Pages

Total Pageviews

Jun 24, 2015

27

weh!!! tetiber je kan hari ni genap umur aku 27. tetiberrrr je kan? rasa macam baru semalam umur 21. masa berlalu begitu lajuuu. amal ibadat sama laju tak ezan? hurmm. 

di hari jadik diri sendiri ni. aku nak wish pada diri sendiri lah, 

1. ubah le perangei suka tangguh tangguh solat suka emosi tak bertempat tuu. malu orang menengoknyeee.

2. move on dari comfort zone! please lah cabar diri sendiri dengan benda yang lagi adventure. ni tengok cerekarama sikit nangis. sikit nangis. 

3. dah 27 tahun ni elok elok la pi kuruskan sikit mana yang patut. dah nak masuk level mak mak ni penyakit senang dah nak datang kalau makan tak jaga. 

4. pentingkan orang lain jangan pentingkan diri sendiri dah. hargai laa orang yang susah payah untuk awok. 

5. be good do good. inshallah balasan nya baik2 juga. 


okey selamat ulang tahun kelahiran ezan. thanks mom sebab lahirkan kita yang 4kg ni. ilebiu


4 comments:

  1. happy birthday to you, jangan lupa renew lesen.

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday!
    Baguih peringat diri sendir macam tu...
    AKu pun rasanya kena buat juga sekali sekala...hehehhe

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday! :DDD

    ReplyDelete
  4. happy birthday akak ... sayang akak ezan. bagus la kuruskan berat badan. dh berapa kilo ni.? herher

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa