Pages

Total Pageviews

Jul 22, 2011

password kad bank

Kawan bukan macam petai
kau makan sedap,
kau berak bau cam haram


Kawan bukan macam Kuaci
isi kau makan,
Kulit kau buang


Kawan bukan macam kelapa
kau perah perah, kau ramas ramas
hampas kau buang


Kawan bukan macam kad topup prepaid
kau gores, kau kikis
kau buang, 
ke simpan?


kawan tu macam password kad bank
buruk mana kad kau tetap ingat password
takde duet pon kau tetap ingt password.
kalau rosak kau ganti yg baru dan kau tetap guna password yang sama


faham?


tapi, kalau lu org bagi kawan pasword, pastu kawan lu org songlap duet, yg tu celaka namanya










Terima kasih atas kalian kerana mendoakan kejayaan aku, kalau aku dapat kerja tu, aku belanja kau orang gula-gula hacks.


HACKS - Hanya Aku Cinta Kau Seorang - Sweet kan? kehkehkehkeh


Note : aku blom habis ganti pose. Sape geng? sep sket!

67 comments:

  1. Salam Cik Ezan...

    Jangan jadi kawan makan kawan... (^_____^)V

    ReplyDelete
  2. Cun ah!

    Oit,ganti pose cepat2!

    ReplyDelete
  3. kawan mcm ni gua pun nak..kasi dia punya no pin..

    ReplyDelete
  4. ouh ni lah sebab suruh doakan tu ye?good luck :)

    ReplyDelete
  5. faham2...hehe

    ganti puasa cepat2..kita lagi 1 hari je :D

    ReplyDelete
  6. moral.. jgn bagi password kad bank kat kawan walau baik mcm mana sekalipun. Kawan blh jd lawan kalau bab duit ni.. kekekeke

    ReplyDelete
  7. penuh dengan pengajaran. eheheh ^^

    ReplyDelete
  8. sep! sama lah kita! hahaha..

    ReplyDelete
  9. memang boleh sep..tak habis lagi ganti puasa T.T

    ReplyDelete
  10. hahaha
    aku dh lupa password kad bank yg dh x pakai...
    kesian kat kad bank tu~~

    ReplyDelete
  11. hehehehe .. mcm password kad bank ye .. adoii mcm la kak ezan ni ngee~

    ReplyDelete
  12. baekk cekguu..

    err nak gtau, dil baru abis smlm, ganti puasa..wakakaa..motif? saja nk bg awk jeles...muahahaaa

    ReplyDelete
  13. kawan bukan macam kad kredit.....
    nak guna swipe tak ingt dunia....
    bila bil sampai rumah,sangkut tak bayar 2 bulan...

    ReplyDelete
  14. hehe.terbaik dr kak ezan.setuju,kwn sejati suah nk cr pengganti.hehe.

    kita sep kak,sy ade 3 hari lg.haha. =.=

    ReplyDelete
  15. bukan ramas-ramas dulu, baru perah-perah? ;P

    ReplyDelete
  16. kawan mcm IC boleh jugak
    kena jaga baik2

    ReplyDelete
  17. hey2..dah nak pose dah ni..p ganti cpat!nak rotan?! HEHE ;p

    ReplyDelete
  18. x penah lg bg password kat org. susah nak percaya

    ReplyDelete
  19. bagi password bank kat orang tu saja nak bunuh diri sndiri namanya. huhu =_="

    ReplyDelete
  20. belum ganti puasa jugak ! lagi 1 hari yeayy kita geng . hehe .

    anyway , you nmpak comel dlm gamba2 kat atas ok bye ! :)

    ReplyDelete
  21. aq ase kawan ni macam chipsmore

    ReplyDelete
  22. password kad bank sdri pon x ingat camne nk bg org? hihiii

    ReplyDelete
  23. yes, always befriend with the angel!
    perumpaan yg menarik untuk dibaca.
    and what, the pictures of both of u is very damnnn gorgeous!

    ReplyDelete
  24. yeahhh... style lah password kad bank..
    tapi ade gak yg lupaa.. adess..

    dah keja?? best best best^^

    ReplyDelete
  25. serious ezan HACKS Alkisah.. kwang kwang kwang..

    Anggap Alkisah mcm kad bank tau..

    ReplyDelete
  26. tapi, kalau lu org bagi kawan pasword, pastu kawan lu org songlap duet, yg tu celaka namanya

    kahkahkahkahkahkahkah!!!!

    Runsing aku apa pasal aku gelak tiba-tiba.

    ReplyDelete
  27. PASSWORD BANK JANGAN DIBERI KPD ORANG. O.O

    btw,kawan umpama password? analogi menarik!

    saya tak ganti puasa lagi. oops!

    ReplyDelete
  28. sbb ni ke doakan hari tu? hehe. tahniah2 =)
    and yes, jgn jd kwn mcm tu~~

    ReplyDelete
  29. haha, memang celaka kawan yg songlap duit tu

    ReplyDelete
  30. interview kat ne ezan?

    hep..habiskan cepat ganti pose tu...

    ReplyDelete
  31. comel + ade stail la awek baju pink tu =.=

    eh, sis lepas gores kad topup sis simpan. kuno kan sis? =D

    ReplyDelete
  32. model nie memang bergambar duduk jek ea.. :)

    ReplyDelete
  33. haha betul lah,

    busuk wangi cam mana pun kawan tu, tetap takleh lupa.

    aku rasa aku dah abis ganti pose, tapi macam tak sure. so kena spare ganti pose. hakhak

    ReplyDelete
  34. haha betul.aku suka ni.
    tp aku lebih byk kawan celaka
    dari yg setia bersama.
    sebab tu lebih rela xde kad bank.
    hahah

    ReplyDelete
  35. kawan macam cokelat...ermmm tu je la nak ckap...ehehe...:P

    ReplyDelete
  36. kawan macam ilmu,
    ilmu jahat pun berguna,
    ilmu baik laagi berguna,

    bila nak pakai, memang perlu pakai.
    tp kalau tak der.. baik ker jahat ker, tetap dirindui :D

    so jangan putus kwn :D

    ReplyDelete
  37. kawan jahat usah sentap esok lusa masuk perangkap. keh2


    ey2 da lewat ni ganti pattt!

    ReplyDelete
  38. abes ari tu kita da tuka pword da...mcm mane ni??

    ReplyDelete
  39. sep jugak!! x abes ganti lagi! kekeke

    kelas puisi tuh.. romantis menusuk jiwa sanubari..hahahahha

    ReplyDelete
  40. siyes terbaek. paswood kad bank :) yeah

    ReplyDelete
  41. HAAHHAHAHAH,


    kawan bukan macam kambing,

    ada telor besar, janggut, tanduk lagi..


    hey, apekah aku merepek ni.=)

    ReplyDelete
  42. best r entry nie...

    a.samad said kalah..
    hehehehe

    ReplyDelete
  43. memang ade pesen kawan celaka macam tu sebenarnye.huhuh

    ReplyDelete
  44. password kena rahsiakan..kawan pun kena rahsiakan jugak kah...

    ReplyDelete
  45. hamboih.indah sungguh poem tuan hamba. ;))

    ReplyDelete
  46. suka entry ini . hehe . btw kak . sok kita last ganti pose . harap2 tak ada apa2 halangan . jom puasa jom :D

    ReplyDelete
  47. terbaekk..
    selamat mengganikan puasa :D

    ReplyDelete
  48. ahahahahah
    smpat lgy ko ye

    pose2..ganti cpt2!
    jgn hirau kn mkanan hhehe

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa