Pages

Total Pageviews

Apr 2, 2015

setabak

Dah dua hari aku menetap selama 5 jam di setabak KL sentral ni. Well, camni la contoh orang yang tak berapa nak bekerja macam aku, dua bulan jadik housewife plus partime business. tapi aku dah rasa macam nakharom bosan duhhh. 

So sangat respect pada suri suri rumah lain yang memang full time housewife. ahkak takbolehh kalau tak keje. rasa bosan melantun lantun. pffft!


btw next week ill start my job as a civilian . yes. again. nak terapkan i love my job dalam diri tu susah. tp nothing to do dok rumah makan tido tengok tv lagi susah!!

Btw aku perasan jenis jenis orang yang lepak setabak dengan segelas air yang bersamaan satu set mcd large ada macam macam jenis.

ada yang memang kaya raye minum setabak sambil tengok saham naik turun

ada dak dak pejabat lepak cerita pasal kerja/busines

ada yang dating dengan pakwe makwe sambil acah acah hipster

ada yang student buat assignment beli segelas air kongsi reramai 

ada yang menunggu orang then taktau nak tunggu kat mana so terpaksala duduk setabak habiskan rm15 untuk segelas air sebab kat sini je la ada plug wifi and kerusi lembut, oh aku la tu. 

welllll. takkan nak lepak mamak pulak? tak ada ada la giteww. kah!


peh hipster betei siap ada fixi punye novel kakaka






btw  korang apa cerita?

7 comments:

  1. woow ..baru nak join setabak hihi

    ReplyDelete
  2. xpenah lepak setabak..cuma tapau bw balik je n sedut smbil jalan feeling ongkaya.. blerghhh

    ReplyDelete
  3. Hahaha...hipster habis dah ni lepas setabak baca fixi dgn main laptop...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hipster wehhhh, rasa nak tampo dri :P

      Delete
  4. selalu cakap ngan husband nak benti keje dok umah. tapi bila dok umah bosan plak xtau nak buat apa. hahaha

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa