Pages

Total Pageviews

Aug 18, 2011

Diskriminasi

ada yang bulat
ada yang leper
ada yang sedang sedang
ada yang pejal
ada yang kecik molek
ada yang sedap sedap


begitulah aku rasa bila aku ditugaskan untuk body checking promoter wanita


aku terpaka meraba-raba punggung mereka.
bukan niat aku sebenarnya.
dah tugas aku sebagai seorang supervisor.


tapi, 
esok aku nak mogok kat executive.
kenapa tak benarkan aku bodycheck lelaki sekali?
kenapa?
kenapa??


Diskriminasi.

61 comments:

  1. ak rasa blan posa kot.
    lpas raya boleh lah tu.kehkeh

    ReplyDelete
  2. beb,gua lu tak nak raba?

    HAHAAH

    ReplyDelete
  3. raba bontot jer?
    lain?

    .
    .
    .
    .
    bahu,
    triceps,
    abs,
    acaner lak?

    diskriminasi?..
    ada ker promoter lelaki?

    ReplyDelete
  4. hahah nanti kau mogok dia bagi kau yang tuutt tuuttt punya :D

    ReplyDelete
  5. rasa seperti mahu di 'bodycheck' plak...

    ReplyDelete
  6. mmg diskriminasi.

    eauww, takut lelaki geli2 lak nanti.

    ReplyDelete
  7. mcm cik ery taip. bulan pose ni kan. pas raye nnt sila serbu mereka. eceh

    dill.

    ReplyDelete
  8. hahaha.. sengals.. nt batal puasa.. :D

    ReplyDelete
  9. lu tak nak ke kerja tu? kalo tak nak gua nak amik alih, hahahahha

    ReplyDelete
  10. hei.
    aku pernah body checking staf n promoter.
    best weh. kahkahkah

    ReplyDelete
  11. patotnye dr awal lagi da kene mogok..

    wakakakakaka!

    ReplyDelete
  12. mungkin lu kurang skill.lu kena training harder lagi. biar gua jadi model promoter.wakaka

    ReplyDelete
  13. lepas bulan puase nnt try apply utk body check body laki ok. mane taw ade rezeki. bahaha =.=" nakal.

    ReplyDelete
  14. jom tukar kerja.aku pun da bosan mencengkam punggung lelaki hari2~aum! keh keh~~

    ReplyDelete
  15. erkkkk... =.=' raba lelaki..uittt..jgn...

    ReplyDelete
  16. owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    nak laki2 jew ye huhhuu..
    gatal!:p..noty ye..

    msti geli kn time nk check tu huhuuhhuhu..

    ReplyDelete
  17. hahahahaha..betul betul. gi mogok kenapa ada diskriminasi.

    pegi segera nanti terlepas peluang keemasan. hahahahahaha...

    ReplyDelete
  18. kita tukar nak.
    kau check body lelaki.
    guwa check body pompuan.
    boleh?

    ReplyDelete
  19. gle kau nk check lelaki.haha..klu blh la kn,nk jgk check prmpn. :D lekuk2 tu. :P ishk,batal pose.

    ReplyDelete
  20. fuh! cepat cepat buat mogok kenyang :D

    ReplyDelete
  21. Salam Ezan...

    Uiks!~ Nak bodycheck lelaki sekali ke? Boleh2... Tapi ber-hati2 ye.... :D

    ReplyDelete
  22. hahaha .. tak elok kak bulan2 puasa cmni :D hahaha

    ReplyDelete
  23. bagi tugas tu kat aku jer la. banyak bunyi pulak.

    ReplyDelete
  24. kalau dia appvrd kau check lelaki bg tahu aku , aku nak apply kerja macam kau

    ReplyDelete
  25. Sy msh suci ketika mbaca entry ini aka tdk perlulah bersuci..

    ReplyDelete
  26. haha..bereh dah k.ezan!
    itu mmg diskriminasi kan kan ...hahaha

    ReplyDelete
  27. Boleh tak spotcheck sy hari2? Awk bertuah dapat kerja yang sy inginkan. Okbai.

    ReplyDelete
  28. masa saya kerja jaga exam kat uiam dulu kena raba2 orang jugak

    ReplyDelete
  29. Hahahaa... amboi... ini betul2 diskriminasi ni... mogok mogok...

    ReplyDelete
  30. nak komen 'hahahahahahahahahahaha' je boleh!!?

    ReplyDelete
  31. hahah kalau terangsang bagaimana?

    ReplyDelete
  32. babe, bestnya dapat raba raba diorg! haha. yg raba lelaki tu, i salute la kalo bos u kasi. haha.

    ReplyDelete
  33. saya mahu diraba jugak ! . hahaha

    ReplyDelete
  34. ada vacant tak?aku nak apply.
    gaji makan rm15 pun tak apa.
    tapi kalau boleh lepas puasa aku nak mula.

    ReplyDelete
  35. aku cuma takot kau kalah d bulan pose je.kah3

    ReplyDelete
  36. kalo dah dibenarkan bodycheck lelaki nak join sekalilah..haha~ =p

    ReplyDelete
  37. seronok habis meraba-raba.haha

    ReplyDelete
  38. amboi nak laki jugak ye! cisss. haha

    ReplyDelete
  39. Hi...
    Saya seorang ahli blog anda dan saya mahu anda datang ke blog saya ke blog saya, saya akan gembira jika anda ingin membawa keahlian
    Anda boleh membaca Blog saya dalam Bahasa Hindi dan diterjemahkan ke Malaysia dari jalan yang saya akan membaca puisi atau karangan
    Dan saya menganggap tiga pilihan saya (3) kursus di Blags Ayengen

    MITRA-MADHUR
    MADHUR VAANI
    BINDAAS_BAATEN

    ReplyDelete
  40. er..nak jugak raba promoter laki? hahahaha

    ReplyDelete
  41. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa