Pages

Total Pageviews

Jul 31, 2011

sayang, nikmatnya,

sayang, sayang tau tak.
bila sayang datang,
saya rasa indah sangat,
bila sayang singgah,
saya rasa nikmat sangat.


bila sayang datang,
saya rasa selamat dari gangguan,
bila sayang datang,
saya rasa lebih dekat kepada tuhan.


tapi kan sayang
betapa dosanya saya , 
kalau mensia-siakan kedatangan sayang,
mengambil sikap sambil lewa menyambut kedatangan sayang.
dan hanya biarkan sayang berlalu tanpa mengambil keberkatan daripada sayang.


dan.
semoga tahun ini, saya akan menggunakan sebaik-baik peluang kedatangan sayang. sayang tunggu saya sayang, saya nak rasa nikmat itu lagi.






Sayang : Ramadhan.












Salam Ramadhan buat semua Pembaca. 


*saya cuba untuk puasa penuh . tapi kalau tak penuh, redha je lah kan kan kan. sebab saya perempuan. Percayalah.

62 comments:

  1. gambar tu cantik

    :)

    salam ramadhan dear

    semoga berpuasa penuh

    bahahah

    ReplyDelete
  2. Pantai itu indah..props yang berwarna merah itu kalau tak ada lebih menarik...hahaha

    ReplyDelete
  3. insha Allah :)

    selamat berpuasa ..

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa ezanfahmi..eh,silap ezan idma..haha semoga dapat berpuasa penuh tahun ni..heee

    ReplyDelete
  5. Anisa Hang Tuah : tq :) same lah kita cube berpuasa penuh

    Akulah Pak Lan : haha jeles la tu


    Addin : selamat berpuasa kembali

    ReplyDelete
  6. shuraizah : hahaha ;p tett selamt berpuasa :)

    ReplyDelete
  7. pocket pun akan cuba puasa penuh.
    heheh:)

    ramadhan dah tiba,
    moga turun 4 kilo by shawal :D

    ReplyDelete
  8. comel :)


    Ohh sayangku ramadhan.

    ReplyDelete
  9. saya suka bila sayang datang

    Selamat Berpuasa Sayang!

    ReplyDelete
  10. Pocket : pocket takleh cube! mmg kene! haha


    nurAMALLINA : sape comel? akak ke? haha :P slmt berpuase adek


    tieykah: ye ayg! eh ayg lak hahaha selamt berpuase beb

    ReplyDelete
  11. Ramadhan tu I punye oke. Fine. Bermadulah kita. -ms red

    Haha. okay joke je XD

    ReplyDelete
  12. msred : hahah selamt berpuasa :)

    ReplyDelete
  13. selamat menyambut ramadhan al mubarak (:

    btw gmbr kt tc. orang kuantan?

    ReplyDelete
  14. ramadhan bakalan kunjung tiba. selamat berpuasa juga kk comel :))

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan!

    xphm motif gmbr last tu... hahah.. nk bg bunga pd ramadhan ke :P

    ReplyDelete
  16. ok pic tu nampak lg muda

    ReplyDelete
  17. kalau takde aral melintang tahun ni blh puasa penuh.. hope takde aral la.. berpuasa dgn kandungan yg dah sarat.selamat berpuasa juga pada ezan

    ReplyDelete
  18. selamat berpuasa!


    puasa jgn tggal taw.hahaha

    ReplyDelete
  19. mana buleh!
    kamu menggunakan alasan yang kamu seorang perempuan selari ngan perempuan tu kan ker kaum yg lemah..

    lantas mendapat justifikasi untuk tidak perlu berpuasa penuh..
    mana aci!!

    pocket plak? hanya kerana pocket seorang lelaki.. kena puasa penuh..
    dimanakah keadilan!?

    cuba kamu citer sikit kenapa perempuan tu dibenarkan tak puasa penuh.. cer cciter cer citer.

    (Ye ye.. pocket menempah maut.. yer yer..pocket tahu)

    ReplyDelete
  20. hehe .. selamat menyambut ramadhan kak ezan :) alif tag kak ezan dlm latest entri alif taw

    ReplyDelete
  21. selamat meraikan kehadiran Ramadhan :-)

    ReplyDelete
  22. Salam Ramadhan..semoga ramadhan tahun ni merupakan ramadhan yang terbaik buat kita..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Dimana kedudukan photographer dlm gambar kat atas? Atas pokok eyh? :p Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  24. selamat berpuasa! semoga ramadhan kalini lebih bermakna ^^

    ReplyDelete
  25. selamat berpuasa ezan idma! :)

    ReplyDelete
  26. jika kamu ingin tahu kamu juga boleh berpuasa penuh tiada pengecualian...

    ReplyDelete
  27. romantik betol akak nih. hahahaha! cantik gambarrr ;)

    ReplyDelete
  28. penuh ke tak penuh gua nak ucap selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  29. Mis dis picture..

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan sayang ;D

    ReplyDelete
  31. heheh.tjuk gempak tu :)
    pose jgn xpose taw..nk banglo x?
    pose btol2 lalalaalal

    ReplyDelete
  32. lah perempuan ke. hampir je takpercaya tadi. hm selamat berpuasa :D

    ReplyDelete
  33. semoga dengan kedatangan "sayang", akan mendidik diri dan hati...

    ReplyDelete
  34. selamat berpuasa to ezan & family! :)

    ReplyDelete
  35. salam ramadhan..*love
    pic tu cantik gler

    ReplyDelete
  36. comelllnyeeee selamat berpuase yeeaaa.

    ReplyDelete
  37. comelllnyeeee selamat berpuase yeeaaa.

    ReplyDelete
  38. salam sis :)

    *selamat berpuasa yer XD

    ReplyDelete
  39. salam ramadhan to u too Ezan.. eh sayang ramadhan ka? hehe

    :D thanks, tau la laa nama sebenar Alkisah ada Ramadhan juga.. peace Yoo.

    ReplyDelete
  40. selamat berpuase c comel ezan! ;D

    ReplyDelete
  41. boleh kita berkongsi SAYANG tak..
    tak salah kot BERMADU bulan ini..
    ekkekekekek..

    salam ramadhan ezan!! :P

    ReplyDelete
  42. semoga ramdhan kali nih lebey baik dr ramdhan yg sebelumnya. ^_^

    ReplyDelete
  43. owh sayang...

    berikan aku kemenangan untuk musim ini.aku akan cuba bertahan dan menjadi kuat dengan kesabaran.

    ReplyDelete
  44. salam ramadhan gak..puasa biar ckop 30 ari tau..haha

    ReplyDelete
  45. saya percaya..

    selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  46. semoga lah dapat puasa penuh ye kakak :D hekhekhek :D itu gambar mesti dekat TC kan kan kan? :D

    ReplyDelete
  47. selamat berpuasa ezan...
    nadia awalnya harap penuh jg tp 1st day dah cuti...huhuhuh sedihnyer....

    ReplyDelete
  48. salam ramadhan. Semangat camtu yang gua nak.walau pon lu lambat lg nak boleh pose penuh.hahah

    ReplyDelete
  49. salam ramadhan. Semangat camtu yang gua nak.walau pon lu lambat lg nak boleh pose penuh.hahah

    ReplyDelete
  50. sepanjang sedah menjadi dewasa ni (acececee..) puasa 2tahun lps je saya sempat puasa full...
    yg lain.. maklum la perempuan, hehe

    ReplyDelete
  51. tp ade sikit geli2. hehe


    salam ramadhan dear :)

    ReplyDelete
  52. ya saya percaya awak perempuan.hahahaaha :p

    ReplyDelete
  53. NaF : salam ramadhan kembali. yup :) why? kamu duduk kuantan?

    Rtp Farra Arisha : selamat berpuasa :)


    MissF : buat2 faham je. haha


    Ailya Insyera : tehee

    Kapten Atok : pic mase sweet 22. eh mude ke 22? haha


    nawal addina : selamt brpuasa :)


    THE LEKAT LEKIT STORY : jaga kandungan elok2 kak. selamt berpuasa :)


    Haruuta Chan : sweet kan? hehe


    cik ery : insYAllah tak tinggal. hee :)

    Pocket : hahah kamu punya komen panjang ni. wahai permpuan yg lain, kite nak buat apa pd pocket yg jeles gn kaum kite ni haha


    alif haris : hye alif. selamat menyambut ramadhan. nt akk tgok ek akk lame tak online :) sorry


    delarocha : salam ramadhan kembali


    nazira : salam ramadhan :)


    Whoopz : atas langit mungkin? haha salam ramadhan

    iekasub : selamt berpuasa ieka

    Si Pujangga : salam ramadhan pujangga ku haha

    hanaahmad : salam ramadhan hana ahmad!


    RepublicAku : kenapa?


    Monster Siti : romantik kan? haha selamt berpuasa dee


    Waqheh : eleh. jeles la tu. slmt berpuasa


    Anonymous: HJ rite?

    nurain.samsudin: salam ramadhan kembali


    ade2mama : kamu nak bagi banglo?

    Pyka Rahmat : hehe selamt berpuasa juga


    C.M.A @ CikMoonAdnan :selamat berpuasa

    cik kompas: aminn


    cadlynn : selamat berpuasa juga


    POSH76 : belog jalan


    nur diana rozali : salam ramdha :) tq yaa

    Memey Baharom : slmt berpuasa juga


    qlah salam ramdhan

    Alkisah : nama pnuh pe? salam ramadhan juga


    Ct Arina : happy ramdhan sis!

    aleen aiden: yeah u too alin!


    ghost writer : yes u rite :p


    sifu im : insyALLAH hehe


    faa.rosli : hehe slm ramdhanM


    Queen F : sama2 la kite hehe, a,ah. mane taw ni


    nadia ar-rumaisha : hee tak pe, nnti pose 6 lak hhe


    HiSaM : tggu wa monopos la. hahah selmt puasa!


    ishiko : eheh dewasa da. salam ramdhan


    ORLANDO AHMAD : kan kan?


    skandaLdariLangit ? geli? haha


    Amirah Suhana : nasib baik pecaye haha

    ReplyDelete
  54. da mmg x penuh pun skrg kn.mkn kentang kfc pukul 11am =='

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa