Pages

Total Pageviews

Sep 11, 2013

Ada orang sarawak di sini?

Assalammualaikum dan hai semua rakyat jelata. Beta di sini sihat sahaja. bagaimana pula dengan rakyat semua?


kakaka

ok just simple entry,

Next Week 20 Sept 2013, aku dengan geng geng aku akan ke trip Gua Niah. So dari Kuala Lumpur, kami akan ke Bintulu dulu kemudian Gua Niah dan kemudian ke Miri. 

Apa apa tips dan cadangan menarik seperti tempat makan, jalan-jalan, mana mana tempat yang suasana tak sama macam di KUALA LUMPUR dialu alukan untuk dicadangkan di bahagian komen. 

Dan kalau sudi bagitau lah makanan apa yang harus dirasa bila di sarawak. yang halal sahaja ok! 

Setiap komen dihargai dan dihadiahkan sekenyit mata.


Kalau siapa yang duduk bintulu atau miri lagilah dialu alukan untuk menghadiahkan sekomen dua komen. 

sekian.







Fakta : Kenyitan mata dari seorang gadis dapat memulihkan kejantanan. dan percayalah fakta ini. 


23 comments:

  1. tak pernah lagi p sarawak wuwuu. makan ulat sagu! eh tu ke nama dia ekeke.

    ReplyDelete
  2. Kalau pergi Sarawak, jangan makan ikan banyak banyak.












    Nanti kenyangkbai.

    ReplyDelete
  3. kirim gambir sarawak,terima kasih

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. bestnya. sheila tak pernah pergi Sarawak lagi. heee have fun yeee :)

    ReplyDelete
  5. depends juga pada wajah gadis yang kenyit mata tu.. kan.. u know what i mean..

    sepatah dua komwn: tak pernah g lagi gua niah.. so no comment..

    ReplyDelete
  6. pepol : gambir je ke? makwe taknak?

    ReplyDelete
  7. alkisah : eleh kenyit kang hahaha

    ReplyDelete
  8. alkisah : eleh kenyit kang hahaha

    ReplyDelete
  9. awak pi sana, cer try Mee Kolok depa.. yang halal tau..

    dan try Laksa Sarawak depa juge...

    dan umai!

    dan saya nak pesan, ingatlah diriku dalam doamu semasa awak di sana nanti.. kakakaka...

    ReplyDelete
  10. ojin : tak payah nak ingat dalam doaku sangat aa! hahahah ok thanks ojin bagi cadangann

    ReplyDelete
  11. yumida org swak..tp bukan are miri
    makanan yg di suggest:
    umai
    mee kolok
    laksa sarawak
    tempoyak goreng

    ReplyDelete
  12. zan, kau jangan lupa belikan pepol punya tu, jangan lupa

    ReplyDelete
  13. ejulz : haaa kasik la cadangan nak makan apa

    ReplyDelete
  14. Penah menetap kt serawak tuh..tp 4 bln ja..hikhok


    kedai mkn kt sana xbest, eh tp mee jawa kt kafe petronas best!

    Kalu nk p gua niah tu kena bnyak tenaga sbb kena jalan masuk jauh syial... mmg tahap melecet2 arr.. kalu ada beskal fixi tuh angkut skali.. cepat cket smpaiiii..lol

    kena cari mee kolok kt sana!

    owh.. steamboat kt taman awam best! tp rega agak mencekek.

    Wajib p pantai esplanate! tp jgn mandi sbb iban yg bela anjing akn mndikan anjing dierang kt ctu gak...

    tu ja kot.. dh lama dh.. tempat pn dh lupa..


    bye!

    ReplyDelete
  15. nur abu bakar : wahhh banyaknye tips! thanks awak!

    ReplyDelete
  16. kmk mbiak KL tapi boleh klaka sarawak
    hiiii

    ReplyDelete
  17. syokkknyeee.. bawa balik burung enggang boleh. gurau je ;)

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa