Pages

Total Pageviews

Jul 3, 2012

Nak mintak izin ni

Gua nak mintak izin ni, 3 entry terbaru gua nanti akan penuh dengan gambar gambar. korang ok tak? ye la karang jeles pulak dengan kepampangan gambor comel gua. kakaka.

34 comments:

  1. gua ok je.
    sebab pada gua, kecomelan tu adalah hak milik setiap insan.
    hahaha

    ReplyDelete
  2. gua pun ok je. gua nak tengok sangat muka yang ada iras song yi kyung (watak 49 days korean drama), juri the apartment and akhir sekali, ras adiba radzi ni. ngahahah

    ReplyDelete
  3. kakaka gua mohon ezan capap kan gambau yg super hot dlm ni,
    senang sket gua nak lena tidur

    ReplyDelete
  4. jgn sampai org yg tgk termuntah dah.. hehehe :P

    ReplyDelete
  5. Mana dia gambaq? Boh mai lekaih nak telek tengok comey tera mana.

    ReplyDelete
  6. OK je, pengubat rindu wehhh

    ReplyDelete
  7. Kalau comel,aku tak kisah.haha

    ReplyDelete
  8. Baiklah!
    X sabar ni nak tngk gmbr..

    ReplyDelete
  9. Aku salu nak tgk lagak ko, beraksi.. hahaha.. can't wait ;P

    ReplyDelete
  10. cuba try post,

    cuba try nak tengok..
    cer la try test tengokkk...

    ReplyDelete
  11. silakan silakan.kami alu-alukan !

    ReplyDelete
  12. gua ok je







    dengan syarat semua muka comel mcm diana amir

    ReplyDelete
  13. buat je la ezan.. ang comel apa..

    ReplyDelete
  14. Bring it on! cewah.t'cakap mat salleh pulok.

    ReplyDelete
  15. Oklah² saya izinkan.. Tapi pastikan gambar² tu berada di bawah label 'Tontotan Umum' ok! ;)

    ReplyDelete
  16. lu jaga jaga. Gua bukan apa, risau karang ada orang buat modal. Orang sekarang sapa boleh jangka.kahkahkah

    ReplyDelete
  17. lu cun... so... gua ok je.. hahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha. ntah cmne la kakak kite sorang ni beraksi :p

    ReplyDelete
  19. aku tak sure aku dah komen ke belum. Tapi tolong jangan penuh gambar. Penat nak load tauuu

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa