Pages

Total Pageviews

Oct 29, 2013

Bila saya membesar

Bila tengok gambor masa kecik dengan besor ni rasa macam comel pulak aku masa kecik dulu. kekeke. 

Ni lah gambor yang aku rasa paling power mak aku dress up aku masa kecik. Bawah nya pulak bila dah besor anggun dan menggoda org kabor. Ni cousin lelaki yang aku paling rapat. dan dia single lagi, ehem?

  

Peh aku dengan cousin aku dari kecik memang suka amek gambor cekak pinggang rupenye wakaka.





Gambar ni masa majlis merisik (ke tunang?) aku hari tu. Kawan aku tanya kenapa pakai warna hitam. sebenarnya aku tak prepare pon langsung baju aku utk hari majlis tu. sebab bayangkan, Majlis hari ahad, sabtu aku kerja . Malam sabtu tu aku gerak balik raub. sampai rumah pukul 9 malam. 

Baju aku memang fully sponsored oleh kakak aku memandangkan dia ada kedai kain sendiri. Then dia bawak 5 baju utk aku pilih, tapi mak aku berkenan yang ni, so aku pakai je la.

Restu org tua ni dalam apa apa hal pon lagi penting yedak? hihihii

P restu S : Aih tak sabor pulok nak dapat restu dari suami ahaks




33 comments:

  1. wahhh merisik gini sempoi .... mmg terbaik la ... rileks la br merisik ye dak wat pe nk melebih betui kan ....

    ReplyDelete
  2. eima : haah sempoi gila rasa kekekee,

    ReplyDelete
  3. Aku rasa mcm dah pernah tgk gambar ni

    ReplyDelete
  4. azwan : gambar yg mase kecik ke dh besor? yg kecik tu aku ada buat entry lepas2

    ReplyDelete
  5. wah..cayalah, dari kecik sampai besar rapat ek..hehe tang baju kawen tu, sy tgk je koleksi apa yg ada, lepas tu sy pilihlah yg mana berkenan di hati..pihak lelaki pulak follow jelah pilihan sy tu..hehe

    ReplyDelete
  6. perkara yg elok jgn ditangguh lama lama..

    ReplyDelete
  7. mizz erma : haah rapat smp besor hehe. ok awak thanks :)

    ReplyDelete
  8. Trademark tu cekak pinggang..hehe..comey2..cousin tu pun comey..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  9. bestnya Ezan dah nak ade suami.. kakakakaka

    ReplyDelete
  10. salam

    dari kecik sampai besar sama jer comel..yang cousin awak pun apa kurangnya..hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. amboi yg cousin tu tak nak kasik kenal ke geng wicet ke? ahaks

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. dengan cousin sweet tak rase apee , dengan suami baru rase

      Delete
    2. takpe..nanti dah kawen jgn lupa ajak sy tau ..hehe ..sy tunggu hari tu .hehe.

      Delete
  13. wowww..smpoi la gmbar msa kecik tu =) kawen cpat2..jgn tunang lama2

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. macam comel je? macam comel je. haha

      Delete
  15. tahniah ye....kita dulu time bertunang pun sempoi jer pakai baju kurung jer...

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa