Pages

Total Pageviews

Aug 8, 2011

kisah di bilik doctor

E, bukan nama sebenar,
seorang gadis lincah berumur 23 tahun.
3 hari sudah dia tidak bercakap banyak
3 hari sudah dia tidak menjamah makanan dengan sempurna
3 hari sudah dia tidak ketawa terbahak-bahak
ini kerana proses penumbuhan gigi bongsu kirinya yang menyebabkan gusinya bengkak.
dan kelihatan seperti perempuan berpipi sebelah yang besar.

dia ke hospital.
mencari penyelesaian
tidak mahu digelar perempuan berpipi sebelah besar
bernombor giliran 58.
memasuki bilik doctor.

setelah menceritakan masalahnya kepada doctor,
dia disuruh baring
disuruh nganga sehingga tiga jari nya boleh disumbat
ingin ditekankan
disuruh nganga ketika keadaan gusi yang bengkak bukan perkara yang membahagiakan
dia mencuba lagi. akhirnya dia berjaya namun air matanya tumpah tidak semena.
 
lalu doctor itu menghulurkan tisu
dan mengatakan.
jangan menangis, saya masih di sisi awak. sakarang dan selamanya.
Dan gadis itu berasa bahagia seketika.
kemudian doctor itu mahu bermanja.
dengan bersarungkan sarung tangan getah.
di masukkan tiga jarinya ke dalam mulut gadis itu.
lalu gadis itu tidak dapat membuat ngangaan yang disarankan kerana
jari doctor itu lebih besar darinya
dan gadis itu tergigit jari doc itu. 

auch. doctor seperti terkena kejutan elektrik.
namun dia tidak cepat melatah.
dimaafkan perbuatan tidak bersopan gadis itu.
romantik kan?

setelah berbual mesra dengan doctor itu,
akhirnya MC 2 hari diperolehi,

gadis itu meninggalkan doctor itu bersama jururawatnya dan mengucapkan

i love u doctor, ur fingers is so howt :p


Note : cerita ini adalah kisah benar tetapi ditokok tambah untuk keselesaan pembaca. 


*ramai yang salah sangka pada entry yang lepas. Saya bukan sengaja taknak berpuasa ok . tetapi. Allah bagi cuti :)

64 comments:

  1. kalau gua doktor tu gua check guna penyapu je, gigit la ngko batang penyapu tu puas2...hahahaha

    ReplyDelete
  2. lu bikin gigitan cintan kt jari doktor tu ker?hahaha

    ReplyDelete
  3. HAHA okay perempuan berpipi besar sebelah macam mana dengan pipi anda? sudah surut kah? atau semakin membesar dgn sihat? :D btw, memang saket sangat eh kalau tumbuh gigi bongsu? tak pernah kena lagi.. >.<

    ReplyDelete
  4. kamu patut gigit sampai putus supaya buleh dibawa pulang souvenir dari doktor hensem :D

    eh, camana kamu explain kat doktor tu?

    'hokthor hokthor, haya hakit hihi, maham nhak humbuh hihi hongfu hot, hokthor hulong ha hagi phen killer hikit huleeh?'

    gitu gitu lah kot no :D

    ReplyDelete
  5. wahh , dah tumbuh gigi bongsu ?

    ReplyDelete
  6. hehhehe..

    E untuk Ezan.
    sayalah salah sorang yang salah tafsir tu.

    selamat hari raya ;)

    ReplyDelete
  7. hahaha.lu cium jari doktor tu ka zan?

    ReplyDelete
  8. mgkin ptut gigit jari dr smpai putus, then bwk blik tnda kenang2an hehe

    ReplyDelete
  9. so sweet! kahkahhhh ... is there any exchange number ?ahahahaha

    ReplyDelete
  10. woww..sempat naaa geget2 jari en doc..hehhe

    moga cepat sembuh laling ^^

    ReplyDelete
  11. kalau doktor lelaki yang tampan , mmg kita cakap ILY dekat dia . macam nak dtg hari2 . HAHA
    if doktor perempuan , kita hanya mampu ucap , thanks doc .
    so kakak , dah okay dah gg tu ? cepat baik okayyy . :D

    ReplyDelete
  12. haha.. bab tergigit jari x boleh bla.. :D

    ReplyDelete
  13. hehhheehhe..sweet nye citer ni...
    doktor tuu mude lagi ke?
    nak ngorat jugak laa...lallalal~

    ReplyDelete
  14. nanti doktor itu yang perlu dibedah nampaknya..kesian doktor itu digigit jarinya..

    ReplyDelete
  15. hikhik! senanya nak cakap dapat mc DUA HARI je kan? :P

    ReplyDelete
  16. klu beramah mesra lebih skit leh dapat 5 hari MC kot :-)

    ReplyDelete
  17. nak ngorat doc ler tuh..huhu

    ReplyDelete
  18. E utk ezan,dan gubahan cerita mewujudkan satu kisah romantika antara doc dan pesakitnya..hehe.

    *patut mnta cuti lama sket,hehe..;)

    ReplyDelete
  19. n3 double meaning..aku yg berfikiran jahat setelah berbuka puasa tersalah erti tadi.wakakak

    ReplyDelete
  20. gwa syak gigitan tu disengajakan.. :p

    ReplyDelete
  21. aduii..blk2..cuti..xkn sume entry ppuan sume cuti kot??? :P

    amboi heheh

    ReplyDelete
  22. adakah doc itu gua? konpiuss baru ni pesakit gua ada tergigit jari gua masa nak leraikan lidah beliau yg tersimpul akibat mencarut bulan puasa

    ReplyDelete
  23. bahaye pnye entry...lol

    ReplyDelete
  24. uik ezan sakit gigi? da ok ke?
    sian doc tu kene gigit :p

    ReplyDelete
  25. best ye bermanja2 dengan doktor~

    ReplyDelete
  26. Alaaaa.. Nape tak mtk nobo tepon die nape nape napeee?!!

    ReplyDelete
  27. ololo nk membesar dah adek akak sorg ni..kekekekeke =P

    oh dh 'raya' duluuuu..x dpt aa duit raya!! hihi~

    ReplyDelete
  28. kemain geget jari doktor~keh keh~~

    ReplyDelete
  29. hehe..dpt mc 2 hari ....gigit je kuat2 patutnyer

    ReplyDelete
  30. uyoooo dpt mc 2 hari! tp x best ah. sbb dduk umah xde watpe. mase nak berbuka pun drasekan lebih panjang. ahaha^^ *kurang sopan kau kak. maaf dik -_-"

    get well soon ezan! ;D

    ReplyDelete
  31. hahahaha terbaik entry ni..fantastik.hehe

    ReplyDelete
  32. auchhh pasti sakit jari doktor tuu. hahaha ;)

    ReplyDelete
  33. hmmm siapa yang bersalah di sini....hehe

    ReplyDelete
  34. ooo, kak ezan nak ngorat ea?

    hihi


    btw, thanx for da support :)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?831f3b4127a0620d9daf541635f96290

    ReplyDelete
  35. salam kenal..jumpa blog ni cite pasal doktor hot. hehe..menarik2

    datang follow blog dan twitter..

    Menarik di SuaraSendiri
    Pelancaran blogshop SS

    ReplyDelete
  36. Adakah pangkal nama doctor tersebut bermula dengan huruf Y?..



    hilang terus rasa sakit tu bila dapat surat MC tersebut kan Ezan.. ;D

    ReplyDelete
  37. hahah...romantik gitu doc tu siap bg mc 2 hari lg :)

    ReplyDelete
  38. terjatuh chenta dengan doc ler tu..hahha

    ReplyDelete
  39. sakit gigi adalah penyakit yang paling menyakitkan segala emosi dan fizikal. get well soon ezan. :)

    ReplyDelete
  40. hai.
    semoga pipi, gusi dan badan cepat sembuh

    best la dapat MC. double MC. keh keh

    ReplyDelete
  41. ai nk kopak 1 gigi ai dan berjumpe dgn dokte itu

    ReplyDelete
  42. doktor tu cukup kacak x?seswai x dengan aku?keh3

    ReplyDelete
  43. alolooloo... siannye dia..atleast dpt jumpa doktor romantik kannn..hehe..semoga cepat baik.:)

    ReplyDelete
  44. hihiih..lawak plak bca entry nih...sengih sorag2..hahaha

    ReplyDelete
  45. Salam Ezan....

    Wah!~ Ber-manja2 dengan doktor.... Doktor lelakikah, doktor perempuankah? Hehe!~

    ReplyDelete
  46. tumbuh gigi bongsu mmg sakit, awak. bengkak gusi dibuatnye kan. sabar ye.

    dill.

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa