Pages

Total Pageviews

Nov 23, 2012

tips ke stadium untuk gadis ayu.

Hai. selamat hari sabtu


sedang aku tengah tekun bekerja (baca main twitter) di hari sabtu di mana sekarang ni kebanyakannya sedang keluor berjimba bersama pakwe makwe, keluor carik jodoh di kenduri kenduri kawen tetiba je aku dapat idea taip entry. amboi 



mengikut pesanan pesanan orang orang tua melayu kita, sebagai perempuan, kite hendaklah selalu mengamalkan konsep kesopanan, ksantunan, bercakap dengan nada sederhana, sentiasa memikirkan aspek ketimuran dalam setiap pergerakan, demi menjaga maruah seorang perempuan melayu. eh dah kenapa ayat aku macam skema sangat ni ken.



jadi nya disebabkan ahad esok ada game Malaysia vs singapore, tetibe aku nak kasi tips kepada gegadis yang ayu dan sopan santun ni macam mana dia nak  bawak dia punye ayu tu ke stadium.



macam ni



bila nak goal  tu korang tutup mulut kepit kaki sikit  pastu buat buat muka malu , jerit goal jerit dalam hati je, ye la  bukan mende, karang jerit kuat2 karang lemah iman abam sebelah. lepas tu kalau team singapore main kasar, kita sebagai makwe yang ayu ni cakak gini ee benci benci benci. jangan nak mencarut carut ok. kakakaka, lepas tu kalau nampak mcm melting dekat pemain bolo tu, kita kene control sikit kita punya melting tu, contoh nya buat buat muka menahan malu merah merah tertunduk tunduk ke sebab ye la konon Khairul Fahmi che mat tengah pandang kita. and last skali kalau nak g tandas tu, jalan tu bongkok kan sikit badan tu depan orang, jangan nak mendada sangat. kakakaka



jadi tu je la tips dari aku. 




engkorang yang nak tiru engkorang tiru.



sebab aku pon tak kan buat cmtu.



gila apa duduk stadium tak lompat , tak carut. tak fun la woi!

kakakakaka


p terajang s : entry ni untuk aleen aiden sebenornya, 


16 comments:

  1. Ahh! Hak mendada hak kami! Kah3
    siot nye zan.

    Dak aleen.

    ReplyDelete
  2. pi stadium tak jerit tak sah la!
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha u got me! this is funny hehehehe.

    ReplyDelete
  4. kalau tak jerit...er...ada masalah dalaman tu.hehe

    ReplyDelete
  5. shut this all before i find u there!!

    ReplyDelete
  6. Hahahaha.

    Alangkah kat rumah pun terlompat2, menjerit2 bila gol - ni kat stadium nak cas ayu?

    Hoish!
    Tak mungkin punya!

    ReplyDelete
  7. dah makin banyak unsur2 twitter dibawa ke dalam penulisan awak ni ijan. kakakaka

    ReplyDelete
  8. jom kak tgk bola kat stadium!!

    ReplyDelete
  9. pergi stadium tak nak jerit gie balik rumah tido laa woii... kah kah kah...

    ReplyDelete
  10. bakpe bozu sokmo komen gitu gaya?

    ReplyDelete
  11. teringat adek peristiwa cari stadium shah alam ;p

    ReplyDelete
  12. nak kepit2,,tgok kt rumah je la...haha....

    ReplyDelete
  13. hahahha. nak ayu duk rumah sudah. kehkeh

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa