Pages

Total Pageviews

Feb 27, 2014

Rambut Basah

Hari hari aku akan pergi lunch dengan Kakak ofismate aku. memandangkan aku lah yang paling muda dan berrubber (baca : bergetah) kat situ, maka senang la kerja aku, semua aku panggil kakak.

dan yang paling best aku je la sorang belum kahwin 


So, bila dah selalu berborak dengan orang dah berkahwin ni, macam macam la ayat ayat, cerita, pengalaman, tips, resepi yang aku dapat.

aku pulak jenis kalau orang cerita bende yg aku taktau memang beriya iya la aku dengar dan tanya.


Biasanya topik topik perbualan aku berunsurkan sakit tak beranak? senang tak jaga suami? cmne nak masak ni camne nak masak tu dan sewaktu dengannya. 

pasal hal hal bilik tidur takdelah aku tanya. tapi. diorg yang selalu cerita hint hint bagi aku, aku dengar je la. tapi aku tak tanya tau. Sumpah tak tanya.


kahkah

So pada suatu tengah hari yang panas membahang , sambil dalam perjalanan nak pergi makan, tetibe kakak tu cerita bende yang simple tapi aku tak dpt tangkap

Ezan, camne preparation ok x?

Ok je buat masa ni kak

Hurmm. nanti ezan pagi pagi datang kerja basah je la rambut.

Hah? kenapa nak kene basah rambut?


kikiikikikki


Nampak tak dia punye kikikiki tu? aku ni kan tak berapa nak paham, lepas tu aku pon tanye dah kenapa pulak aku nak g keje basah rambut bagai? pakai tudung brbau tahu dak! rupe rupenye paham lah aku. 


Enkorang tak paham enkorang punye pasal la.


dah takkan aku nak cerita kat sini pulak? 

kahkahkah



kbye



12 comments:

  1. kemain nak basah rambut bagai... kah kah kah... alaa... nanti kawen aok tau laaa kenape... koh koh koh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ezan. kuikuikuikuiiii understood ^___^

    ReplyDelete
  3. pahamm..understood...heh heh heh

    ReplyDelete
  4. Plot twist: Basah rambut sebab repair paip sinki bocor setiap pagi...
    Hahaha

    ReplyDelete
  5. Haha semua pun paham aku rasa. hahahha. Pahang darul power!

    ReplyDelete
  6. sumpah tak paham awak. xyah explain pun tak apa. kalo bab ni memang selow-melow nak pick up nya

    ReplyDelete
  7. ezan,citer kat wechat blh?ambo dop pehe..hewww

    ReplyDelete
  8. er....aku pun belum kahwin ni so tak paham la ayat tersirat tu. mohon bantu. kikikiki. eh kikiki jugak aku

    ReplyDelete
  9. hahaha 2-3 bln je rambut basah pe pagi pastu semingu 2-3 klai pastu lama 2 minggu seklai pastu lama sebulan sekali .. kekeke mu jgn gitu plak dik.. hihi

    ReplyDelete
  10. kamonn hair dryer kan ado. hikhik *gelak gatei*

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa