Pages

Total Pageviews

Jun 6, 2011

GYM



petang ni aku nak g gym. aku tekad nak kurus . HAHA

jangan jadi mcm kat bawah ni dah la.


















inspirationalefeks Tegoda tak?





47 comments:

  1. adehh hilang jelita awak nanti kalo jadi centu haha

    ReplyDelete
  2. adeh gambo..sakit perut tgk..

    ReplyDelete
  3. kalo ko jadi cenggitu glam la ko...

    ReplyDelete
  4. baru nak jadi org pertama.. tapi tiba2 laptop crash ... tergoda sangat2 nih .. hahaha ... habis patah tulang sy .. hahaha

    ReplyDelete
  5. muka boleh senyum lagi kira ok...keh3

    ReplyDelete
  6. semoga boleh kurus! Jangan jadi tough udah

    ReplyDelete
  7. TWEETY BERT : hahaha jelita tp tuf


    Munirah: kekeke

    Syazwan : tq :) kakakah

    JIJI YU : haha


    Inspirationalefeks : tergoda ek? hee


    pembaris : tgh tahan tu


    SofieyAzwa : tough ok wat?

    ReplyDelete
  8. abah dia badan camtu.kalah tetek pondan taman umah aku

    ReplyDelete
  9. iyer la, jangan jadi cenggitu sudahhh

    ReplyDelete
  10. rase kalau ezan mcm tu...kak ain pun takuttt...

    tak mau la...tak ade keayuan langsung...

    ReplyDelete
  11. hahah kalau jadi gitu, boleh ganti malek noor..;p

    selamat menurunkan berat badan di gym ok!:D

    ReplyDelete
  12. macam gambar tu?

    Takpe lah... terima kaseh!

    ReplyDelete
  13. pergh...kalo badan camntuh
    laki malaysia pown kalah aiihh
    ^_^

    ReplyDelete
  14. gulppp... =.=' terkedu nnegok gmbar tu..huhu

    ReplyDelete
  15. giler...peluk malam dah rupe peluk balak merbau..

    ReplyDelete
  16. cantiknya kalau badan kamu betul macamtu~~~haha~~

    ReplyDelete
  17. gambar tu suweeet ! keh3 ~

    ReplyDelete
  18. huhu..kemain body gtu..seram akak tgk..hhehe

    pernah cuba xtvt zumba tak?..best tuuu..

    ReplyDelete
  19. wah..x ingin lah bdn cam tu

    ReplyDelete
  20. hensem pe kalo camtuh..*gelak keji*

    ReplyDelete
  21. adeh la...hilang seri ko kalau jadik mcm neh...

    ReplyDelete
  22. Dee Chicuita : tuff kan? hehe
    Headmaster : haha pondan tu tak best


    Republic Aku: haha tuf gile kan

    pete : keh keh


    Cik Cempaka : tak lawo yek?

    ainnoraini : haha kak jgn takut.




    Shurazirah Sukhur : hehe tq :)


    gedek! : uncle tak suke ke? hehe

    HaNa Hani : hehe


    C.M.A @ CikMoonAdnan : smart tak?


    Syarifah Nornazrah Al Yahya : ok tak naz?

    Waqheh : haha ok la tu dr pelok lidi. hehe

    bujal X : wah awk sorg je puji. tq :)


    Khairul Antasha : perkasa.hehe

    deeya : hehe tq :)

    Encik Psychopath : macho kan


    sarah-najwan : zumba> tak penah kak


    wida : skali skala kan


    : husna :haha.


    wahida: seri lain lak timbul

    ReplyDelete
  23. ni kalau rimau termakan blh kena darah tinggi sbb byk kolestrol. badan minyak2.. wakakakakaka

    ReplyDelete
  24. baru nak tegur yg kau sgt gemuk dua tiga hari lepas. hehe.

    ReplyDelete
  25. taf nye ezan...scary meri..

    kurus ke tembam ke, yang paling penting sihat oke..:)

    ReplyDelete
  26. aiyok geli ! bdn camtu geli tau

    ReplyDelete
  27. pi gym fokus utk stamina dlu..then br fokus utk kurus..=)

    all the best! ^_^

    ReplyDelete
  28. kalau badan jadi macam awek kat bawah tue, confirm laki tengok takut nak ngorat...hahahhaa

    ReplyDelete
  29. da komen ke belum ek? aih..lupe

    bdn sy pon berketul juga..tapi 1 ketul shja..di perot..dan sgt besar

    ReplyDelete
  30. omak ai. tokojut tengok gambar tu.

    ReplyDelete
  31. Eeeeeyuuuuu
    Akak !!
    Jangan jadi macam that girl
    So disgusting okey .
    Musle lagi bosau dari ehem dia
    Erghhh ...

    ReplyDelete
  32. THE LEKAT LEKIT STORY : HAHA BTOL KAK


    Ries Lee : HEEE

    habsahharun : BAIK:)


    zOeY zAu YaH : haha i pon gelii


    YanaMIB : tq sis




    kayrul-shah : haha laki sma saiz cm die je nak ngort kot

    Solihin Zubir : tahn tahan


    Raden : kire berkrtul gak tu. hehe


    Fina Fento : hehe


    rNesZaiNe : sweet kan nis? haha

    ReplyDelete
  33. aku tak tahu kalau jumpa yang nih aku nak gelak atau buat muka serius,dan mungkin juga aku buat poker face..kononnya.

    ReplyDelete
  34. salam , hehe . orang cakap kalau perempun otot ketui2 tak santek larh .. ehhe .

    ReplyDelete
  35. haha. so sekarang dah kurus ke belum? ;D

    gambar tuu eww sangat! hahah

    ReplyDelete
  36. hak3 .. jgn la smpai gitu .. geli nengoknye :p

    ReplyDelete
  37. ghost writer : haha terkejut yek
    si para para : comel kan?
    Blogger qlah : tp tuff, hehe
    Blogger iekasub : kurus sikit. haha
    Blogger alif haris : haha. geli eh?

    ReplyDelete
  38. ishhhh dari yg macam kat bawah tu lebih rela gumuks camni lah! haha ;D

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa