Pages

Total Pageviews

May 27, 2014

PENGUMUMAN PENGUMUMUMUMAN

Asssalammualaikum semua. Saya harizan bte idris dan pasangan saya nazrol zainuddin menjemput semua pembaca pembaca pengkritik pengkiritik pengkomen pengkomen blog saya dengan seikhlas hati berulam jantung ke majlis perkahwinan saya sendiri bersama pasangan pilihan hati saya sendiri. Pada 8june2014 brsamaan 10syaaban1435 pada hari ahad. Bertempat di Raub pahang. Bawalah pasangan anda bersama bagi memeriahkan lagi majlis penyatuan dua hati ini. Semoga dengan kedatangan kalian semua dapat menterharukan diri saya. Sesungguhnya yg baik itu dtg dr Allah dan jodoh itu juga datang dari Dia. Smoga jodoh jodoh anda sihat sentiasa dan lancar menuju ke hati anda smua. Sy akhiri ucapan ini dengan woi dtg la aku kawen tak dtg siap! KAKAKA.

NI AKU SERTAKAN KAD KAWEN VERSI ECARD. KOT KOT LA SESAT KE CALL JE AKU. CALL JE JANGAN NAK NGORAT PULAK. KAHKAH

yeay yeay kawen!! yeay yeay!!



12 comments:

  1. semoga segalanya berjalan lancar ;) aaminnn

    ReplyDelete
  2. ye betul... semoga yang dirancang berjalan dengan lancar....

    ReplyDelete
  3. Tahniah ezan :) Selamat Pengantin Baru. Hehe

    ReplyDelete
  4. OOOOOOooooooooooooooooo.... baru tau Harizan tu rupanya Ezan... hehe

    ReplyDelete
  5. yeay yeay kawen!! yeay yeay!!<--- tak menyembunyikan nafsung langsung

    ReplyDelete
  6. Aku gelak betul part

    Yeay yeay kawen!! Yeay yeay!!

    Simpan sikit nafsu boleh?

    Hahahaha

    ReplyDelete
  7. Selamat Pengantin Baru...semoga dipermudahkan segala urusan...yeayyyy...

    ReplyDelete
  8. Tahniah cik (bakal puan) Harizan...
    Oghang raub ghupenye...
    Aku duk raub 5 tahun dulu...hehehe

    Semoga segalanya berjalan lancor..

    ReplyDelete
  9. keh tunggu aok naik pelamen.
    lepas tu, nak tapau semua lauk pengantin... koh koh koh (kalau dapat datang laa... ..)

    ReplyDelete
  10. tahniah.. nanti abg drogba datang tak?

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa