Pages

Total Pageviews

Oct 24, 2011

ENAM

1 - biasala. Hero memang selalu kalah awal
2 - lek lu der. lek lu
3 - Ah. nasib je. 
4 - Kemas tempat tidur
5 - tepuk2 bantal
6 - SWITCH OFF TV . masuk bilik. Tidur.


Manchaster United kene bedil Man. City . 1-6 ''Kata kosmo.


entah kenapa aku rasa macam nak renyuk2 semua paper hari ni. kehkehkeh


Note : Dari semalam , dapat mesej bebaur perlian dan kutukan daripada kawan2.  takpe. The Red Devils Tetap di hati. Oh . Hari ni birthday Rooney,


''Happy Birthday Sayang'' ;)

40 comments:

  1. Peminat tegar bola ke? Hahaha ;p

    ReplyDelete
  2. kenapa perempuan pun suka Man U?
    aneh

    ReplyDelete
  3. haha takziah diucapkan ;p

    "SIX AND THE CITY"

    ReplyDelete
  4. heheheh,
    bawk bertenang,
    sila jangan sedih :)
    diorang kalau menang,
    kamu tetap pejuang tegar :)

    ReplyDelete
  5. Sepatutnya tajuk entry ni satu kot. hahah

    kau duduk mana yang nak merajuk dgn aku tak ajak kau pergi melaka ni?

    ReplyDelete
  6. hehehe.
    biasalah tu.

    semua masing2 terkejut semalam. nightmare kata mereka :)

    ReplyDelete
  7. hehehe.
    biasalah tu.

    semua masing2 terkejut semalam. nightmare kata mereka :)

    ReplyDelete
  8. agak terukk.tapi chill la kan. kalah sekali tak bermakna kalah selamanya.cewah! happy birthday to your boy ;D

    ReplyDelete
  9. hehe, sabar kan je lah kaq, hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe, sabar kan je lah kaq, hehehe

    ReplyDelete
  11. okey yg ni i terpaksa komen berbaur negatif.

    takziah MU fan. haha i like MU kalah :D

    ReplyDelete
  12. dia punye sedih tu.
    sikit lagi macam nak putus cinta...hehe...

    ReplyDelete
  13. the red devils, . . . setan merah, :D

    ReplyDelete
  14. takyah frust sgt le weyh..haha

    ReplyDelete
  15. Hehehe xpe..
    Aku biarpn kena belasah kaw2..
    N aku pki Jersi MU time kena blsh aritu aku masih bangga sbb peminat MU still dgn jersey dOrg klu tngk bola.. Team lain x berani n malu kalau kalah..

    Tp yg lebih kaw2 kutuk MU bkn MC team lain yg suka menyalak...

    ReplyDelete
  16. kah3.aku malas ckp banyak.aku cuma tau bola itu bulat je.lain xtau.

    ReplyDelete
  17. aku buat2 tak tau kalo ade org tanye aku "eh..ko tgok tak match mu smlm?"

    camgampang

    ReplyDelete
  18. hahahkk.. dah la kene bedil kene bahan lak tu..ngakkkk

    eh hai nak bitau.. pin tu i dah dpt utk contest hri tu^^ thanks ye^^

    suka sgt^^

    ReplyDelete
  19. fans MU ye.. leks laa, kalah besar itu biasa..

    ReplyDelete
  20. haha .
    tau xpe sengal la .
    tension giler =.='

    ReplyDelete
  21. sabar2// satu red card mmg lahh. hehe

    ReplyDelete
  22. Kalah ke? Hhahaaa.... Msred pemerhati je tak sokong mana2...

    ReplyDelete
  23. blh tahan gila bola.. nasib akak laki bini x minat bola.. :D

    ReplyDelete
  24. Nikmat mendapat ENAM adalah lebih indah berbanding mendapat SATU. Serius! ;D

    ReplyDelete
  25. peminat setia nampaknya.. tak ada rezeki mereka.. :)

    ReplyDelete
  26. tetapkan hatimu,kukuhkan sokongan!

    MU tetap hidup!!

    Glory!!

    ReplyDelete
  27. dian:): tak tegar sangat haha

    Abang Zam : sbb man u suke permpuan :p

    Shurazirah Sukhur : uhuk sedey :(


    Pocket : hahah tengs!


    Akulah Pak Lan : tak kesah la duduk mane, ajak je la. kehkeh


    ayuyuuu :) : mimpi ngeri ye dak?


    iekasub : haha betul2


    Fieqa Afieqa : yelah. sabar dah ni



    IZNIE MEI: ouh kejam :p

    zahidah seran : tau takpe!

    azalia hjsalleh : haruslah! hehe


    JaLi AshBurn: Setan yg Bermaruah ecewah


    hanaahmad : heheh :p

    Dhiya Fariza: QPR yg menang Dhya Chelsea mey?


    Leena: Frust :p

    HiSaM ! ! ! : yeah!!


    EB : u r rite!!!!


    C.M.A @ CikMoonAdnan ; haha baru?


    aleen aiden : kehkeh. bola yg bulat tu yg sush na dpt

    Raden : ahha soalan pans


    El-Janna : ok tengs too :p


    Fara E's : huk :(


    Alkisah : tak biasa sgt :(

    purpl3h0lic: sedih an


    mimi: ha tu stu lagi punce


    msredcheesecake: kalah la msred :(


    faa.rosli : huhu :p sedih


    THE LEKAT LEKIT STORY : ntr lala mint :)

    YOUsoF : eeeee

    izfa : cuba lagi


    Peto (nurul izzati): :(


    ghost writer : yeah!!!

    ReplyDelete
  28. eh, chelsea x main plak. langsung akak x on tv dik ^.^

    ReplyDelete
  29. teruk x kena hentam hritu?

    btw awk di tag dlm post sy...
    http://mohdshahzuddin.blogspot.com/2011/10/kan-dah-kena.html

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa