Pages

Total Pageviews

Nov 24, 2013

AIR ASIA FREE SEATS WOIII!!!


Hah engkorang yang nak travel tahun depan tu , lekas lekas la book sebelum habis dan sebelum 01 dec 2013.

Aku nak pergi phuket ni rasanya tahun depan. tapi dalam perancangan lagi .


Honeymoon kira sekali bleh tak awak? kbye

17 comments:

  1. setahun lagi nun masa travel.. hahaha.. jangan sampai terlupa da book tiket sudah la.

    ReplyDelete
  2. td dh nk book dh.. sekali lupa lak taun depan dh bertiga.. aiseyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalala tak sabar nak tengok baby dia

      Delete
  3. dah boleh booking honeymoon dah nie.. koh koh koh

    ReplyDelete
  4. bestnye.......ada pulus lebih leh g cuti2 lgi nie hehee

    ReplyDelete
  5. ni one way ke return? n=mesti 1 way kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure, belum tengok lagi kat web dia

      Delete
  6. nasib baik ko bagitahu, pasai next year aku nak holiday kat Sarawak. ha...cantik! dapat free seat

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa