Pages

Total Pageviews

Feb 18, 2012

update.

Salam semua pembaca yang setia membaca blog yang tak bape nak blog ni. aku taktau nak ckp mcm mana mood aku hilang 100%  dalam arena blogging. hmm. so skrg ni aku juz leh list secara random apa aku buat skrg k :)

1. masih mempunyai wajah yang sama, bibir sexy yang sama, dan saya masih mmpunyai dagu terbelah yang sama

2. masih single, belum berpunya, namun ada pilihan, namun keliru, namun masih belum tahu adakah itu cinta? adakah itu nada cinta? adakah itu demam cinta? adakah itu cinta dlm terpaksa. k abaikan yg ni

3. aktif di twitter.  selalu kene bahan kat twitter. sedangkan aku tak pernah bahan org :(

4.  suka kan seseorang tp tak berani cakap sebab takut dia tak suka kita. kihkihkihkih

5. mempunyai projek 10 juta yang hendak di jaga. skrg dah smpai part tiang. agak siap projek ni, jutawan la aku

6. masih sentiasa memegang pelan semasa berkerja, memkai safety boot dan safety helmet

7. masih mempunyai 9 nafsu. dan 1 akal. nafsu yg stu itu belum tahu level tahap mana

8. mempunyai kawan yang terbaik di twter. kalau kawn jgn makan kawn yek? thanks sbb mghrgai kehadiran sy

9. masih makan dalam kuantiti yang sama, dan minum dalam kadar yg sama. jadi sebrang penambahn berat badan tidak logik ditanya buat masa ini

10. masih mempunyai keinginan untuk bersuami, namun masih samar dlm membuat pilihan

11. saya merindui mereka yang datang blog sy secara ikhlas. thanks nt sy singgah balik :)

47 comments:

  1. wah dia hapdet juga akhirnya....

    kuikuikui.

    owh ada akaun tweeter dah.

    ReplyDelete
  2. akhirnya..ingatkan dah lupa password hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. Esok compile apa yg kau tweet kat dalam ni.

    ReplyDelete
  4. mesti telefon canggih..sebab ada twitter yang aktif

    ReplyDelete
  5. lagi satu,dan masih lagi perempuan,hehe

    ReplyDelete
  6. memang memang.
    aktif benor kat twitter.

    dagu terbelah? zzZZ

    ReplyDelete
  7. hahaha no 9 tu buat eden nk gelak plak... hahaha...

    ReplyDelete
  8. Lama sungguh xsinggah blog ni...hampir lupa dah...hehe

    ReplyDelete
  9. Kusyuk sgt ai bace sebijik.. N... KAHKAHKAHKAH!!! Point lbh kepada rasa ign berkawenn!

    ReplyDelete
  10. cuba ssesekali buat 'comeback' tu taruk photo terbaru,
    kalau tak maner kami tahu dagu terbelah tu masih sama ngan yang dulu?

    hehehehe:)
    miss u sis :D

    ReplyDelete
  11. kak tngok ke NADA cinta?

    Na Na na da cinta.

    ReplyDelete
  12. cite die skang nei kalau dah jadik jutawan jangan lupa kang kitoran g. Ahh tu je nak cakap

    ReplyDelete
  13. nikmati dulu zaman bujang seadanya~ ;)

    ReplyDelete
  14. woiii orang2 kampung.. woi orang2 kampung.. Ezanidma update blog woii...

    rindu gila la nak baca blog awak ni, awak rajin2 la blogging ye, selain dari acara itu, awak juga jaguh blogging bagi daerah raub. :)

    ReplyDelete
  15. out of all these, glad to know that u're fine :)

    ReplyDelete
  16. banyak benor yang hang dok kabo pasal single, cinta, bersuami bagai.

    ape2 pon, selamat pengantin baru! *hahaha! :D

    ReplyDelete
  17. projek sepuluh juta tu siap nnt, ramai la datang berebut nak kat awak

    ReplyDelete
  18. ni mesti bercinta dengan si striker tu.. huh..

    ReplyDelete
  19. memang rajin ezan kat twitter,selalu hak tengok kena bahan...hehe

    ReplyDelete
  20. cepat cepat cari pasangan.
    hihi.kerja elok elok dan kekal kan
    bibir seksi.rajin update!


    rindu.

    ReplyDelete
  21. Wahh!!Projek 10 Juta beb!!

    kayookayookayoo

    ReplyDelete
  22. semoga berjaye, kak ezan . . . . . . . . . . sekiranye ade salah silap dalam taipan di dalam dimensi maya ni, . . . harap di maafkan, . . . . . . . . . semoga berjaye dalam kehidupan, . . . . .

    ReplyDelete
  23. ssggttt laa aktip kat twitter. suka mbahan org lain. hahha..


    :)

    ReplyDelete
  24. tak pergi mane-mane pun kak ezan, . . . . . saje je tulis wasiat awal2, . . . . . sebab hari esok tak siape tahu ape yg akan berlaku, . . . :) gembira mengenali kak ezan, walaupun cume dalam dimensi dunia blog, . . :D

    ReplyDelete
  25. kalau dah jadi jutawan, jangan lupa kawan pulak. haha.

    ReplyDelete
  26. nk tgk dagu terbelah tu bleh cik ezan idma...

    ReplyDelete
  27. lagi sikit daku mahu menyedekah surah al-fatihah.
    ok kasar.
    ok bai
    :-D

    ReplyDelete
  28. yelar..mood berblog skang dah suam2 kuku..ehhehe

    ReplyDelete
  29. iyer ker tak pernah bahan orang?.. muahahahha.. iyer laaa tue.. mih mih mih

    ReplyDelete
  30. ezan bajet pakwe keliling pinggang..haha

    ReplyDelete
  31. semoga cpt kawen,tu je nak ckp~

    ReplyDelete
  32. memang aktif di twitter..gelak sorang2 baca tweet awak dgn kwn2 awak..aihh

    ReplyDelete
  33. mmg sgt aktif...kt TL tu slalu kuar nama ezan

    ReplyDelete
  34. Zan. Kahwin cepat. Aku dah lama tak makan free.

    ReplyDelete
  35. tidak pernah membahan orang????
    A)wakluuuuuu
    B)Aci diaaa!
    C)pffffftttttt
    D)Puiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  36. oh kakak! i miss you n your blog. lamaaaa sangat tak singgah. busy main dota >_<

    ReplyDelete
  37. u are my inspiration sis !! <3

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa