Pages

Total Pageviews

Oct 31, 2013

Izinkan abang tarik dirimu sayangku

Bila aku teringat balik zaman zaman sekoloh dulu, scene yang paling sendu dan sadis ialah scene main tarik tudung.

Nak nak pelajar lelaki. Main tarik tudung perempuan ni kira paling win la masa sekolah. Sampai ada pepatah mengatakan, Barangsiapa pernah menarik tudung perempuan, maka dia adalah hero segala hero. Dan silalah percaya fakta ciptaan aku tu. kahkah

Yang jenis tarik sikit sikit takpe . Ni jenis tarik sampai tudung tu tercabut gantong kat leher. Geram aku. Macam dalam gambor ni.

Sumber


Aku rasa kerajaan Malaysia harus ambil serius dalam hal ni yang semakin berleluasa di kalangan pelajar pelajar kita. Ini adalah salah satu agenda yahudi. wakakkakaa. 


P tarik tudung S : Kalau lelaki boleh tarik tudung perempuan, perempuan kene tarik apa kat lelaki ni? Tp kalau suami kite nanti yang nak tarik itew, itew ok jew. tarikla, tarikla lagi. aher her.

38 comments:

  1. yeah so true ! lagi 1, kan biasa dalam kelas duduk berdua. nanti budak laki p ikat hujung tudung belah belakang tu dgn kwn sebelah (tudung jenis labuh sket la), pastu kang bila nak bangun, mesti la tudung terterik kan. bengong je

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaka lawak gile cite awak hahahahaa. dapat bayangkan tudung terikat dengan kwan sebelah :P

      Delete
  2. haha...watlek watpeace ..hehe
    orang sekarang kan

    ReplyDelete
  3. xprnh kene sbb dlu ms sklh kite gengster.. kite yg buli dak laki.. hahaha

    ReplyDelete
  4. hehe..teringat zaman sekolah balik..kita tak tarik-menarik..kejar terus jek..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe itu pon salah satu game win jugak time sekolah

      Delete
  5. hehe...ade lagi ke orang main tarik2 tudung sekarang nie??sy admit dulu pernah buat gak kat sekolah tapi sebab kena cabar ngan kengkawan..tapi mority yang main tarik tudung nie maksudnya dia minat kat perempuan tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaahahaha jadi awk minat kat dia la ek :P

      Delete
  6. dulu sekolah2 bila gaduh2 ngan budak laki kompem diorang tarik tudung...ggrrrrr

    ReplyDelete
  7. kronik dah nie.. mohon kamu cepat menikah.

    ReplyDelete
  8. tarik misai ah kat laki. apa lg

    ReplyDelete
  9. Ha3 nakal pulak baca entri ni..tergelak plak dibuatnya =)

    ReplyDelete
  10. tau tak pe tp yg ni perempuan yg tokang tarik..penah sekali tengah melengang nak g jamban pastu kontrol ayu jalan kepit sebab lalu depan kelas secret admirer ade pulak badigol pegi tarik tudung sampai tercabut dr belakang..terus terduduk malu giler..arghhh

    ReplyDelete
  11. hahaha...nasib baik dayat ni goodboy :)...btw..follow dayat balik k :)

    ReplyDelete
  12. hahaha!!! statement last tu gedix okeyh..kikiki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehhee tapi bila tah leh apply :P

      Delete
  13. perempuan boleh tarik tie lelaki kot. haha. saya masa zaman sek haritu x pernah la main tarik2 tudung nie. advance gila sekolah awak nie haha

    ReplyDelete
  14. Bls blik..sapu mnyk cap kapak kat mata musuh yg trik tdung tu..2,3 jam berair bijik mata dia..amik kau..muah..haha..

    ReplyDelete
  15. fuhhh nasib baik skolah girls.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. girl dengan girl ada main tarik2 tak nina? hehe

      Delete
  16. Salam.

    Oo..aku dulu sekolah mompuan, bila form 4 n 5 baru sekolah cmpur.
    Tak pernah la main tarik2, tpi ada yg sesuka hati main tepuk tampar, dia ingat aku ni adik dia ke apa, ekeke. Sekali kena sound, baru diam skit tgn.

    ReplyDelete
  17. pernah kene dulu! sakit gila hati. boleh buat bergaduh. hahahaha

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa