Pages

Total Pageviews

Aug 17, 2011

kaum lelaki ni suka yg macam mana sebenarnya?





aku rasa
sejak puasa ni
seluar ade longgar sikit
baju ada ruang sikit


sebenarnye aku dah mula khuatir
bila aku makan banyak
laki cakap, 
eh kau ni makan tak hagak. patotla makin tembam


kalau aku nak diet
Lelaki cakap
ish takyah la diet, kurus2 bukan best pon. macam papan
badan ko ni sedang2 ok la


dah cmne.?
ni aku nak soal
kaum lelaki ni suka yg macam mana sebenarnya?
tolong jangan kasi pening bleh?


ingat senang ke nak diet , pastu nak gemok balik,
ingat senang ke nak cari baju suar baru
ingat senang ke nak beli yg dalam2 pon baru. 


laki takpe la, pakaian dalaman satu je. pompuan ni kene pakai dua.


ke ade laki pakai dua gak? 

49 comments:

  1. haishh.ak tkut nk jwb.sebb ak pkai lbih dri satu.wahaha.

    ReplyDelete
  2. hahahha oi ngn ali (bukan name sebenar) malam2 pakai bra

    ReplyDelete
  3. HAHAHA..lelaki nie depa punyer taste lain2 la..yg pasti jgn jadi lebooor sgt..;)

    ReplyDelete
  4. setuju dgn kak ezan.ce gtau skit nk yg mcm mana.kehkeh.kurus slh,gemuk pun slh.hehe

    ReplyDelete
  5. hahaaa..klakar laa..anyway..btter be what u wan to be...is much more better than hear de others..:)

    ReplyDelete
  6. bentuk badan bukan untuk ditengok oleh lelaki...

    ReplyDelete
  7. haha,.ayt last tu xtahan,..yg sedang2 ajaa,tu jwpn laki,.hehe,.

    oit lelaki,cepat ler kumen,.kih3

    ReplyDelete
  8. Asal sedap mata memandang pun sudah memadai. Lelaki ni, bukan cerewet sangat. Cuma, cuba menghargai apa yang ada dan tak ada. biasalah tu, manusia. :)

    p/s : apa lagi yang lagi satu kat dalam tu? ;p

    ReplyDelete
  9. jangan rrisau dik,
    kalau kamu maggi kari,
    lelaki yang suka maggi kari akan beratur,

    kalau kamu maggi laksa asam,
    lelaki yang suka maggi laksa asam akan beratur,
    (Bessar punya!!! <-valid lagi tak ni?)

    orang yg komen kamu kecik tu suka maggi perasa asli.
    biarkan dia, dia yang rugi :D

    yang small frame lagi kecik petite,
    besh cara petite,, buleh angkat angkat masa..........

    ReplyDelete
  10. gemok ke kurus ke ..yg pnting 'fit' & healthy

    ReplyDelete
  11. aku tak taw range gemuk tu berapa range kurus tu berapa.. hoho

    ReplyDelete
  12. gua suka pipi kembong macam kita zan

    fullstop

    ReplyDelete
  13. tak payah susah susah....

    bila lelaki dapat yang kuros... dia mula minat yang gempal....

    bila lelaki dapat yang gempal... dia mula jeling yang kuros....

    get what I mean..?

    haha

    ReplyDelete
  14. amboiiii
    huhuh..cam nk tembak lelaki jew??
    uhuh..jgn la cmtu..sedih..aku bce taw ahahahah

    ReplyDelete
  15. lelaki memang memeningkan.pfft. ;D

    ReplyDelete
  16. YG SEDANG2 SAJA...SEDAP2 RASE..SHENGAL..HAHA

    ReplyDelete
  17. jangan ikut orang you're the best

    ReplyDelete
  18. Laki suka komen tuh ja sebenarnya...

    ReplyDelete
  19. entah.. cer tanya org laki sendri. hahaa

    ReplyDelete
  20. lelaki ni senang...klu dah suke,kene dgn taste die xkire gemuk ke, sedang2 ke, kurus ke, papan ke. die akan tetap ckp cantik.sebab taste sume xsame...

    ReplyDelete
  21. weh, aku pun pening.
    diet karang dipaksa makan. katanya suka yg tembam-tembam.

    bila aku tembam,
    dikatanya dah tembam
    suruh kecik sikit.

    langsung tak paham

    ReplyDelete
  22. lelaki nak pe yg dia nak..

    agak2 terjawab x??

    huhuhuhuhu :)

    ReplyDelete
  23. ezan...wakaka...adoi =))
    klaka betul..seyes je die bertanya...

    ReplyDelete
  24. kite salu cakap, "ahhh laki sume same!" tp hakikatnye, taste setiap org tu tetap berbeza. ade yg suke kurus, ade yg suke chubby, ade yg suke gemuk. kalau mate dah berkenan, hati dah suke, mmg x boleh nak kate ape. haha^^ *nape bajet diri lelaki ni =.=

    ReplyDelete
  25. Kekdg ade gak laki pkai 4.. Utk tumbesaran palsu.. Eh ape nih.. Sy inikan suci? Mngapa mnulis stetmen ini.. Anggap shj sy bhalusinasi..

    ReplyDelete
  26. ikutkan nafsu mestilah nak yang tip top~~

    keh keh~~

    *tip top punya intepretasi berbeza ikut orang~~

    ReplyDelete
  27. Ada laa juga lelaki pakai dua...He..he..he..

    ReplyDelete
  28. lain lelaki lain reaksinya..~ ^^
    walo apepun pendapat mereka..janji kita selesa dengan diri kita~ =)

    ReplyDelete
  29. awek dah kurus, gorgeous pun lelaki blh carik lain. lelaki tak pernah puas apa yg ada dpn mata.

    ReplyDelete
  30. hahhaa.kelako jer rasa. hmm, syg naz suka yg gebu2 cam naz. dia ckp tak best klu slim. haha. tapi, kita nak kurus spya size senang nak cari, then utk kesihatan. takyah la nak diet demi org len, tp buat tuk diri sndri, tu lebih better.

    ReplyDelete
  31. yg penting kita happy!! Yeahh!!...hahhaa

    ReplyDelete
  32. wakakaakak terbaik lah kak. yg dalam2 pon kena tukar kalau dah gemok or kurus? :P lololol lawak2 :D

    ReplyDelete
  33. terfikir jugak benda yang sama~
    lelaki, sila bagi komen~

    ReplyDelete
  34. cuba cerita dengan gua lu personal attack sape ni?wakaka

    lu stanby la 2 2 saiz.kan senang...time kurus lu pki s...time besar lu pki L.kan simple

    ReplyDelete
  35. Lelaki suka yang simple dan redup mata memandang... ;D



    Tapi laki macam aku bukan main susah nak tambah ketembamam.. serius.

    ReplyDelete
  36. kamu kerus ke kamu gemok ke...terpulang kepada kamu...yang akad nikah sama kamu tu lelaki...die yang nak hdup dgn kamu ni smpe tua...dah anak 2 3 5 nnt kamu leh maintain badan??tepuk dada tnya hati...umur 50 plak???cmna pon awk ttp harizan bt idris juge..

    tp kalau "lelaki"...bila die tgok kamu gemok n dah x cantik die boleh tgal kamu anytime...so hati2 dengan "lelaki"

    ReplyDelete
  37. lelaki buah dada bsr je pki dua..haha.

    ske mcm ezan. :)

    ReplyDelete
  38. hahahahha ..taste laki lain2 ..
    tanya la bf yg bakal jadi suami tu .. :D

    ReplyDelete
  39. diorang punye taste tukar2. main sesedap rase je. kite ni la dok pikir banyak2. diorang tau komplen je.

    tapi bukan semua.

    dill.

    ReplyDelete
  40. hahahhahaha lelaki lain2 taste la ezan. tp bahaya gak kan tahun ni dia nak kita gemuk...tahun depan kurus..tahun depan lagi gemuk balik.

    GILA.haha

    ReplyDelete
  41. hehe..tu lah pening...suh mkn byk2 tp jgn byk sgt -,- pening!! btw, ezan dh lawa dh!! :)

    ReplyDelete
  42. jangak hayat seluar jeans saya dalams ethaun saja.atas sebab susuk tubuh jugak..

    ReplyDelete
  43. hahah duku je kepala laki tu. byk bunyi bagai

    ReplyDelete
  44. ayat last tu mkn dlm tu.. hehehe
    jom singgah :

    Berat kew blog nie..?

    btw, rizal dah follow kamu.. =)

    ReplyDelete
  45. yelar ezan.. i pon kompius.. =.='

    ReplyDelete
  46. gemuk sgt tak,yg kurus sgt pun tak...sedang2 jer,heh

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa