Pages

Total Pageviews

Dec 1, 2011

Aku untung kenal kau

kita tidak perlu sama cantik untuk jadi kawan
kita tidak perlu sama kaya untuk jadi kawan
kita tidak perlu sama bijak untuk jadi kawan
keserasian
itu yang kita perlu
terima kasih atas kenangan semalaman yang diluangkan
terima kasih atas shower gel yang kau pinjam kan
terima kasih atas ubat gigi yang kau berikan
terima kasih atas secangkir teh yang kau sediakan
terima kasih atas petikan gitar yang kau mainkan
terima kasih atas tilam yang kau bentangkan

aku harap. aku dan kau dapat naik basikal yang kita kempunan malam itu jika kita jumpa lagi ya.
Akhir Kata. Aku untung kenal kau, Tieykah
Dan. Masih merindui perempuan Terhebat ku. Apa khabar dia disana ya?

















55 comments:

  1. errrr..
    kirim salam kat tieykah.. :P

    ReplyDelete
  2. Adakah? tapi rasa tidak seperti yang aku fikirkan. abaikan

    ReplyDelete
  3. hope korg still berkawan even dh tua nanti

    ReplyDelete
  4. Nak tambah ni,untung jugak kalau kenal aie tau..kuang3...;p

    ReplyDelete
  5. hebatnya bait2 tu..bleh wat lagu dah... :)

    ReplyDelete
  6. These are my fav girl either.. Nnti nk lepak kt lepak sesama ye.. Both of u r gojes! Ohhhhh So sweet like cadbury hazel.. Hahaha.. :D

    ReplyDelete
  7. woah,dating dengan cik tieykah..bila kita nak dating sama?hehehe

    ReplyDelete
  8. untung jugak dpat kawan mcam awak=)

    ReplyDelete
  9. untunglah.. xda istilah forever aloneeee. heheh

    ReplyDelete
  10. haaaaaa....dgr tu cik tieykah...hehehe.... org yg menghargai nilai persahabatan adalah org yg sangat bernilai...

    ReplyDelete
  11. nasib baik sebot pasal aku gak kalo x aku nangis guling2 teros hack wall tieykah.wahahhha

    ReplyDelete
  12. amboi sonok nya diorang bergambar,
    I city pung ada..
    papan tanda kedai pung ada :D

    pocket nyer BFF tengah 'Ilang'
    hahahah

    ReplyDelete
  13. Oh merindui shbt sejati..
    Sudah lama tak ketemu..
    Kmi dipisahkan dengan tuntutan kerjaya masing²..

    Aku suka bdk baju biru!!
    Dia tomey!! hahahaha...

    ReplyDelete
  14. Memang untung, semoga persahabatan kauorang terus ketat, aminnn. ;)



    *aku pun tak suka tukar nama blog macam Tieykah.. hehe

    ReplyDelete
  15. untung juga ko kenal alkisah.. cehh tetiba..

    ReplyDelete
  16. untung kau. aku suka tiga ayat mula kau. syabas.

    ReplyDelete
  17. kita perlu sama kaya kalau nak join aktiviti gila yang sama

    ReplyDelete
  18. rara pinkmafia : yes :)


    gadis statik : untungkan ada bff :)

    Aqiim : nak ngort ke ni hehe



    Akulah Pak Lan : jeles la tu. haha

    azalia hjsalleh: aminn :)

    aiEz : hahah jom kita kenal.

    najwa : thanks ya!


    Liyana Zahim : miss u girl. teringin sgt jumpe kamu. kamu juga cun bangat!!!


    Anisa Hang Tuah : yes u rite :)


    Shurazirah Sukhur : haha jom. umh katne. hehe

    FarhanahAdzlan : thanks ya! kawan smpai mati :)


    kura : alhamdlillah :)

    Abang Zam : haaaahaa gatal!


    Syimir : mesti lah!


    Nin Ahmad ツ : heee lenkali kita jumpe ye :)

    shahrazali : hee thanks ya


    BonekadalamChermin : iya :) untung


    Farra Ros : hahah kau tetap kawn baik aku :)


    Pocket : hahah ilang ke mana


    eLL : alaa, sepet tu jgn ckp kuat2. haha

    Kc Kasedah : haha miss u :p


    EB : sape? saya ke haha


    YOUsoF : hahah thanks yOu!


    Alkisah : untung!


    cha zainol : thanks cha :)


    pembaris : damn rite! haha

    ShahzCudin : alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  19. Sama² Zan!



    *Berkawan biar seribu bercinta biar _ _ _ _ _ ;)

    ReplyDelete
  20. Untunglah ko kenal dia...hihi

    ReplyDelete
  21. teringin nak lepak sama korang. :)

    ReplyDelete
  22. kizz : untung sanagt

    hana : aku juga teringin lepak sama kamu

    ReplyDelete
  23. apesal muka kau familiar? kita pernah kenal kat alam nyata tak?

    ReplyDelete
  24. best ada kawan yg benar benar kawan.
    ikhlas.dan terima seadanya.hmm

    ReplyDelete
  25. kawan sejati, kawan baik, kawan susah senang, memang susah nak carikan...sampai skrg tak jumpa lagi kawan mcm tu..

    ReplyDelete
  26. zulfikar: kite baru jumpe di twiter , lupa kah .haha

    Syafiqa : Alhamdulillah sy ada

    Hazmin : Moga awk jumpa nnt

    ReplyDelete
  27. Sihat beb!

    Nak nanges!

    Miss you!

    Love you!

    ReplyDelete
  28. iznie : alamak. sorrry buat kamu touching hehe

    ReplyDelete
  29. the sweetest entry for a friend,comel!

    ReplyDelete
  30. Hii..ada update baru bagitau Kizz k..

    ReplyDelete
  31. keserasian, tu yang penting dalam berkawan ni. huhu.

    ReplyDelete
  32. Sweet la bff berdua ni.... Rasa nak ada bff plak...

    ReplyDelete
  33. ~SaL IjOu~ : thanks!

    Dhiya Fariza : hee :) U pon sweet!


    ishiko : thank ya!

    KizZ : okey!


    Eein Azryn : yup its true!


    Adylia Qarissa : thanks!


    msredcheesecake : hee thanks!

    ReplyDelete
  34. terima kasih adik2 gua berdua dtg tempoh hari.lu org mmg cool dan best....kalau lu dtg lg kita g round jb sama tikah dan kakak baru buas-buas ya....maksud gua puas-puas.

    ReplyDelete
  35. ttbe rindu kat bff kite jugak,
    sob sob :'(

    ReplyDelete
  36. Biarkan rahsia - Lagu Siti Nurhalija. ;P

    ReplyDelete
  37. dik, kurangkan makan

    nasib baik tulis best

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa