Pages

Total Pageviews

Feb 26, 2012

khas buat kekasih

abang ba.. 
surat ini kite sediakan khas untuk abang ba
abang ba sihat??
kite rindu sgt dekat abang ba
di harap abang ba sihat di samping keluarga abang ba di sana


abang ba tahu tak
setiap kali abang ba turun padang,
kite bersorak sorak dgn muka riak tau dekat tepi padang
sebab kita bangga ada pakwe mcm abang ba
kite peduli apa dgn tohmahan org
org kan jeles dgn kebahagiaan kita


teringt masa abang ba bawk kita jalan jalan dekat taman tasik raub hr tu
abang ba nak amek pic dgn kita
kite apa lagi cepat la muncungkan mulut
tak sedap jugak kalau x amek gmbr tnpa muncungkan mulut
terasa janggal tau abg ba
bila tengok balik gmbr tu,
amboi mcm bndera pahang tau abang ba


oklah abang ba,
walaupun hubungn kite sering kali disalah ertikan
kite tak kisah abang ba
kerana bagi kita rupa, warna kulit itu tidak penting
yang penting hati !






































































































abang drogba kite! kite panggil abang ba jeww!! aaa hnsem nye hensem nye!! tough nye!

p/s : sape tak kenal drogba sila pergi bogel sekarang!

51 comments:

  1. hahahah igtkan siapa abe ba tadi ekekekek

    ReplyDelete
  2. Hai Adik Zan :)

    nanti Abang Ba pakai fair and lovely okey?

    ReplyDelete
  3. mamat striker ni laa yang awak lap peluh dia ea..

    ReplyDelete
  4. Abang Ba Bila kenal dengan ezan?


    Abang Ba Bilang sudah sayang sama dia?


    Abang Ba Bikin ramai lelaki gundah gulana tau.

    Abang Ba Bisa tau enggak?

    Abang Ba Bijak sungguh main bola.

    ReplyDelete
  5. oh! igtkn demba ba striker newcastle..

    ReplyDelete
  6. hahaha tak payah tggu abg ba, kawan2 spesis abg ba pun bersepah kat kotaraya kolumpo tu

    ReplyDelete
  7. ahaha..ok lettew..kalau feeling2 ada anak sah2 kacukan gitu...:)

    ReplyDelete
  8. Abang Ba jangan tertipu dengan nasi kangkang edma.

    ReplyDelete
  9. manjenye ezan pgl..abg ba gitu..hahaha

    ReplyDelete
  10. oh drogba...hahaha..abe ba la gitu..

    ReplyDelete
  11. fine ezan....
    wa nak bogel la ni.sumpah tak
    kenal.fine fine.da bogel.bai.

    ReplyDelete
  12. bukan main adore dgn abg ba -..-

    ReplyDelete
  13. oh kini ak phm taste kau.seorang negro yg kulitnye hitam metalic.

    ReplyDelete
  14. abang ba kamu tu main kelab ayam tu.Suruh la dia bawak2 berhijrah.

    ReplyDelete
  15. baru lepas chat ngan drogba... katenye kirim salam... die dah copy paste entry ni katenye... dah disharekan buat rakan2 nye di chelsea... ramai yg cemburu... ramai yg geram... especially david luiz yg gondrong tu... hahahah

    ape pun kate drogba... nama 'ba' tu membuatkan dirinye terasa kiut...

    ReplyDelete
  16. Wahhh.. suka 'kayu' legam ye.. bhaha. :p

    ReplyDelete
  17. nak kata powernya abang ba kurang sikit je dia daripada aku..
    kekeke

    ReplyDelete
  18. Aii aii maknenye aku nak kene pergi bogel sekarang lah ni ? Kalau tggu esok boleh ?

    Jalan jalan kat tasik Raub bagaiii

    KAKAKKAKKAKAAAA
    K diam Auni

    ReplyDelete
  19. amboii.kemain ekau ek.hehehe.



    kim slm ehhhhhh ;D

    ReplyDelete
  20. orang panggil dia dengan panggilan abang ke***..ahaha

    ReplyDelete
  21. ingatkan Demba Ba atau Demba Cisse dari Newcastle United(The Toons).

    lau Drogba nih, kitaorang pun ada gak. Paul Pogba! hahaha!

    ReplyDelete
  22. abg ba tengkorak hidup aci dia!!!!

    ReplyDelete
  23. Rasa jeles baru nak terbit dalam hati tadi.. Rupa-rupanya² dia.. Lenyap terus rasa jeles tu..

    ReplyDelete
  24. ciss ingatkan siapa lah abang ba tuu..
    rupanya si drogba~
    hahahaha :P

    ReplyDelete
  25. siapa drogba? fifi tak kenal. errr, perlu bogel ke? haha, sis ni, ada2 je.. hahaha.. tapi body dia tough ahh!

    ReplyDelete
  26. ni rupanya abang ba. ok. tak pelu bogel. =__="

    ReplyDelete
  27. DROGBA? ok hahahaha... ingatkan bf ke.... 6 pack tu..

    ReplyDelete
  28. peerrggh.. abang ba lagi tau! manje ah! haha..

    ReplyDelete
  29. kenapa bukan utk sy...

    knp..??

    knp..??

    knp drogba....

    tidak...!!!!!

    ReplyDelete
  30. ok, sekarang da kenal..x yah g bogel..keh2~

    ReplyDelete
  31. wahhhhh abang ba. meh tiket sepam dua nanti kalau dapat freee ;')

    ReplyDelete
  32. aku nyaris2 ingat abg bangla tadi..kot nama kiut panggey abg ba...hahahahaha

    ReplyDelete
  33. haha..kt ipoh ade kdai nama abg ba :)

    ReplyDelete
  34. abang ba!! :D

    i like black man..HOT. haha

    ReplyDelete
  35. gua mula mula baca.
    gua terus terbayang seekor babi.

    tapi tidak sebenarnya ya.

    ReplyDelete
  36. cehhhhhhhh..ingtkan sape abg ba td...

    x suka la abg ba....x suka chelsea...hehehe....

    ReplyDelete
  37. boleh tahan juga kau punya taste ni ezan. kihkihkih.


    kemain abang ba.

    ReplyDelete
  38. fuh...nasib baik gua kenal. tp x cinta ..hehehe.

    tp gua syak kalau golongan flesher baca entri lu ni, kenal pun dia kata tak kenal!hahaha.

    ReplyDelete
  39. Kahkahkahkah!!! Nape msti haros bogel?!!

    ReplyDelete
  40. Ghamai je sepupu abang Ba kat sini, pilih2,miahahha..

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa