Pages

Total Pageviews

Apr 8, 2012

kemaluan yang tak berapa nak matang

Sebenrnya awk, saya tahan lama jugak nak cerita ni, tapi bila sy fikir fikir balik, apalah erti kegembiraan jika tidak dikongsi bersama, maka disini saya cerita lah juga ye? kihkih.


beginilah nak memulakan cerita, masa saya mula mula sampai perhentian bas raub tu, memang sy lansung tak perasan kehadiran awak sebab perut saya memulas, jadi disebabkan sy mementingkan perut saya daripada awak, maka saya masuk jugalah tandas awam berhampiran yg kene bayr 40 sen tu,. tp takpe sy gagahkan jugak, karang tercirit dalam perjalanan ke kolompo tu susah jugak sy nak handel.

lepas sy keluar dr toilet , sy nampak awk dr jauh pakai baju hijau lengan panjang, rmbut pacak2, peh masa ni sy bukan nak cakap apa, tp sy nak cakap jugak, kirenye sy telah menjatuhkan perasaan suka pandang pertama tau tengok kehenseman terhadap awk, hikhik. jadinya sy terus pandang tempat lain sebab taknak kasi feel jatuh hati tu terus merebak dan mmbuatkan awk perasan.

Kita sama sama tggu bas yang belum tiba, kelihatannya awk juga sperti memandang sy, tp sy buat sombong la masa tu. kihkih.

bas pon tiba, sy meluru nak naik bas sebab konon takut org amek seat saya kan. tp dalam hati tu berharap juga sbnrnya seat sebelah awk, kahkahkah . saya naik bas Raub ke KL , yela sy nak ke KL takkan naik bas ke kuantan pulak kan? dan sy nmpak awk pon membontoti saya, amboi membontoti perginya. kahkah

bila dah naik bas tu, saya pon dengan selesanya cr seat saya, tapi malangnya sebelah seat saya dh ada nyonya cina tau. sy agak kecewa jugak. tp sy tabah lagi. bila awk cri tempat duduk, entah mcm mana tmpat duduk awk dh ada org duduk, konon awk nak tnjuk  matang depan sy maka awk pon cr tempat duduk  yg kosong dan awk pon duduk. 

tiba2, ada sorg penumpang ni, tak de tempat duduk, semua seat dh penuh, 

jadi masa ni boleh tahan huru hara jugak keadaan dlm bas masa tu di mana tetibe je drebar bas tu cek, no seat awk gn no seat abam tu sama, ah gile betei perkhidmatan trans ni salah cetak tiket. masa ni awak dgn gagah nye prtahankan tempat duduk awk siap taknak bangun, drebar bas dh mula cuak dan pening lalu drebar bas turun semula untuk cek dgn caunter tiket

sabar awk. perjuangan awk mmpertahankan tempat duduk awk masih belum selesai

Bila drebar bas naik, dia tersengih sengih, sambil bertanya kepada awak,

''awak nak pergi mana sayang? 
''kuantan''
''ni bas KL syg, kuantan belah sana''
''oh ye ke. oh sorry2.
(sambil bangun dan berjalan tanpa memalingkan muka ke belakang)

masa ni kan awk sy rasa macam nak terajang awk tau,. sebab awk dh mnjatuhkan airmuka saya tau. eh tak, mejatuhkan air muka awk sndiri sbenarnya, kahkah. sy ni tahan gelak smpai hr ni bru sy cerita dkt entry ni. kahkahkah. Jika cinta kite bermula dengan cara begini, saya rela,. kahkahkah

saya upload pic tempat kejadian, nak kasi dramatik sikit

Ps/ tak guna hensem kalau kuantan gn KL tak boleh beza ejaan nya. kahkahkahkah

60 comments:

  1. ala~~bas ke pahang jugak~~kira boleh je la~keh keh~~

    ReplyDelete
  2. dia tu dah terpesona dengan awak lettuw ezan hoyyy. kah kah kah kah

    ReplyDelete
  3. dia suka bontot ezan. sebab tajuk ni kemaluan matang, gile betei

    ReplyDelete
  4. hahaha...sian die...ni kes dok follow ezan lettew sampai tak pasan salah naik bas..kah3!

    ReplyDelete
  5. ngahahhaa.. encik abam sudah kemaluan.

    ReplyDelete
  6. hahahaha..klu aku la, mmg dh suruk muka dlm beg..

    ReplyDelete
  7. tu mesti kes nak usha ezan sampai tersalah bas.. hehe

    ReplyDelete
  8. hahahahha mmg setebal kemaluan la
    ezan oii

    ReplyDelete
  9. Awak ke saya yang jatuh cinta nie?.. mesti awak ingat boleh tengok muka saya lama2 kan, sebab tue awak naik bas sama saya.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. walaupun mukanya kacak, rambutnya pacak, at least dia berjaya membuatkan awak terjatuh perasantan cuka pandang pertamax & membontoti awak masuk dalam bas..

    ReplyDelete
  11. Alamak, macam terasa pulak berbaju hijau tu. Tapi nasib baik bukan ke kL. Haha -_-"

    ReplyDelete
  12. awal awal.
    dia pun mesti frust tengok kau duk tepi nyonyo cina.

    Hahhahahah.
    dia nak kat kau la tu ezan.
    dia tunggu nak kasi nombor pone.
    tu pun kau tak paham.

    ReplyDelete
  13. kemain nak membontoti.. kah kah kah..
    oii aku teghasa oii.. aku teghasa sebab aku pun pernah kena gini..

    koh koh koh

    ReplyDelete
  14. hahahaha...apa punya orang daa....dia nk sgt membontoti ezan tu...sbb tu sampai tersalah bas...

    ReplyDelete
  15. errr..baru lepas ke jamban kan...?

    ReplyDelete
  16. aku nk tumpang gelak jgk,tp apahal entry nie unsur-2 mcm perli aku..ciss

    tak baik gellakan orang,tunggu lar hari hang pulak.lol

    ReplyDelete
  17. Tajuk entry pown dah buat kita berdebor. Ihik.

    Malunya lahai kalau kita jadi lelaki tuh, lagi-lagi ada awak. Eh?

    Haha.:D

    ReplyDelete
  18. Tajuk entry pown dah buat kita berdebor. Ihik.

    Malunya lahai kalau kita jadi lelaki tuh, lagi-lagi ada awak. Eh?

    Haha.:D

    ReplyDelete
  19. kire konklusinya awk nk ckp yg lelaki tu tgk wajah awk sampai x sedar die naik bus yg salah kan zan..wahh awkk sgt hot...uuuuu zan nk sain!..

    ReplyDelete
  20. okey lawak, hahahaha

    tapi saya harapkan twist cerita ni awak yg salah bas, rupanya mamat rambut cecacak yg salah. heh

    ReplyDelete
  21. mungkin juga lelaki tersebut tersilap bas gara-gara terlihat awak ....

    ReplyDelete
  22. hahaha sengal...kerana terpaku dan terkedu dengan keayuan ezan...fikiran lelaki tu tak menentu,ditegur malu...maka mulalah membontoti ezan tanpa banyak bicara sampai sendiri malu jadinya sebab salah bas...kehkehkeh...

    ReplyDelete
  23. Zan. kau ni slow boleh tahan.

    dia nak kat kau tu, tu yang membontoti sampai salah bas.

    ReplyDelete
  24. kahkahkahkah malunyeee dia =.=

    ReplyDelete
  25. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA! ya Allah.

    ReplyDelete
  26. kahkahkahkahakah!!!! adeh, aku pun rasa macam nak tahan gelak smpai ke entri kau yg seterusnya. hohoho!!!

    ReplyDelete
  27. Klu aku jd lelaki tu aku rasa aku xmalu sbb ada yg lagi teruk dari kes mcm aku tu

    ReplyDelete
  28. Tajuk entry kau mengundang la.Aku suka.

    ReplyDelete
  29. Perghh,terbogel siot mamat tu.

    ReplyDelete
  30. kah kah... hilang hensem sbb salah naik bas tau...

    ReplyDelete
  31. cuba byg kan dia p kolompo, mau kena tekel dgn kau yedak. kah3

    ReplyDelete
  32. Dye tu syok sgt membontoti Awk tu Ezan. Hakhak.

    ReplyDelete
  33. Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu.

    Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.

    Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip.

    Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


    Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

    ReplyDelete
  34. boleh tahn taktik nk ngorat ni wey..harhar ;p

    ReplyDelete
  35. sampai hati awak gelak abam ensem yg dah membontoti awak..sudah la wak. abam salah bas je pon..

    ReplyDelete
  36. terus lupa nak baca camna..kl ngan kuantan tu sama je kot..hahaha

    ReplyDelete
  37. ni mesti kau dah jampi die ni. hahaha.

    ReplyDelete
  38. hahaha, lawak2 sebab nmpk kak ezan sbb tu dia salah bas

    ReplyDelete
  39. adoi, sewwt sngt cerita ni!

    pndang2 lagi awek,kan da slah bas..haha!

    ReplyDelete
  40. mohon dia pergi bunuh dirilah . haha

    ReplyDelete
  41. haha..sumpah nk terajang jgk mamat tuh.. :D

    *dah jtuh cinte dgn awk leetuuww..! haha.

    ReplyDelete
  42. hahahah. sengal bebenor nye mamat tu xD

    ReplyDelete
  43. hihi..comel crte ni..folo awk=)...

    ReplyDelete
  44. rasanya lah kan, dia dah terpaot kat awak, masa awak tertengok dia pon mungkin dia dah rasa huruhara dalam hati, so bila awak naik bas awak, dia pon tak pikir dalam kepalaotak hanya awak je, tu yang dia folo awak naik bas yang sama kot?

    best tak sinopsis ni? ehem ;p

    ReplyDelete
  45. heeeeeeeeeeeeee... aku tak boleh blah baca entry ni...

    biar tak hensem... jgn tak reti ngeja... heeeeeeeeeeeee...

    bercinta? perghhhhhhhh sungguh comel...

    ReplyDelete
  46. Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

    Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

    ReplyDelete
  47. dia tak hensem... kamu yang cantik

    ReplyDelete
  48. pernah juge salah bus.. siap pakcik tuh cek sorang2 lagi.. nak naik bus ke temrloh tp naik ke kuantan ;D

    p.s: makwe pahang mmg best laaa :D

    ReplyDelete
  49. ralit sangat duk membontoti ezan. tu pasai jadi lagu tu. haha

    ReplyDelete
  50. HAHAHA..khusyuk sgt membontoti prmpn la tu.

    ReplyDelete
  51. ahak2..mesti dia jatuh cinta kat awk...giler salah naik bas malu oittttttttt!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  52. Haha... gila la ezan. Sebab membontoti je... ahhahaa

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa