Pages

Total Pageviews

Oct 20, 2014

CUTI CUTI CUTI

haiiii

Hari ni semangat lain macam pergi kerja sampai selfie bagai sebab esok sampai hari ahad cuti kot. Yehuuu. Kenapa Cuti? Sebab memang dah cuti bahahaa lawak tak lawak tak? kekeke

Tak lah

sebenornye esok deepavali and jumaat ni hari keputeraan sultan pahang. so disebabkan aku makwe pahang paling power aku dapat cuti hari Jumaat  ni. So dah alang2 ada sehari je gap terus je la amik cuti kehkeh. 

ok jap belanje selfie ciked, kekkekee

Halfmoon Shawl from Idma Boutique


Lama betul aku tak buat kegiatan yang ditegah masyarakat iaitu selfie ni. kakakkaa, kadang2 selfie ni bagus jugek selain dari boleh mempelbagaikan kan memek muka tanpa rasa malu, malah ia juga membantu kite menanamkan keyakinan dalam diri tau. zzzzz hahahaha



ok aku banyak nak cerita sebenarnya. last weekend aku pergi tengok teater ASRAMA_RA so nanti aku review for the next entry ok? 


ok to be continued...


4 comments:

  1. lamanya cutiiii.. jelly2..
    haha

    ReplyDelete
  2. selfie bole naikkan confident level kite..hikhik comel!

    ReplyDelete
  3. PUNYA LA LAMA AKU X BUKAK BLOG!!! HEADER KAU PUN DAH TUKAR

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa