Pages

Total Pageviews

Sep 11, 2011

New Post

Bila click new post, rasa cam dah berzaman tak update., Sorry. Bz macam PM . sekarang nak berbelogwalking dulu, sementara pk idea baru na update. layan gambar raya je la ye. rindu gile dengan geng blogger.


















40 comments:

  1. da jupe kwan2 lupe kwn2 kt sni eheheh
    sob3:p

    ReplyDelete
  2. nak yang baju putih, eh merah, wah rambang mata.

    ReplyDelete
  3. tgk gambar cam seronok jek.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. raya ngalah preseden zimbabwe.....

    ReplyDelete
  5. ramai makwe2... ekjaskan gua sorang keh3

    ReplyDelete
  6. Aku ingat gambaq pre wedding dah tadi. Punya la possing

    ReplyDelete
  7. bestnya upload ga,bar raya... aku tadak pun.. muehehe. *malas sbnrnya.

    ReplyDelete
  8. hamboi pose tak penuh..raya sakan

    ReplyDelete
  9. hi comel!! kemana kmu mengihilang?? ;)

    lawanya sis..berbaju kurung biru pula tu ;)

    btw, selamat hari raya skali lagi!

    ReplyDelete
  10. chantik baju & shawl u ;)
    nice choice of colour

    ReplyDelete
  11. itu baju yg kakak kau jahit ke? cantik!

    ReplyDelete
  12. 1 design jek ek baju raya ngan adik2 tuh.. comel lar pulakkk!! ehhehe

    ReplyDelete
  13. oih,mode raya lagi ke?xbley jd neh.

    ReplyDelete
  14. fuyohhhh bukan main vouge bayu raye. macam retissssss ^.^
    selamat hari raye ezan! ;D

    ReplyDelete
  15. orang lain dah abis dah seredak kueh raya, kamu masih lagi berbaju raya :D heheheh

    ReplyDelete
  16. wanita melayu terakhir ke tu dengan baju biru..?hak3

    ReplyDelete
  17. lamenye xonline kak.
    btw, selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya ezan, rindu kat Alkisah tak?

    please visit blog Alkisah, I dah upload gambar baby Alkisah.. jemput ramai2 datanf singgah kay..

    ReplyDelete
  19. ezan: cantik baju raya.



    p/s: puas saya cari awak. baru berjumpa. nasib baik ingat nama, google jer. dulu ingat juga tapi ejaan salah. huhu~

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa