Pages

Total Pageviews

Jun 8, 2011

Ladies.





Walau cantik mana pon kau.
walau cool mana pon kau
walau cerdik mana pon kau
walau cun gile babi mana pon kau

kau takkan dipandang tiggi kalau kau rampas hak orang.

Maksud aku. Suami orang.

Kalau isteri pertama dia setuju, takpelah. 

Faham?

Kalau dah jodoh nak buat macm mane, 

betul gak . jodoh dtgn tuhan,


ala , laki bujang melayu ramai lagi der, 
diorg masih serba boleh.





p/s juga buat lelaki yg dah ada isteri tapi menggatal dgn perempuan lain sdgkan isteri dia dah jadi yang terbaik. Lu org tak cool der.




YAALLAH YA TUHAN KU. Jauhkan lah aku dr rampas hak orang. aminn

35 comments:

  1. jodoh nak wat gano kan..
    muahaha...
    hope so piqa bukan kategori yang x cool nih..
    ;)

    ReplyDelete
  2. yeahh..btul3x..hehehe,xde style laa..

    ReplyDelete
  3. mnx di elekkn ada jdoh dgn suami org..aminn amin aminn

    ReplyDelete
  4. betul jodoh telah di tetapkan..
    tapi kena la cari yang betul2..
    kalau cari laki orang dapat la laki orang..

    err wa cool je..hehe

    ReplyDelete
  5. kalau dah takdir nak buat mcm mana kak ezan. huu

    sebaik2nya kena elakkan dari trjebak bnda2 mcm ni. aminn

    ReplyDelete
  6. salam sis ezan , kalau boleh mintak dijauhkan la ye .

    Amin .

    ReplyDelete
  7. amin.. akak doakan

    dugaan didalam hidup tak dapat dijangka...

    ReplyDelete
  8. pnh terjebak jgak ngan cinta suami org ni, tp cepat sedar sblm terlmbt. haiihh, minta jauh la pasni, nauzubillahiminzalikh.

    ReplyDelete
  9. aku single. contact aku asap okay?

    ReplyDelete
  10. huu..mintak dijauhkan jugakk ~_~

    ReplyDelete
  11. mintak dijauhkan kak . adk dulu hampir2 nk ada relation dengan suami orang . but alhamdulillah , tuhan masih sayang kan adk . hati2 memilih pasangan :D

    ReplyDelete
  12. hope cik fa pun x,,,amin...
    sakit kalau hak sendiri dirampas kn

    ReplyDelete
  13. betul tu..minta2 dijauhkan jugak daripada merampas hak orang lain dan hak kita dirampas..kalau dah betul2 jodoh, memang kena terima je la kan..macam kes Salih Yacoob n 4 isterinya tu..huu :)

    ReplyDelete
  14. Amin utk doa tuh. moga yang baik2 saja.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...bagus la ezan ni...

    ReplyDelete
  16. nauzubillah, mintak dijauhkan la dr jadi perampas dan merampas ni..

    meruntuhkan kebahagiaan org lain demi kebahagiaan sendiri, nescaya tuhan akan memberikan balasan yg setimpal..

    ReplyDelete
  17. jangan ngurat saya tahu!haha~~

    ReplyDelete
  18. benda yang boleh di elak..kita elakkan.. jgn sengaja cari penyakit kan..huhuhu

    p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

    step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
    Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
    Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

    Thanks!

    ReplyDelete
  19. org kata... "dah jodoh, nak wat camne.."
    tapi..kalau kita boleh elak dari awal..tentu perkara merampas dan dirampas xkan berlaku kan.. yg penting.. siasat laa latar belakang.. huhu

    ReplyDelete
  20. Aku sebagai lelaki selalu beringat:
    Aku tak sekacak & tough Aaron Aziz
    Aku tak seterer Salleh Yaacob
    Aku adalah laki orang.. tak leh menggatal.. kekek

    Bagi Gegurl..
    Betul cakap Ezan, ramai laki bujang kat luar sana. Cuma korang je bz.. Nak cari macam Aaron Aziz.. memang susah ar..

    Jodoh..
    Kalau jodoh nak dapat laki orang.. nak wat guana.. tapi kalu boleh elak.. kalau sudah ketentuan illahi.. redha je la..

    -Alkisah-

    ReplyDelete
  21. wa cool lor ... hoho .. sy belum kawen lg ..

    ReplyDelete
  22. hr tu dgr hot fm ada pompuan tu ckp, bkn suka suka nk rampas..tp dh cinta dgn org tu je..klu dgn org x dpt perasaan cinta mcm tu..huh! wakluu..berapi ai dgr tahu? >_<

    mtk simpang la samada dpt keturunan merampas2 nih or org len rampas laki ai..amin~ =)

    ReplyDelete
  23. mudah2an..inshaAllah kita bukan dikalangan perampas ya dear.

    ReplyDelete
  24. Bila dah buat salah kata dah jodoh.. huhuhuhu. sedangkan kita boleh ubah nasib..

    ReplyDelete
  25. bunyi entri macam hampir2 jadi orang kedua atau ketiga atau keempat jer. hehe

    ReplyDelete
  26. mintak mintaklah saye dijauhkan juge dari bende bende macam ni. sedih kot. hurm. :(

    ReplyDelete
  27. aminnn..jauhkan lah jua dari hani :)

    ReplyDelete
  28. satu hari nanti andai kau alami benda nih...apa yang akan kau buat.?

    ReplyDelete
  29. sya fieqa : kalo boleh elakkan. aminn
    Syimir : jgn lakukan ke ats isteri kamu nnt :)

    Mya Myra : aminnn
    para para : u cool oke ? hehe
    Elyana Ahmad : :)
    wahida idris : aminn
    qlah : wlaikumslm. minta dijauhkan rATu kEBaYA s: thanks sis
    Syarifah Nornazrah : nasib baik dpt elak
    penulis.sahaja. : single? awwww
    iekasub : aminn
    atyn bambam : sam2 lah kita berhati2
    cik fa : yup sakit sgt
    Shurazirah Sukhur: kalo jodoh, pastikan caranya betul

    theblabber : thanks:)

    Waqheh : thanks :)
    MiszNoRuL : minta dijauhkan.. aminn

    Blogger bujal X : haha awk dah kawin lom?
    b a m b a m ' : insyallah :)



    C.M.A @ CikMoonAdnan : insyallah elak..

    CaDLyNN : aminn
    Alkisah: thanks bro :) harap ditemukan dgn org yg betul /:)
    Blogger Inspirationalefeks : bujang la ni?
    Blogger YanaMIB : amin. :)
    JIJI YU : amboi. hehe
    gedek! : tade pe uncle. mengingtkan je
    sue. : yup. mudah mudhn
    THE LEKAT LEKIT STORY : itulah kebiasannya
    Blogger ape2 jer : aminn


    Blogger Ries Lee : haha ade org penah rampas kebahagiann. haha tp tak akwen lagi. lepskan je la
    Anonymous cik azeya : aminnn

    hani Niza Ramli said.: aminnn
    ghost writer : belum dpt dipikirkan lagi. tp mintak jauh

    ReplyDelete
  30. 2-2 belah pihak kene beringat same kan? tepuk sebelah tangan tak mungkin berbunyi ^_^

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa