Pages

Total Pageviews

Nov 15, 2011

Bila perempuan mengeluarkan peluh

Jogging. Suatu perkara yang bukan asing bagi aku. ni aku nak cerita benda-benda yang buat lagi aku bersemangat nak jogging. Berjogging berteman kan Lelaki yang badan-badan tough yang mengeluarkan peluh jantan. aku pula mengeluarkan peluh betina. eh. nampak tidak kurang sopan pula menggunakan perkataan betina pada peluh seorang permpuan. baiklah. kita tukar menjadi peluh gadis. ya peluh gadis. itu mungkin lebih sopan dan menampakkan keayuan seorang gadis seperti aku. kehkehkeh




Bila nampak kebonjolan meraka. ia buat aku meremang. oh, maksud aku kebonjolan betis. aku tak pernah lagi ternampak kebonjolan lain. Kebonjolan betis itu seksi, tahu? hal ini menyebabkan kelajuan aku berlari mengalahkan watson nyambek. Nasib baik masa sekolah dulu acara 1500m sudah menjadi kebiasaan bagi aku. Jadi tidak sukar untuk berlari beriringan dengan mereka. cewah. 

suatu petang yang tenang. Burung-burung berkicauan, kelihatan seorang perempuan sedang berjogging. berdekatan dengan nya kelihatan seorang lelaki juga sedang berjogging. terjadilah perbualan di antara mereka,


Lelaki tough  : hye. selalu nampak awak kat sini
Aku              : eh, hye. haah, berat dah naik. kenalah jog sikit
Lelaki tough  : oh yeke. kurus je saya tengok, Berapa round dah ni?
Aku              : 4
lelaki tough   : wah. saya baru satu. 
Aku             : tu lah, ni agak nak tambah satu round lagi. ok lah.saya pergi dlu
                    (sambil berlari dengan beriya-iya)
lelaki           : ok hati2



Note : sebenarnya aku baru je satu round. kadang-kadang kita perlu menipu untuk keyakinan diri. kehkehkeh







  1. hahaha..ade gak peluh gadis ea...xpe la menipu cket2..kah2

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. bgus jugak tu. Peluh gadis yang sudah 4 ROUND . hehe

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHAHA.kak ezan comel wey ngorat lelaki.kahkahkah

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA

    gua punya azam mahu jogging petang-petang.tapi lupa bawak sport shoes.

    *padahal memang sengaja tinggalkan

    ReplyDelete
  5. Auni : hahah kadang2

    EnciK AxixOu: ade jugak hehe


    Princess^of^Hemp : 4 round tuuu


    Nin Ahmad ツ : skill tu penting


    tieykah : nnt kite joggng sesame ajk Bro hisam haha

    ReplyDelete
  6. ooo tipu yee...

    berat kak ain pun dah naik..tapi nak lari2 mcm tu..alahai malasnyeeee...

    ReplyDelete
  7. ainnoraini :kadang2 kene tipu kak hehe

    ReplyDelete
  8. haha~igtkan mmg btol2 4 round..tanjat kitteww..hehe =p

    ReplyDelete
  9. kizz : haha nak hidup kan

    Atiqah : hahaha jgn cpt percaya :p

    ReplyDelete
  10. ish ish ish temberang ye, . . . sambil jogging mengurat laki sekali, . . . hahak :P, . . . contoh ikutan yg baik kepada adik-adik, . . . :D hee

    ReplyDelete
  11. eeeeeee teruk betul
    x baik menipu tauuu

    kalau kita jd awak, kita ajak dia jog sme2. tukar2 no phone. alih2 jd laki plak ;)

    tempat nikah, buat kat tempat jog tuh sbb kat situ tempat pertemuan.

    perghhh amacam tragis x cite kita?

    ReplyDelete
  12. apsal aku joging takde awek nak tegur????? wai? timkai?

    ReplyDelete
  13. ieja : hobby :)

    lia : alaa, takpe2 sok jumpe dy baru mintak hhaha

    ReplyDelete
  14. kahkah,
    baru nak percaya 4 round.
    cet.

    mesti cowok kagum gile dengar ye.

    ps: profile awak: 23 tahun, menggiurkan??...auwww...

    pps:suka bc profile awak sebab tukar2..=D

    ReplyDelete
  15. bro bujal : salah taktik kot haha

    Zahidah seran : hahaha jgn percaya sgt sis. suka tukr sbb sy tak ttp pndirian. haha ;P

    awwww

    ReplyDelete
  16. Kau joging sensorang ka? perempuan berpeluh nampak seksi. haha

    ReplyDelete
  17. sorg . kdg2 je gn kawn haha ;p aku sexy letew

    ReplyDelete
  18. hahahahhaha...tarak guna punya ezannn!! ahahha..kaki kelentong ek!heheheh

    ReplyDelete
  19. 4 round lelaki = 1 round perempuan

    ReplyDelete
  20. mesti lelaki itu berkata dlm hati " ni sesuai jd calon bini ni" itupun klu si lelaki itu bujang, klu perut dah kedepan, for sure dia adalah laki org. hehehe

    ReplyDelete
  21. hero : sembangkencnag haha

    Juno : aku tahu. kan? ahha

    ReplyDelete
  22. ahaha anda klakar...peluh gadis itu mmg prempuan mlayu terakhir abis...laki tu kompem buat 5 6 round lpas tu...:P

    ReplyDelete
  23. hahahhaa.... mati2 ingatkan 4 tadi..hhahhaaa...

    ReplyDelete
  24. ahaha..ezan2..sgt konfiden!

    huhu..dah lame tak jogging .. :(

    ReplyDelete
  25. hahahk... adeh.. cakap la patbelas round-.-"

    ReplyDelete
  26. zoul : hahaha betol. nak chalenge punye pasl


    Ct Aja : hahahah shhhh!


    CaDLyNN : jom jog same2 lynn


    El-Janna : karang dy tekejot lak haha

    ReplyDelete
  27. Lelaki tough (?) : Cheese! Iya2 aku ingat kau betul2 dah 4 round. Patutlah kau tak tercungap-cungap lagi masa tu kan..





    Serius rindu gila nak jogging lama.....

    ReplyDelete
  28. *Terima kasih. Lama dah tak kena puji hensem. Kehkehkeh.

    ReplyDelete
  29. berdosa menipu... nnt jog mesti langgar batu. Ehhh. hahah

    ReplyDelete
  30. sungguh tough temberangan terseBUTT

    ReplyDelete
  31. hehe u ni kelakar la ezan!

    :)

    btw, i miss u tooo!

    -yuyu-

    ReplyDelete
  32. YOUsoF : hahaha tertipu


    kura : waa kejam mendoakan

    ORLANDO AHMAD : tak la wangi ahha


    eLL : kite mesti nmpak tough


    yuyu aziz : Miss ya!

    ReplyDelete
  33. Lol but the point i nak sentuh is felamak kena tegur tuhhh. Selama i jog nobody ever approach me.

    ReplyDelete
  34. hahaha ;p tu pon lupe mintak no fon

    ReplyDelete
  35. hahahaha.... sengal.. tapi ada baik dalam dialog tu.. :DD

    ReplyDelete
  36. ejulz : hhehe haruslah
    amyip : hahahaha biala

    ReplyDelete
  37. ayat mengayat ke tu ezan? hehehee.

    ReplyDelete
  38. jgn hangat2 taik ayam sudah leee

    ReplyDelete
  39. haha mengong.. tercabar iman lelaki tu tau..

    ReplyDelete
  40. Bikin suspen jer la...ingan benjolan apa ke...hehe

    ReplyDelete
  41. hanaahmad : hahaha lebih kurg

    delarocha : bg la semangt sket


    YOUsoF : Hehe


    Alkisah: ahhaha iman dia kuat. takpe


    Daddylicious : haa jgn pk bukan2

    BonekadalamChermin : meh meh

    ReplyDelete
  42. haha xmenahan 1 round dikatanya 4 round..fuuhh hope mmg dpt la abes 4 round jog tu ye yunk =P

    ReplyDelete
  43. perghhh kaki gebang jugak akak ni ye hahaha :D

    ReplyDelete
  44. alif haris : kadang2 je hehe


    msredcheesecake : hehehe terer kan


    Fara E's " hehe. harus

    ReplyDelete
  45. hahaha..lain kali ckp je xlah 10 kali dah round..mesti abg tough tu terkesima

    ReplyDelete
  46. say to easy=): takot dy tros pengsan je haha


    C.M.A @ CikMoonAdnan : ehehhe skali skale

    ReplyDelete
  47. hahahahaha
    sungguh tak bole blah la..

    ReplyDelete
  48. haruslaa tercabar kelakian mamat tu bila awak cakap awak dah jog 4 round.kahkah

    ReplyDelete
  49. dan aku cepat sangat tau/sedar lau kau menipu time tuh..hahaha

    ReplyDelete
  50. IZNIE : hahaha. skill.

    Shurazirah Sukhur: itulah. lepas tu dy beriye lari kuat2

    ghost writer : andakah lelaki itu? kehkeh

    ReplyDelete
  51. HAHAHAH..pasni klu jogging tetbe ada awek ngurat nk ckp da jog 10round.nmpk kejantanan melebih2. ;P

    ReplyDelete
  52. hahhahah...tipu sunat eh...ehheh

    adoii la..la lau jog 1 round pun dah semputt tau..lagikan 4 round.ehheh

    ReplyDelete
  53. style lah, konpident gile..
    hehehe..

    suka jog kat mana?

    ReplyDelete
  54. Hahahaha hampeh.. peluh gadis la sgt.. jeles wehhh kau curang.. selamber jee tengok muscle lelaki!! haish...dah tu tipu lagi.. haish sejuta kali! haish haish haihs!

    ReplyDelete
  55. zan, diari diet awak tu awat tak leh masuk? only invited je ke?

    ReplyDelete
  56. bagi uncle, perempuan berpeloh kadang-kadang nampak seksi, tau....

    (ya, uncle jujur)

    ReplyDelete
  57. da lama tak jogging ni.tiba2 rasa nak kena jogging bila baca entry ni..

    ReplyDelete
  58. penipuan terhebat! haha!

    dill.

    ReplyDelete
  59. hey jangan tipu tipu nanti hidung panjang macam pinnochio ;)

    ReplyDelete
  60. dh lame tak jog. kdang2 kita kena tipu gak. tipu sunat..hehe

    ReplyDelete
  61. Hello, how are you? I have something to show you, before it is going to be late.
    A new antivirus product.

    KASPERSKY 2012
    KASPERSKY ANTI-VIRUS (KAV)
    1PC = RM 40
    3PC = RM 60

    KASPERSKY INTERNET SECURITY (KIS)
    1PC = RM 40
    3PC = RM 70

    Any order, you can send me your interest to my email.
    mandin26[at]yahoo.com

    OR for a better process, you can go to my blog, and fill in the ORDER FORM. It is much easy because it go directly to my email.

    http://rahman-kaspersky2012.blogspot.com/

    Make sure you insert your handphone number for easy contact. THANK YOU.

    ReplyDelete
  62. nah. idea baru untuk aku. hahah. pasni kalau org tanya. aku nk jawap da 10 da ;)

    ReplyDelete
  63. hahaha,cakap biar kencang ye tak?hehe...senget tol...;p

    ReplyDelete
  64. ezan! im back! miss u!

    kite pun biasa lari 4 round lah..keliling umah :P

    ReplyDelete
  65. idea baru nk ngurat awek ni.yeay! :D

    ReplyDelete
  66. haha. okayyy. tips yg baik punyaaaa. ;pp

    ReplyDelete
  67. huhu terbaik arrr nak cube taktik ni utk lebey yakin hehe ;)

    ReplyDelete
  68. Menipu harus ade konfiden yg tnggi! Hahahaha~

    ReplyDelete
  69. hahaha.tertipu bai laki tu..hehe

    ReplyDelete
  70. kadang-kadang kita perlu menipu untuk keyakinan diri.

    HAHAHA, mmg terbaik! :D

    ReplyDelete
  71. Abg Stalker : hahahah tu taktau la awek tu nak caye ke tak haha


    ILA HonEyBuNNy : hihi. nipu sunat tak pe kan :)


    ishiko : jog dekat taman je. jom la hehe


    syahirooAhmad : ala tertengok takpe kan haha

    gedek! : betol ke uncle? lepas ni nak berpeluh lah slalu

    Miss Ain : haha entry ni kire leh pmbakr sngt jog la kan


    dill : hehehe leh menang awrd tak?


    Ihsan Arifin : haha takpe mancung

    Amanina Sofea : jom jog same2


    cha zainol : tu lagi la buat dy mggltr nak chalence haha


    aiEz : harus. kencang itu perlu kehkeh


    laylie mdnoor : hey , mana pergi. lama tada nmpk. miss u too!


    Abg Stalker : eleh mana aci haha


    DAYG ♥: sila aplikasikannya ya@ haha


    nazirah : yakin itu penting haha

    Liyana Zahim: yup. kalo tak tak yah menipu haha


    Syimir : takpe, dia maafkan kot. haha


    Nurul Iman Rosman : kehkehkeh.

    ReplyDelete
  72. nape x cakap dari semalam awk jogging..hehe...

    ReplyDelete
  73. nizam : haha sape bengong?

    Shah : karg nmpak sgt tipu. haha

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa