Pages

Total Pageviews

May 22, 2013

air


Lain macam jugak pergi dia. Harap harap sihat hendaknya. 

21 comments:

  1. Sebenarnya, ittew tak faham apa benda nya yang salah pasal gambar ni. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkah. Tang air suami kat caption tu.

      Delete
  2. typo or saja nak kasi laku paper..

    ReplyDelete
  3. kih kih kih.. kes semalam kecoh di Twitter... Air Suami pergi dia.. mau senyum semua para suami di luar sana...


    kah kah kah...

    ReplyDelete
  4. lain kali, minum air suam jer, jangan minum air suami.

    aiseh

    ReplyDelete
  5. siapa si farah ni? sekali pandang ingatkan nilopa..

    Harap² suami farah tak pernah lupa ingatkan isteri dia utk minum air SUAMi.

    ReplyDelete
  6. Harap² si suami tak pernah lupa ingatkan isteri dia untuk terus amalkan minum air SUAMi tu..

    ReplyDelete
  7. err, yang bawah belah kanan tu, air suami ? Hahaha

    ReplyDelete
  8. sopiano, cuba engko perati betol betol

    ReplyDelete
  9. air suami.. hehe

    ReplyDelete
  10. patut cantik sentiasa minum air suami. haha

    ReplyDelete
  11. hahahah
    tips typo ni memang bebetul ke cmne zan? mohon buat penjelasan lebih.

    ReplyDelete
  12. kerana typo semata ni, kena bash nanti reporternya. hhi.

    ReplyDelete
  13. hahaahha..gelak guling2.
    apa punya ayat laaa..bunyi dh terpesong

    ReplyDelete
  14. Mula-mula aku blur apa kena mengena gambar ni dengan semua ni. Bila aku baca balik, okay dah Nampak. Air suami hahahaha

    ReplyDelete
  15. kira bagus lah lakinya. bininya haus, lakinya kasi air.



    tapi kalau asyik haus, kering. kahkah

    ReplyDelete
  16. Vocal Jobs towards Advance An individual's Singing Livelihood

    Here is my web blog; lunchtime

    ReplyDelete
  17. mak aih. AIR SUAMI untuk kekal sihat. Nak kena try nih...

    :P

    ReplyDelete
  18. air suami? nak tulis air kopi tu..

    p/s: masuk bloglist i okey... dah masuk pun... senang nak jengok..

    ReplyDelete
  19. lelaki nak minum air apa utk kekal sihat? hehehe :P

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa