Pages

Total Pageviews

Jul 9, 2011

Lepas kahwin nanti, sayang kene...




sayang, nanti lepas kita kahwin , i akan jaga u sebaik2nya tau, untuk permulaan. i nak pastikan tapak kaki u bersih dalam rumah. ini untuk u,





















eh ini i punye.





yg ni u punye,

kene pakai tau, kalau tak tido luar. ok sayang? :)

Klik perkataan sayang di permulaan entry untuk mengetahui bakal suami saya. kehkehkehekh

Yang benar,

70 comments:

  1. auwww so suweettt of u. hakhak =D jgn lupe sediakan tempayan kecik dgn gayung tempurung lua umah. very the traditional. loikeeee ;D

    ReplyDelete
  2. anyoynyonyonyony sweetnyaa. romantisnyaa. hahaha ni sekali dgn kempen BERSIH ke kak? hekhek! :P

    ReplyDelete
  3. i punye selipar selalu hilang kene cilok -.-'

    ReplyDelete
  4. akak,ltkla button like tu
    nak klik..sume best =)

    ReplyDelete
  5. Blogger i'm ezza haniza : hahaha :p
    Blogger Ct Arina : haha maslhnye ni angan2 je rina :p
    Blogger Monster Siti : ha ni kempen skali ni ;p
    Blogger Anisa Hang Tuah : kehkeh :p kalaulah ;p

    Blogger Mun: takpe nt i blikan baru :)
    Blogger nur diana rozali : ihik :) takpe, cukupla skdr akak tau awk suke :)
    Blogger Elyana Ahmad ツ : kene cr pakwe dlu dik ;p
    Blogger JONY AL BUAYAK : sape? kamu? hehe

    ReplyDelete
  6. haha..nyampah aku bace...
    klo aku..x nk ar pakai
    selipe berbulu gitu dlm rumahh..
    =p
    i u i u wekk

    ReplyDelete
  7. dalam umah pun kena pakai selipar??

    ReplyDelete
  8. tapi sayang, gua suka warna kelabu..boleh ke xpe?

    ReplyDelete
  9. hahahahaha ini sebenarnya kena jadi rahsia rumah tangga ok

    ReplyDelete
  10. haha. cantek betol kaki dia !kahkah

    ReplyDelete
  11. ezan: kalau dah sayang, takkan nak jaga lepas kawen je.. b4 kawen pun kena jaga tau..

    ReplyDelete
  12. takmo la kaler biru...
    nak kaler merah.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  13. Blogger Far8 budak baik : eleh pdhl kalo awek dy suruh dy buat jugak hahaha
    Blogger tieykah : hahaha u klik eh?
    Blogger delarocha: eh haruslah. haha
    Blogger Anis izyan Abd Rahman : hahaha bg seksa skit
    Blogger Gua Tertidur : nt kite tukar ye syg ;p
    Blogger Pyka Rahmat : ahhaha takpela bgtau dlu sbb pakwe takde lgi kan
    Blogger Cik Arda :D : ini cr kat google je ;p
    Blogger Alkisah : mslhnye abg sye bukan de pakwe pon ;p

    Blogger adeque : nt kite tukar ye:p

    ReplyDelete
  14. kaki laki... cam bapok.. hahahhaa

    ReplyDelete
  15. bukan setakat pakai seliper aje...
    yg penting lantai rumah kena bersih selalu.

    ReplyDelete
  16. bukan setakat pakai seliper aje...
    yg penting lantai rumah kena bersih selalu.

    ReplyDelete
  17. bukan setakat pakai seliper aje...
    yg penting lantai rumah kena bersih selalu.

    ReplyDelete
  18. baik la cayang..

    i ikot ja cakap u..heheh

    saboor je la...ngeh3..

    ReplyDelete
  19. kalo syg tanak pakai? you basuhkan kaki syg eh..nk manje2 cket

    ReplyDelete
  20. ai x klik pon perkataan 'sayang' tu, sbb ai tau nanti dia link ke blog ai kan kan kan?

    ReplyDelete
  21. Hahaha... sayang tu hencem tapi awat kaki dia tak hencem...serem giteww.. tak seswai pakai bulu2 gitu

    ReplyDelete
  22. "adik beradik aku tak peduli..janji duit..."-JAI

    berdarah dahi kalau lelaki nak pakai selipar macam tuh..haha

    ReplyDelete
  23. td tekan perkatan syg to. cisss kene tipu. boipren sgt la. hasben i to :)

    ReplyDelete
  24. heheee..
    kacak nya sayang dia..
    =)

    ReplyDelete
  25. Pulak....ngeri plak pakai seliper tu...ada luv2 lagik....ahakz

    ReplyDelete
  26. ngko la kot kaki cekam hahhaa...

    lupe nak bagitau, muka 'sayang' ngko tu ade iras2 aku...hahhaa

    ReplyDelete
  27. dilu2 ade gak mcm tu..sekarang kejap ade kejap dah ade..lepas tu hilang terus...anak2 buat main...

    ReplyDelete
  28. akak tade sayang lain ke ? kita tanak akak dengan sayang akak tu . lain lain . hehehehe . :D

    ReplyDelete
  29. hahahah .. nk artis je ..
    ish susah la kak nk jg suami yg artis ni

    ReplyDelete
  30. hehee.. ade ghupe kaki adi putra ke.. ^^

    ReplyDelete
  31. haha comel je..sayang u handsome la..nak ngorat boleh x?haha

    ReplyDelete
  32. siapakah lelaki bertuah itu..
    jeng..jeng :D

    ReplyDelete
  33. link atas dah kacak

    tgk kaki selipar biru tu -50%

    last2 link bawah sekali -45%

    baki akhir 5% ja dia dapat

    ReplyDelete
  34. mapley mane bakal suami kau tu.
    teh tarik satu..

    ReplyDelete
  35. sweet betei klu laki pakai macam tu..loikee

    ReplyDelete
  36. woo2 ~ hamboii ! u punye sayangg , so hot hha ^^
    i like . i like HAHA :D

    ReplyDelete
  37. nak pastikan kaki bersih kena rajin sapu & mop lantai jugak.. :D

    ReplyDelete
  38. ini dah kes paraaaaahhh nihh!!!

    ReplyDelete
  39. hye,,blogwlking here dear..

    btw jom komen link entry wani ni..

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  40. Oh seb bek bkn my hubby shaheizy.. Hahahaha~

    ReplyDelete
  41. laki ker yg pakai..??? OMG !! hahaha

    ReplyDelete
  42. kahkahkahkah....
    gedegakkkkkk!!....gua jatuh kerusi

    gua geli selipar bulu2....

    ReplyDelete
  43. dulu mase memule kawen pon konon2 belikan asben selipar cute2 macam ni.. haram die nak pakai.. geli kaki katenyer..heheh..:)

    ReplyDelete
  44. oo bakal somi ye?? ding dong~ =P

    nk try bli utk ujang slipar ni..agak2 dia nk x pakai..ngee~

    ReplyDelete
  45. kesian syg awk
    huhuhu
    kejam btol bagi selipar bntuk love
    =p

    ReplyDelete
  46. npe x kacak pon sayang ko??haha

    ReplyDelete
  47. hahahahha...yolar tuhhh!!!ehh..CB pon ada selipar mcm tuh gak..lg cumel u olls~ kekekek

    ReplyDelete
  48. alololo sweet sangat awk ni edma.. Bhahaha :p

    ReplyDelete
  49. haha sangat tak sessuai lelaki pakai slipar cute camtu . anyway , minat adi putra jugak ! seram nihh . hehe

    ReplyDelete
  50. sayang you suka berlakon jadi jahat. takut! haha :))

    ReplyDelete
  51. Ohhh comel ye every single word ... agak-agak nyer tuan belog ini comel dari segi pemikiran tak ?

    ReplyDelete
  52. Cik ezan,
    Hensemnya bakal suami...nama dia jai yea...hheeee.....nakal yea...babab kang...

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa