Pages

Total Pageviews

Oct 18, 2011

Sebelum Dan Selepas Kahwin

Eksperimen dilakukan terhadap kakak aku sendiri yang mempunyai anak 2




Ni isi kandungan handbag wanita sebelum kahwin



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


















































yang ni agaknya selepas kahwin dan mempunyai anak satu




nanti kalau nampak perempuan dokong anak bawk beg besar2 sambil sangkot lampin kat bahu tu, jangan nak tanya kenapa pulak. 




hehe. Sorry tak cantik baru belaja guna paint. haha


Note : aku tak suke bukak fb pastu tengok kawan yang da kawen siap ada baby comel. tahu kah anda ia akan mengundang perasaan ingin berkahwin? tahukah anda? tahukah?

49 comments:

  1. bile da kawen keperluan anak melebihi keperluan sndri..
    cantik la pics walao gne paint..

    ReplyDelete
  2. betul tu. eh, bukan ada dua-tiga beg ke?

    ReplyDelete
  3. hahaha..betol2!!! kalau anak dah sekolah.. buku sekolah pon ada.. =.='

    ReplyDelete
  4. haha.setuju sgt kak.tue pun beg lepas kahwin mesti lg bsr dr sebelum kahwin.hehe

    ReplyDelete
  5. kiutnye! pandai gak ezan lukis gune paint. hasil yg cantik! ;D

    ReplyDelete
  6. tiada lebih berharga selain dari anak. :)

    ReplyDelete
  7. apasal lately entry kau mengarah ke arah perkahwinan. tak lambat dah ni. kah kah kah. kalau tak dak calon meh audition kat aku. aku single lagi. hahaha

    ReplyDelete
  8. haha..sudah semestinya... dan beg pon besar2 je..

    ReplyDelete
  9. ngee..pandaila tu...kalo lin pakai paint...ketaq2 lukisan langsung tak nampak rupe benda yg nk dilukis..hihihihihi

    ReplyDelete
  10. awk seorng yg kreatif..

    ReplyDelete
  11. misteri perempuan yg tak diketahui para lelaki, . . . . . :)

    ReplyDelete
  12. dalam kereta saya pun da penuh benda tu~keh keh~~

    ReplyDelete
  13. keh3.semoga aku xberubah jauh lepas kawen nanti.ngeri juga oih!

    ReplyDelete
  14. haha

    comel aje :)

    comel akk lukis pakai paint,

    selalu lepas dn sbelum khwin mcm tu kan? tgk mkcik2 sndri :)

    ReplyDelete
  15. betul. HAHA
    mcm beg kakak ipar.
    mmg bnde tu la yg ad :D

    ReplyDelete
  16. yg tak kawen pun beg besaq gedebak.penuh dengan pen berselrak, resit resit dua bulan, sisa sisa keropok tertumpah dan sedikit melekit sebab ada tumpahan susu dutc lady berjenanama kopi.eh..beg siapalah ini..

    ReplyDelete
  17. sy mmg suke sgt kalo kat blog ade entry lukis2 gni..nyaman je nak bace hihi

    ReplyDelete
  18. ini orang kata , dah sampai masa dah ni . keh3x

    ReplyDelete
  19. haha . nice ! comel gila aka lukis :) aka , sediakan beg besar2 sebelum kawin lagi tau . heh

    ReplyDelete
  20. heheh, rajin nya kamu.
    nak komen jahat buleh tak?
    kalau tengok gambar yg comel iyer la, cuba tgk gambar yg tak comel...

    hhahahahah
    (Jahatnya komeeennnnn)

    ReplyDelete
  21. so true la adik manis ah ah ah...

    ReplyDelete
  22. hahaha. dulunya penuh barangan wanita, sekarang pula, macam2 ada :') hiksss. there are many differences ;)
    you good at painting!

    ReplyDelete
  23. bilalahh kak ezan nak kahwin kan?

    ReplyDelete
  24. you salah.. mostly laki yang bawa benda2 tu... girls tetap bawa handbagnya.. true story from me..

    ReplyDelete
  25. haha tepat skali isi kandungan beg 2,,yala aku pn da tgk beg wife aku hhehe

    ReplyDelete
  26. hahaha ini fakta ni..
    biasalah dah ada anak
    benda lain lah yang ada dalam bag hehe

    ReplyDelete
  27. ye betul!!
    senget2 bahu tahuuuu....
    untuk dua orang anak lagila berganda.

    ReplyDelete
  28. Lawa lukisan. Tahu ye tahu ngehngehngeh. Eh i link ur blog on my bloglist hope u dont mind.

    ReplyDelete
  29. haha.bawak bersabar taw..sket je lagi tu.hikhik

    ReplyDelete
  30. memang tepat sgt Ezan.. itulah terjadi kepada diri akak skang ni. Nak pegi mana2 pun terpaksa bawak beg besar nak isi brg2 lala.. Kalau dulu handbag tu muat2 brg kita jer.. takde besar gedabak

    ReplyDelete
  31. ahaha..best la pic ni..
    kdg2 bile de anak..


    macam 2 gelagat nye..

    susu anak lg penting

    ReplyDelete
  32. haha! betol tu akak! tengok dalam beg mama pun penuh dengan segala barang adek kecik saya ni. hahaha

    ReplyDelete
  33. Sy ign kawen tp sy tak ley blah dgn knk2 la.. Aduih.. Eh suke itu paint.. Ajarlah sy yg noob~

    ReplyDelete
  34. haha. ala x bestnya mcm nie. pas kahwin confirm bwk 2 beg. 1 for mama 1 for baby.

    ReplyDelete
  35. haha betul betul :D pampers kot yang wajib ada dalam beg bila dah ada anak .

    ReplyDelete
  36. kadang2 msred terbawak pampers gi keje... hhaaa

    ReplyDelete
  37. hahaha biasalah tu kan hehehe...

    ReplyDelete
  38. ShahzCudin ; waaaa ade jugak org puji lukisn buruk kehkehkeh


    eLL : hahaha sila tambah

    Cik Bambam : siap tolong buat keje skolah skali tuu


    Syazwan Che Deraman : ape ape?

    Nin Ahmad ツ : ahha bijak. haha


    Ct Arina : akak perli ea. huk buruk :(

    KAMIHIDUP : iyalah :)

    Akulah Pak Lan : adalah impian setiap wanita bujang mengimpikan sebuah perkahwinan. ecewah :p hahaha meh la odition.


    C.M.A @ CikMoonAdnan: hehehe itulah

    CaDLyNN : ala lyyn buruk je ni


    :: Mrs.Eady :: : ehee. same eh?

    Anonymous : tengs,


    JaLi AshBurn : jeng jeng jeng

    bujal X : ahha terbaik bro :)


    aleen aiden : wehei. tak dpt bygkan alin akwen nt cmne kihkih

    ayuyuuu :) : hehe belajar dr pengalamn org kate


    IZNIE MEI : ahha dets rite

    lotikus disarimankan: beg kamu? kehkehkeh

    Cik Cammy Lia : haha first try btw tengs :)


    HEROICzero : ahahaha. aminn
    sibudakcomel : ahah tengs :)

    Pocket : ahahha janji baby sume cmel. jeles la tu


    Nurul Aima Hj Kaim: ahaha .kite pompuan cmni lah nnt

    Rtp Farra Arisha : tengs Arisha :)


    Peah Glemer : soalan panesss nih haha

    Alkisah : ahahah u yg bawk? alamak papa penyayang :)

    gilaweb : haha tolong la bawk sekali ye :)


    Ain Zulaikha : hehee u lukis comel:)


    zahidah seran: hahaha lagi sakit bahu

    Dhiya Fariza : eh, nvmind dhya. i like ur blog too. ohsem!


    cik ery : tak sbr dh ni hehe

    teha : ehhehe

    u.m.i.e : yups


    THE LEKAT LEKIT STORY : takpe utk lala kan :) lala sehat sis?


    khairul akmal bin azman: ahaha series penting susu ank


    mimi : kan kan?

    Liyana Zahim : eh kamu nak kawen kamu kene suke knk2 haha. nak lukis bantai je LZ


    alif haris : awk kawen dlu leh? haha

    azalia hjsalleh : hahaha yups its true


    Addin : barang penting tu


    msredcheesecake : ahahah
    nazirah : yup hehe

    ReplyDelete
  39. aku tahu. aku tahu perasaan tu.

    btw, kau berseni.

    aku dah puji kau.
    sekarang, bayar.

    ReplyDelete
  40. syafiqakarim: sabar sabar :0


    Juno : singgit bleh?

    ReplyDelete
  41. hehe...btol sgt la kan.keperluan anak lagi penting :)

    ReplyDelete
  42. nik rosmawati : hehe anak first :)

    Onitsuka_hana : agaknye lebih dr due

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa