Pages

Total Pageviews

Nov 22, 2011

misi

Aku dah mula risau bila adik lelaki aku main msj lepas tu senyum sorang2. Malam ni aku nak senyap2 bukak msj dia baca. kehkehkeh. aku bukan jahat. Wei, adek laki wei kene la jaga wei. Kang dia permainkan perasaan perempuan.  Jadi sebagai kakak aku harus menghalang hal ini dari terjadi. Bukan aku sengaja baca msj dia ok. Kehkeh ok misi bermula pada malam ini. 

50 comments:

  1. hahaa. umo brapa tu ezan? adik bgsu naz pn br dpt hp, nak kena pantau jgak la. heee

    ReplyDelete
  2. wahahahaha.....sat lg copy paste masuk kt sini :p

    ReplyDelete
  3. wahh2. ni baru kakak yg protective ;)

    ReplyDelete
  4. tukang tekan nufnang kamuNovember 22, 2011 at 8:43 PM

    handphone sy awak x nak cek ke?? :P

    ReplyDelete
  5. hahaha. stalk hp adik itu penting.
    sama mcm i :)

    ReplyDelete
  6. haha,,nanti bole la tunjuk msj msj yg die anta..

    ReplyDelete
  7. Booo~

    control

    booo~

    biar la dia nak jadi lelaki seperti aku.

    kah kah kah

    ReplyDelete
  8. eh..alasan ker tuu? sje la nk tgk kan kan?hahaha

    ReplyDelete
  9. wahaha.same like me r..selalu chck msg kt fon adik snyp2.best wooo bc ayat diorg sbb funny!haha

    ReplyDelete
  10. ceh.. misi menyelamat hati kaum sejenis lah ni? haha

    ReplyDelete
  11. mesej "dia" then nyamar jadi adik

    ReplyDelete
  12. harus bca msj dia..utk kebaikan xpe..adik sndiri lgpun..

    ReplyDelete
  13. dont be bz body.. leave him alone.. dia pun mahu privasi..

    ReplyDelete
  14. oh. saya selalu buat kat adik lelaki saya. ingatkan saya seorang kakak yg jahat. lepas bace entry nie, hati saya tenang.

    ReplyDelete
  15. haha...seyes bgus ade akak cam ezan nie.....bkn ape...bdak2 zaman skang nie tau-tau je la.hak3

    ReplyDelete
  16. Aku yakin kawan adik kau cuma hantar SMS lawak buduh je..



    Tapi kalau bukan, silah kongsi isi SMS tu dengan kami ok. haha

    ReplyDelete
  17. Hahakz...jaga-jaga...Eh kang dia dah bukak blog Ezan cne?

    ReplyDelete
  18. die dh ade awek..
    biarkannnn..
    haha..

    ReplyDelete
  19. entah entah,
    pompuan yang mainkan perasaan adik kamu..
    so camana?
    berjaya?

    ReplyDelete
  20. curious awak ye dengan adik awak tu.hahaha nanti update hasil misi awak tu.

    ReplyDelete
  21. Ezan, t repot smule apa yg anda dpt okeh.. Hahahahha!

    ReplyDelete
  22. bukak handphone adik, mesej awek dia masuk...

    "sayang, sayang sayang sayang tak?"

    tolong replykan untuk adik..

    "Jap i pergi berak"

    try la....

    ReplyDelete
  23. wow... adik sudah pandai ye... harus terjah smsm dia tu

    ReplyDelete
  24. kalau boleh, kau pastikan betul2 adik kau tu msg dgn laki ke pompuan..
    kalau pompuan, itu ok..
    kalau laki... phewww~

    ReplyDelete
  25. haha err,kau tak rasa bersalah ke?
    haha

    ReplyDelete
  26. haha. tak baek tau bace mesej orang. :D

    ReplyDelete
  27. haha. tak baek tau bace mesej orang. :D

    ReplyDelete
  28. Ezan Idma. 23 tahun. Lemak berkrim.
    Cari publisiti ye kak ? . . . .

    Eeee, lawak la, . . . hahaha, . . . .

    jeles kat adik sendiri, . . . . hahaha :P

    peace peace peace, . . . jgn marah saya tau, hihi, . . . :D

    ReplyDelete
  29. uish..bahaya ni.hahaha..biar la dia main2kn prmpn 2,3org.tutorial je kot. :P

    ReplyDelete
  30. harap2 perempuan jugak lah yg dimesej adik ko, jgn pulak sesama lelaki. kihkih

    ReplyDelete
  31. bahaya kan kalau henpon takleh lock pasword.macam aku punya

    ReplyDelete
  32. stalker....gua anti stalker.luke skywalker xpela jugak.gua in jugak la kan...

    ReplyDelete
  33. nasib baik ngko bukan akak Gua lalalla

    ReplyDelete
  34. oit..privacy oit!x baik taw..hehehe.. (but kekadang.. ada gak skodeng sms adik ai jugak..hahahah)

    ReplyDelete
  35. adik oh adik. kau pegi sorok hp kau. kakak kau nak usya kau msg dengan sape! kah kah kah

    ReplyDelete
  36. uishhh hahak.. misi la sgt kn-.-"

    ReplyDelete
  37. ehehe :p
    sy pown kdg2 wt smthue kt abg sy gak...

    ReplyDelete
  38. err ok bgs check.yg adik tlg set password cpt. :D

    ReplyDelete
  39. macam mana siasatan?berjalan lancar ke?hihi...tau dek adik abeslah meroyan dia nanti,hehe..;p

    ReplyDelete
  40. hu. aku risau. fiance to be aku mcm ni. alamak.

    ReplyDelete
  41. Snazzy Naz : baru umo 13 naz, tu yg agak risau skek/ haha


    CaDLyNN : pasti haha.


    DAYG ♥ : kan? haha.


    tukang tekan nufnang kamu : boleh jugak

    Auni : nak cek mlm ni. doakan ya. ahaha


    IZNIE : keikeh kite bukan penyebok kan


    Fauzan Zain : pasti. haha


    Akulah Pak Lan : kene control sket. karg jadi casanova haha :p


    Princess^of^Hemp : bukan alsn, ini betul2 haha

    say to easy=) : kan. kdg2 ayt tak faham pon haha

    kembatolo™: yes! betol. haha

    eLL: haha. kang terlebih2 plak.


    Rtp Farra Arisha : kehkehkeh. kita saksikan kesudahannya

    ShahzCudin : wah anda sokong saya!
    Alkisah : bz body sket je :)

    faa.rosli : kita tidak jahat. percayalah.


    zamira : haha bagus kan jadi kakak cmni.


    YOUsoF : hahah bende baik kene kongsi sesame haha


    KizZ : die bukan tau. takpe2

    Ezy Chiaki : maslhnye baru fom 1. hish


    Pocket : baguslah kalo pompuan tu mainkan/ i seronok je n tukang gelak. haha


    Shurazirah Sukhur : okey hehe

    Liyana Zahim : baik baik. rojer. haha


    Zulfikar Hazri : hahahahha funny. good idea!


    rATu kEBaYA : kene terjah !

    Aqiim : phewww bahaya tu haha


    syafiqakarim : rase senang hati lagi ade la. haha


    Dhiya Fariza : menjaga keselmtn kaum kita haha

    Eein Azryn : untuk kebaikan takpe/


    Nurul Iman Rosman : hahah mekaseh


    silent stalker, : penyebok je die ni

    Abg Stalker: hahaha mane boleh tutorial kat pompuan


    Berto : kalo lelaki jugak haruslah gwa pengsan


    tieykah : taks seensem Haqim:p

    pembaris : haha. kamu lock ke. ele bnyk rahsie le tew

    HiSaM ! ! ! : ah tak kire gua nk ckp jugak lu mcm hang tuah smlm.

    ORLANDO AHMAD : ckp je la lu teringin nak jadikan gua kakak. haha


    Cik Bambam : haha kite serupa!


    Ihsan Arifin : shhhh jgn bgtau


    El-Janna : ahha misi yg sgt sukr ni

    eyqa amin : ni lagi adik yg nakal. haha

    alif haris : ok thanks haha


    Muhamad Zaki Zafir : shhh jgn bgtau


    aiEz : sangat lancar!


    ~SaL IjOu~ : hehehe :p

    zulhilmi tempoyak : mane de mane de :p

    Raden : jom kite mmberjaykn misi ni.


    cha zainol : hahha ye ke?

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa