Pages

Total Pageviews

Jul 11, 2011

mimpi manis


Aku suka malam.  

bila malam feel dia ada lain macam sikit. nak-nak kalau malam hujan lebat. sejuk dia lain macam . 

atas katil aku mesti ada, bantal peluk, bantal, comforter, ini senjata aku apabila malam. kalau ini tidak ada, nescaya aku tidak akan lena. 

katil aku jenis pelamin punya. kalau tidur sorang , mau bergolek2 aku dibuatnya. terasa seperti di padang yang luas. katil yang empuk menambahkan kenikmatan. lagi indah jika ditemankan mimpi manis. 

hanya aku dan dia. bercanda di malam indah. tiada siapa melainkan kita berdua, kau cium haruman rambut ku, aku juga begitu. haruman semakin dekat. 


emmmmm *menghidu
emmmmm *menghidu 
emmmm bau semakin pelik. 

terjaga aku dari tidur.

Bau itu semakin kuat. semakin menyengit. aku buka kerdipan mata ku sedikit demi sedikit. cet, air liur basi anak buah aku, danial rupanya. mulut aku lagi sikit nak kene mulut budak kecil ini.

ini kes mak pegi keje pastu cmpak anak kat rumah nenek. kakak aku punye keje la ni. katil aku jugak jadi mangsa. nasib baik kau comel , Danial.


dengan berpijama,  aku capai towel berjalan malas ke bilik air.


* sayang , malam esok kita sambung lagi ya (kata aku dlm hati)

76 comments:

  1. apa kena mengena gmbr 2 dgn mimpi kau?

    ReplyDelete
  2. Anisa Hang Tuah: ya. rasa seperti dihancurkan
    Akulah Pak Lan : ada rasa aura berpijama tak? ahha

    ReplyDelete
  3. aura lain. Takut aku yg bermimpi nanti

    ReplyDelete
  4. pewh kalo kene td confrm masyuk punye.. zehahaha...

    ReplyDelete
  5. adoi, danial ni spoil mood nak bercanda je. haha

    ReplyDelete
  6. naseb baik danial kecik agi..hahahah.
    pesanan gua kat danial..nanti tolong karate mak cik ok..karate atas katil..tidur buas-buas ok!

    ReplyDelete
  7. seb baek la si daniel x jadi mangsa peluk sampai rimas.. heHE

    ReplyDelete
  8. nasib mimpi manis bukan manis dan basah..

    ReplyDelete
  9. nasib baik terjaga..kalau x lemas danial kena peluk dengan makcik dia..hehehe

    ReplyDelete
  10. Akulah Pak Lan : kamu terlampau berimaginasi ;p

    Nurul Aima Hj Kaim : hikhik


    Si Pujangga : masyuk tp pffffttt

    Syuhada : kecewa rasanya


    Syazwan : hahaha kamu mengajar budk2

    ejulz : ahahah dh slalu jdi mangse

    ReplyDelete
  11. Qaseh dalia adelia : hhihi


    Waqheh : itu bahaya

    Shurazirah Sukhur : hahahaa

    ReplyDelete
  12. ezan : tu mimpi basah.. basah air liur

    ReplyDelete
  13. hahahhaa... nasib baik laa danial budak kecik..xleh nak marah..haha.. mimpi mmg best..ngee~

    ReplyDelete
  14. untg akak, sy xmmpi pon mcm tu, nk jgk =p
    emm,mlm td sy mpi arwah abah but sweet, it make me smiling today =)

    ReplyDelete
  15. Alkisah: ahahahah ;p


    ORLANDO AHMAD AL BUAYAK : len kali sblum tidur ,senyum

    C.M.A @ CikMoonAdnan: hehehe tu lah nasib baik kecik lagi


    nur diana rozali : indahnya mimpi kamu :) Alfatihah buat arwh ayah :)

    ReplyDelete
  16. prince charming betukar wajah.potong betul.huu

    ReplyDelete
  17. hahhhaha..anak buah den kalau tdo ngan den kan..dia pelok achik dia nie macam pelok teddy bear besaaaaauuu!! --'

    ReplyDelete
  18. haha.tau xpe kak,tension jgk kalau tdo dgn bdk2.hee

    ReplyDelete
  19. hahahah. boleh tahan jugak mimpi lu ni..seb baik tak lu cium je budak 2



    eh mai singgah blog, entry baru

    ReplyDelete
  20. heheh sekali bau air liur basi la.. :D

    mmg,bila hujan mmg best tido, tmbah lgi klo smpai ke pagi.. rasa cm takmo bangun je

    ReplyDelete
  21. hahahaha.

    manisnya mimpi ituuuuu... :p

    ReplyDelete
  22. ERRR TAKUT. INGAT APA TADI. HAHA

    ReplyDelete
  23. hikhik....
    nice dream yer sis...
    :D

    ReplyDelete
  24. zatytastic : potong setim haha

    b a m b a m ' s : pelok budak best, tp yg tang air liur basi tak bekenan tu haha


    Hani Madu: itu hobi hehe


    Elyana Ahmad ツ : tension bile ade ayak liur tu haha

    Inspirationalefeks : ni la dia ;p

    Liyana Zahim : danial sgt nakal ;p


    Shawn Razaleigh : dah kene ciom da pon ;p


    Niena Pengembara Ilahi : hahaha hujan lagi best kan


    Alexandriana Alia : manis sgt ;p


    nurAMALLINA : hahaha ;p


    adeque : yup dear :)

    ReplyDelete
  25. bahaya tu mimpi maniss.. keh3x

    ReplyDelete
  26. hehe...saboor ja la kan...

    mimpi manis gitu..hahah..;-)

    ReplyDelete
  27. sesungguhnya imaginasi aku mmg sgt tinggi...haha

    ReplyDelete
  28. hahaha .. kacau la danial tu ^^ :D

    ReplyDelete
  29. ishiko : sekali sekala :)

    HonEyBuNNy : hehe manis sgt

    Akulah Pak Lan : sila rendahkan! haha

    ReplyDelete
  30. potong laaaa baru nak layan feel! kim salam kat danial. ckp kat die, lain kali p tdo bilik laen. haha ;D

    ReplyDelete
  31. wahaaa, kacau je anak buah tu, nasib baik comel, tak boleh tahan tu siap esok malam kita sambung lagi, wahaaaa. :)

    ReplyDelete
  32. mmg kau rindu setahun lah
    ngan anak buah tu...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  33. HAHA..hebat betol..kalau terciom kat situ, berlakulah pertumpahan muntah disitu..BHAHAHA..

    ReplyDelete
  34. otak aku dah pkir bukan2 dah tadi. terbayang skali aku tdo ngn ko.bahhahaha. #haramjadah

    ReplyDelete
  35. otak aku dah pkir bukan2 dah tadi. terbayang skali aku tdo ngn ko.bahhahaha. #haramjadah

    ReplyDelete
  36. aq pon selalu mimipi seperti itu..hahaha

    ReplyDelete
  37. aku agak kalau ko tidur katil single boleh tegolek bawah katil ni.

    ReplyDelete
  38. mimpi tu mainan tido..

    mase nak tido basuh kaki tak dear..

    ReplyDelete
  39. damn. aku tak blh baca cerita mcm ni

    ReplyDelete
  40. Cik ezan,

    Hahaa.....redha je la...nanti dah ada anak, lagi la.....

    ReplyDelete
  41. hahaha kemain !!!


    naseb baik mak danial letak dalam bilik kau,awal la jugak ko bangun kan hahahha

    ReplyDelete
  42. mimpi kau ada tikam-tikam tak?aku semalam ada.kekekekek.best2x

    ReplyDelete
  43. haha. mimpi best tapi kena jaga anak buah. best la u jadi nanny sekejap. ;))

    ReplyDelete
  44. malas la nk komen...pengomen ko ramai sgt...huhuhuhu

    ReplyDelete
  45. hahaha!! gelak je ...

    Kira mimpi paling manis le tu kan.Bertuah ..

    ReplyDelete
  46. kuat juga ko berkhayal ek ezan..he3.

    aku ada katil.dulu biar ada katil lebih suka tidur atas lantai beralaskan tilam.sekarang belajar tidur atas katil semula..

    ReplyDelete
  47. hahaha
    tido lena adalah impian setiap orang..

    amboi, katil jenis pelamin.. dahsyat.. tueeeee!!

    ReplyDelete
  48. hahaha
    sedap tak kena air liur basi?
    nsib baik danial x kencing tmpat tidur

    ReplyDelete
  49. gua rasa lu da blh tukar tajuk entri ni...mimpi masam!

    ReplyDelete
  50. Ct Arina : hehehe tu la kacao je makcik dy


    KAMIHIDUP : msti ade smbungnnye :) hehe


    Far8 budak baik : tu yg aku rasa skrg hehee

    Cik Arda :D : nasib baik tak terciom kan

    Zulfahmi Abidin : ahahha ko sme gn paklan. imginasi tggi


    Fauzan Zain" hahha leh la aku join mmp kamu

    PHIRDOTE : hahaha ;p gud la smpai tercium bau. arghh


    belog|amiyo : aku rase cenggitu jugak


    ainnoraini: lupe la sis;. hehe

    Kapten Atok : kenapa kenapa. haha

    msredcheesecake: itulah sis. redha je


    Anis izyan Abd Rahman : heheh anis2

    vampire's lovex: mmg slau bgin awl kehkehkeh


    Headmaster : ko tikam gn sape weh


    asfira aminuddin: itu la dh mcm baby sitter


    Farra Ros : aha. ko jadi silent reader da cukup sygs


    Rashid : rase paling manis, tp nak lagi manis


    ghost writer : kene bljar tidur ats katil ghost! hahaha

    iKhRam : baru lena tidooo :p

    syahira ariff : budak kecik ni kalo kencing mmg menagis aku

    HiSaM ! ! ! : hahha ;p taknak wekk

    ReplyDelete
  51. heheh.. mimpi indah bertukar jadi nightmare.. !! kalau boleh sambung2 mimpi memang besh nyer..!!! ;p

    ReplyDelete
  52. nape x tido blk sambung mimpi?? hekhek kdg2 boleh kn nk sambung² mimpi..cam klaka plak =P

    ReplyDelete
  53. pergh! kalo aku terus bangun je kot. pantang kalo ada org sebelah :P

    ReplyDelete
  54. uihhh..terasa indah mimpi tersebut.. :)

    ReplyDelete
  55. mimpi yg manis sebelum tu makan coklat jgn gosok gigi :p haha

    ReplyDelete
  56. kenapa? blh mengganggu gugat imaginasi aku. haha

    ReplyDelete
  57. aTy _faRed~ : hahhaha bertukr suda


    YanaMIB : takot smbung mimpi seram lak kak


    myMOONyet : aku tidur mati hehehe


    Meanangel : rase kan kan


    Inspirationalefeks : ngade!!


    MiszNoRuL : hehehe abes smut dtg


    Kapten Atok : haha tau takpe

    ReplyDelete
  58. hahah .. ingatkan ada mimpi seram .. ngeh3 ..

    ReplyDelete
  59. mlm mmg asyiik kud ! hha :D
    lgi2 time hujan an :D

    ReplyDelete
  60. mimpi manis ek ? bukan mimpi busuk ? hehehe

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa