Pages

Total Pageviews

Jul 18, 2011

adik lelaki

Kau orang. Kalau dah keje. dan ada pulak adik lelaki.jangan terkejot la nanti, kalau diorang,

mintak duet beli kasut but







dan mintak duet beli tiket nak tengok Liverpool




dan bergembira setelah mengepow duet gaji kakaknya, 


Terima kasih kerana men'ceria'kan hari kakak kamu ya adik2. semoga kamu menjadi pemain bola dan penonton bola harapan negara.

Sekian

51 comments:

  1. bertuah punye adik laki .. haha :D

    ReplyDelete
  2. adek laki aku da keje..tp tak penah hulur duet kat kakak die yg maseh bergelar pelajar ini

    ReplyDelete
  3. HAHA.
    memang perli habis dahh tuu :)
    untung ade adik laki. org lain takde youu :)

    ReplyDelete
  4. adik aku pun sama...huwaaaaa!!!

    ReplyDelete
  5. bg boot pua chu kang.wawawaaa ;))

    ReplyDelete
  6. kemsalam adik. wargghhh! hahaha

    ReplyDelete
  7. adik laki pau kasut bola.. adek pompan den pau kasut, beg, baju, mekap, bla bla bla.. lagi terukkkkkkk!! pffttt~

    ReplyDelete
  8. Jike sy mpunyai akk yg generous cengini,, Sy mtk ipad lah.. Akakkkk!! Mehla jd adik agkt sy.. Agk pelik stetmen ini..

    ReplyDelete
  9. haha baiknya kakak. nak jadi adik jugak laaa ;D

    ReplyDelete
  10. sapa lagi kalau dia nak paw kalau bukan kakak dia sendiri..

    p/s:
    nanti dia dah kerja..paw dia balik

    ReplyDelete
  11. sama jela kita ==' tapi adik saya pempuan.aih

    ReplyDelete
  12. alif haris : sgt bertuah! haha

    nur diana rozali : tu la. habis duet kakknye

    Anisa Hang Tuah : muke sememh je nis.


    Raden: ahaha hebat adik laki dah keje. kene bg duet dh tu kat kakak nye

    Ayuu R'zad " perli bia habis hehe. untung jugak, rugi pon jugak haha


    Faraa Eiman's : dua2 bleh?haha


    wahida: kite senasib! haha


    Abang Stalker : itu berpe rm? hhaha


    nurAMALLINA : wargghhh hahaha

    didil : hehehe , duet habis


    b a m b a m ' s: same la kite!


    kakchik@ella : thanks!

    SofieyAzwa: alolo jgn sedih

    Liyana Zahim : boleh2. akk blnje hahha

    Ieda Zakaria : jom g JPN. haha

    Akulah Pak Lan : semstinya! haha

    iekasub : senasib :P


    THE LEKAT LEKIT STORY : syg sgt sis

    ReplyDelete
  13. hehe tu lah adik kan.nk apa sume mintak kakak kan.

    ReplyDelete
  14. tu dah adat tu ezan. pow mengepow mmg amalan yg mulia. hehee

    ReplyDelete
  15. tahniah kerana menjadi kakak yg baik hati haha..

    ReplyDelete
  16. best arr ada akak yang sangat bagus macam kau Ezan..

    aku nak jadi adik lelaki kau leh tak? :)

    ReplyDelete
  17. kalau suroh dia pakai tudong, sebijik muka kamu!

    ReplyDelete
  18. alamakkk! bahaya jugak ada adik laki. :P

    ReplyDelete
  19. kihkihkih kesiannyee ezan ^^

    ReplyDelete
  20. Adik kamu handsome..peminat liverpool pulak..aishh,nak jadi adik ipar boleh??hahaha

    ReplyDelete
  21. saya sulong.tak ada adik dan kakak.
    huhuhuh

    ReplyDelete
  22. bagus lah tak berkira dengan adik. kira tu sebagai inisiatif la utk terus minat berbola.

    ReplyDelete
  23. hehehe .. tp untunglah die ade kakak yg boleh dipow kan ... haha ..alif akak pn xde .. wuwuw

    ReplyDelete
  24. akak ezan,.....oh kak.....adik hisam nk iphone4.pastu ingt nk bli macbook pro skali.kire satu set la...pastu nk tawin......hikhik...blh la kak ezan tomey....

    ReplyDelete
  25. hehe ... mari kita mengepow EZAN IDMA next gaji k :P

    ReplyDelete
  26. nasib baik adik laki aku tak pow aku tahap nih. hahaha

    ReplyDelete
  27. haha nak jd adik EI gk lah! xD

    ReplyDelete
  28. gua slalu pow akak gua bile nak bayar bil internet...

    ReplyDelete
  29. gua slalu pow akak gua bile nak bayar bil internet...

    ReplyDelete
  30. haha kakak yg baek..xpe..murah rezeki kakak ni nanti ^__^

    ReplyDelete
  31. cik ezan,
    ye kan? adik msred suka mengepaw swoh banje makan. satu2nya adik laki yg bongsu kesayangan.

    ReplyDelete
  32. haha baisalah..fyna nye adik perempuan pon sama..paw2

    ReplyDelete
  33. setakat ni paling kerap mintak belikan topup. xpe, orait je tu. ade sekali, "kak, belikan aku laptop satu" dgn itu, sy pn jawab dgn sopan santun, "hotak kau adekkkkk" ^_^

    ReplyDelete
  34. wah untungnya jadi adik ezan.. haha..

    ReplyDelete
  35. nasib baik i tak der adik.. tapi i la adik.. nak mintak kat kakak.. erm.. jangan harap dia nak bagi, selalu mintak kat PAMA je.. approve selalu..

    ReplyDelete
  36. tapi mesti best an ada adik :)

    ReplyDelete
  37. bukan adik laki je..adik pompuan pon sama..nasib baik depa dapat kakak yg baik ni, eceh..haha

    btw, hensem adik ang.. ;D

    ReplyDelete
  38. haha..mmg..adik2 ni..kalo bab mengepawww gaji kakak..laju jerk.. haha.. pengsan~ =.='

    ReplyDelete
  39. ni macam tiger football star je,,,really?

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa