nak link sayer jugak kew? ahh seganlah nak bagi

    ReplyDelete
  15. cik ezan..xnk letak blog kitewww kewww.. ekekeke...

    ReplyDelete
  16. lama menyepi.. betul2 nak aktif ker ni? hehehehe

    ReplyDelete
  17. yeayyy dh nk start berblogging semula.. welcome back dear! :)

    ReplyDelete
  18. saya pon dalam usaha mengaktifkan semua blog.

    http://sisterofciksayang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. nak join tapi malu. hehehe
    salam perkenalan :)

    http://tomatowithcheese.blogspot.com

    :D

    ReplyDelete
  20. dulu x aktif sbb x bayar yuran blogger?

    ReplyDelete
  21. hye Ezan..lama x ke sini..
    kite kejap aktif kejap x..
    keep in touch!~ =)

    http://missfroggy84.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. ini link blog saya :
    http://pypylamb.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. wahhh boleh juga ni.. ni link saya http://bbyuya.blogspot.com thanks^^

    ReplyDelete
  24. welcome to my blog:)

    http://citershark.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Nak letak jugak la camtuh .

    http://pykapdot09.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Salam, Welcome back sayang. Tak sabar nak baca entry2 baru lepas ni.

    http://sisterofciksayang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. awak meniru saya eyh? eyh eyh? kite pun nak ektip balik.. awak carilah idea lain.. :(

    ReplyDelete
  28. http://thetimelines2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. http://aboutyesterdayoncemore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. gua pun nk kembali aktif ni... lama dah tinggal.. selamat kembali tuan tanah..

    jemput singgah..

    http://quiyyum90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. http://puapoo.blogspot.com

    saya baru jejak sini.. follow dari blog kawan saya..

    ReplyDelete
  32. woww!!!..tarikh dah 2015..haha..

    http://princehasnizam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. ddhasnidar.blogspot.com



    hai.saya stalker awak di blog & ig.haha.

    ReplyDelete
  34. http://megaimaginasi.blogspot.com

    orait

    ReplyDelete
  35. boleh berblog walking mcm dulu2 balik.. awwww

    sukasamko.blogspot.com ;)

    ReplyDelete
  36. nak tinggal gak ke...erm..alahai..macam ngada plak...adik tetap datang gak kan..haha..anyway...datang je la ek...

    h\ttp://simplyakuogosh.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. new blog, but i really want to share some stories too (:

    zerotized.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Hai ;)
    terperasan awak ada singgah blog akak thru nuffnang
    so snggah berkunjung balas ye

    nt nak khatam , hehe

    ReplyDelete
  39. Hye assalamualaikum, jom lawat blog saya jugak.

    www.mamaiqram.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. Salam. Meh laa singgah blog http://mamakembar3.blogspot.com/ :-)

    ReplyDelete
  41. Hye awak... Saya baru lagi...

    www.mamaiqram.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. http://renohisweird.blogspot.com/

    welcome! \(^_^)/

    ReplyDelete
  43. kita tukar link dah wakkkk..

    ddjaafar.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. hai. saya datang tukar bloglink baru.

    ddjaafar.blogspot.com

    ReplyDelete
  45. hai belog me too....kurtbabyska.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. ni blog sy... syamimifateen.blogspot.com :)

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa