Pages

Total Pageviews

Sep 14, 2011

maaf jika entry ini mengandungi unsur lucah.

maaf jika entry ini mengandungi unsur lucah. 

aku jenis berjalan cepat. 
kalau jenis berjalan cepat, haruslah tangan seiring dengan kaki.
hayunan tangan juga cepat seperti kaki.


dan semalam.
aku kelam kabut nak punchcard awl
pekerja yang lain pun kelam kabut seperti aku
dan masing2 berjalan cepat
tiba2
hayunan tangan terlanggar sesuatu yang agak keras tapi tak keras sangat

aku menoleh

alamak. 

hayunan tangan aku terkena betul2 dekat 'ehem ehem' sorang mamat ni
mamat ni agak tersentak sambil mengeluarkan perkataan 'aduh'

aku : sorry you.
mamat : takpe2.

then trus aku tak nampak mamat tu ke mane.

esoknya, aku cerita dekat teman sekerja . norien n faye lee.

ni feedback mereka sambil ketawa berdekah2

norien : keras tak weh? haha
faye lee : aiyo u, u kene kawen sama dia maa. you tak takut ka dia mandul?
aku : gile ko norien.elo faye, mane saye sengaje maa. siapa suruh dia jalan dekat2 sama saya.
faye : itu mcam lu kene cari balik itu lelaki.
aku : mana saya cam
faye: u kene rase balik la satu2 sume laki kat sini
aku : gile lu. 
norien : hahahahahahhahaha

aku terus buat tak dengar.




tapi. aku still risau, betul ke lelaki tu akan mandul?

46 comments:

  1. xdela heehehe..dorg tipu jew tu hehe..

    ala biase la kawn2:) graw senda..

    cm lucah jew entry ny heheeheh

    ReplyDelete
  2. Nak gelak dulu jap (5minit kemudian)


    Tak mandul confirm. Approve by medical student :p ur stories, it never fails to make me laugh babe. :D

    ReplyDelete
  3. hahaha!!
    pocket pung pernah!!
    pocket mase tu tengah
    ber'hydraulic pressure'.
    keadaan yg sama, sorang adik ni dok jalan kat dpan pocket menghayun tangan tak hengan punyer sampai ....

    yg jahat nya,
    dia sempat hook kan jarinya identifying the object,

    kamu sempat?

    ReplyDelete
  4. x mandul lah,ok je..kalau x pemain bola mandul lah, kdg2 sepak bola terkena kt situ jgk kdg2. :)

    ReplyDelete
  5. ni mesti kecik kecik dulu tak kena bedung. kesian kat laki tuh. mesti x boleh tido punya la.

    ReplyDelete
  6. haha. tak kan tersentuh cket jadi mandul..jgn risau ;D

    ReplyDelete
  7. haha..aduih ai..!! senak je kot..!!

    cun awk cun..!!
    xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ouchhh~ tak pasal2 menahan mamat tu...hehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha...muke dy mesti berkerut than sakit time tue..huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. Aku tak dapat nak jawab sebab tak pasti berapa kuat hentakan yang kau kenakan kat objek tu.. hahah

    ReplyDelete
  11. senget,hahaha...

    xdenya mandul,main2 jer tu...

    ReplyDelete
  12. hhahahahah..mesti malu giler time tuh kannn!!! len kali berjalan tgn di sisi yer ezann.. :P

    ReplyDelete
  13. dah knape pulak die mandul sbb kena tgn kau..hahah

    ReplyDelete
  14. i don't know how to typing and commenting on this post -,-

    ReplyDelete
  15. kuang kuang kuang, tak der laa leh jadi mandul.

    tapi suggestion kawan kawan ko suruh rasa balik satu2 semua laki kat situ, itu gampang namanya..

    ReplyDelete
  16. keras sebab sejuk ke hape? HAHAHHAHA

    ReplyDelete
  17. ahaha, tergelak dibuatnya. isskkk, takde kot smpai mandul, tp senak jer kot mamak tu... hehehe

    p.s : tapi apesal keras tak seberapa keras plak? Stim ke hapa? Opss~ unsur lucah. HAHAA

    ReplyDelete
  18. lu ni....senak wok.....senak senggugut

    ReplyDelete
  19. dekat hospital ada mobile xray machine.untk patient yang takleh bergerak ke xray room.kalau ada trdengar orang sebut
    'shooting",semua lelaki termasuk saya cover bahagin tu walaupun duduk jauh.risau pnya pasal.

    ReplyDelete
  20. tajuk dia eye catching mata gua! wink wink :D

    tapi jangan risau. tak mandul pye .. hahahaa

    ReplyDelete
  21. hahahahahha.kahkahkah.sila cari balik lelaki itu.ngeh ngeh.

    ReplyDelete
  22. PHIRDOTE : really??? hahahaha

    kura : zip seluar mungkin? haha


    ade2mama : mcm luch kan kan haha


    ayuyuuu :) : tak mandul kan haha



    ORLANDO AHMAD : senak mcm mana tu haha


    Dhiya Fariza : hahah confirm eh tak mandul :p teheee


    Pocket : kamu pernah mengalaminye? hahahaha sy tak smpat! haha


    Muhamad Zaki Zafir : seriusly? haha


    bujal X : why ouch! haha


    Akulah Pak Lan : ye kot, takleh tido eh? sian die !


    Aku Si Pujangga: hahaha r u serius?


    Asfa : teheee


    Monster Siti : suke ek


    iekasub : mane la tau knnn :p


    EB : huhuhuuh :p

    shazmir : haha senak eh?

    sukasuki: kite pon takut -_-


    Rizal Slaughterheart : ouch. haha


    faa.rosli : i think so :p


    YOUsoF : aku pon tak pasti betapa kuat ke tak sbb dia ckp aduh :p


    aiEz : fuh nasib baik

    Cik Bambam : itulah, kne beringt pasni

    KAMIHIDUP : hahaha ;p


    tieykah : pengalamn baru :p


    aleen aiden "itulah yg aku confused/ haha


    Rtp Farra Arisha : me too ;p haha

    Alkisah : haha betul. sgt gampeng


    Peah Glemer : tu tak sure, hahah

    pandangkedepan : aiyok!


    El : hahahaa


    Syarifah Nornazrah Al Yahya : stim kot. hahaa
    September 15, 2011 2:43 AM


    HiSaM ! ! ! : gwa tak sgaje bro


    pembaris : hahahha lagi hbat


    Red : fuh nasib baik


    Elyana Ahmad ツ : takmo! haha

    ReplyDelete
  23. haha. kalo i jadi u pun i akan tersentak. malu sangat! :P

    ReplyDelete
  24. kahkahkahkah!!

    mau bengkak gua rasa.
    gua pernah kene gak.tapi kat perempuan. tak keras.lembik agak lembut sikit.sori kalau berbau lucah

    ReplyDelete
  25. hehe.sian die..tp xdela sampai mandul kot kan.. ;p

    ReplyDelete
  26. giler la kalau nak cari balik berdasarkan 'ehem' 'ehem' je.kalah carik kasut cindrella

    ReplyDelete
  27. blog ini juga osem...simple dan cantik....


    macam2 boleh terfikir ni...haha

    ReplyDelete
  28. Melampau tul karutan tu.... Tak kan la sampai mandul....ggeehheee....

    ReplyDelete
  29. hakhak! tak mungkin lelaki itu akan mandul! ;D

    ReplyDelete
  30. urmmmm...malunya..sy thu perasaan lelaki tu sbb ada 'sum1' da amik kesempatan pd sy jgk! T_T dia ptt kwin dgn sy.

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa