Pages

Total Pageviews

Jun 7, 2012

aku nak komen jujur dari engkorang ni




ni hasil lukisan Dani yang power bagi aku.

sekarang ni aku nak tanya, aku dengan Diana Amir seiras ke tak?

dah tak payah nak pikir, siapa yang komen muka aku selain dari  Diana Amir , aku tempeleng.

48 comments:

  1. huyooooo !! diana Amir punya jiran laaa. huahua

    ReplyDelete
  2. Sanggup di bunuh dr
    buat pengakuan begitu.


    hahaha
    5% la sama

    ReplyDelete
  3. cuba dengan bersungguh2 membyg muka diana amir. hmmmm.....kabut..kabut.... ehhh, siapa tu? haha :D

    ReplyDelete
  4. jawapan tak pikir :takde.
    jawapan fikir : ada kot :p

    ReplyDelete
  5. tak sama.......

    nk samakan dgn org lain,,,kena tempeleng plak nnti kn...hehe..

    ReplyDelete
  6. Tak sama langsung! hehehe...

    ReplyDelete
  7. diana amir punyer PA blh?heee..jgn mrh :P

    ReplyDelete
  8. emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  9. hahahahhaa...ttaaaaaaaaakkkkkkkkkkk punnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! hahahahhaa

    ReplyDelete
  10. sama gojes ngn Diana Amir la die~ ;)

    ReplyDelete
  11. tak same la ezan...

    tp lukisan itu mmg power! sgt ezan..

    ReplyDelete
  12. diana amir?? diana amir?? ok foine...

    ReplyDelete
  13. tudung je sama. eh, nanti Dani marah Dani tempeleng aku.

    ReplyDelete
  14. Tak sama tp

    macam kim kardashian pon ada

    HAHAHAHA..

    ReplyDelete
  15. seriously tak sama langsung.... plis la.. jangan perah santan banyak sangat tau..

    Yang Jujur & Seikhlas hati
    Alkisah..

    ReplyDelete
  16. Sama.. Sama sngt...
    "TKDMKA"

    ReplyDelete
  17. Diana kacak tapi kau hensem.
    Diana wangi tapi kau tidak busuk.
    Diana kurus dan kau pun.. err sama.





    Dani punya hasil memang cunlah, tabik sama dia.. Banyak kali juga aku cuba jadi kawan blogger yang dia boleh ingat tapi nampak gaya macam amat payah je.. ke dia tak berapa layan blogger lelaki ek..

    ReplyDelete
  18. Diana kacak tapi kau hensem.
    Diana wangi tapi kau tidak busuk.
    Diana kurus dan kau pun.. err sama.





    Dani punya hasil memang cunlah, tabik sama dia.. Banyak kali juga aku cuba jadi kawan blogger yang dia boleh ingat tapi nampak gaya macam amat payah je.. ke dia tak berapa layan blogger lelaki ek..

    ReplyDelete
  19. ade la jgk 15%
    tp pipi ezan lg kiut...

    ReplyDelete
  20. masalahnya x kenal diana amir.. haha

    ReplyDelete
  21. untuk menjawab soalan Yousof. hahaha. mana ada la. saya layan semua orang sama rata. maaf kalau terlepas pandang. oh man oh man..


    untuk menjawab soalan ezan. hahahah. mana ada la. kalau tengah berak sambil baca entri ni, boleh masuk balik tahi tahu. K over.

    ReplyDelete
  22. sebab nak kena tempeleng punya pasal,
    yes.... tak seiras :D

    ReplyDelete
  23. komentar ini telah dipadamkan. pfft~

    ReplyDelete
  24. ok lah ada juga org tolong buatkan.

    eh...mcm nak tergelak plak bila pehatikan lama2. kbai

    ReplyDelete
  25. Kalau beginilah, kau sanggup kena tempeleng je EZANIDMA .

    Nak tempeleng sekerap mungkin pun aku okay je sebab aaa gila apa EZANIDMA nak disamakn dengan Diana Amir ?

    ReplyDelete
  26. Apa pasal pipi you versi kartun tu macam nak kena nyot-nyot ni. hihi :)

    ReplyDelete
  27. DAH MUKA KAU, MESTILAH MCM MUKA KAU. KAHKAH.

    ReplyDelete
  28. kah kah kah....
    kalo mcm tuh saya xnk jawab la...huhu

    ReplyDelete
  29. diana amir tak kenal. kenal kak ezan sorang je.. haha

    ReplyDelete
  30. cari jugak celah mana diana amir tu. masalahnya tak jumpa. EH? lariiii :D

    ReplyDelete
  31. pndai kwn akak lukis gna Illustrator..cute2 :)

    ReplyDelete
  32. kena tempeleng 18ratus kali pun gua sanggup weh :p

    ReplyDelete
  33. lukisan ni memang power atas sebab pipi dia sama tembam dengan tuan sebenar.kahkahkah..gua ingat tak payah nak sama dengan ex-makwe gua la si diana amir tu. bukan spesel pon dia. gua pasti pasal dia ex-makwe gua

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa