Pages

Total Pageviews

Dec 4, 2011

Cinta Danial Dan Marissa





Danial seorang lelaki sejati. Baginya, tiada sebab untuk dia permainkan cinta buah hatinya Marissa. Ya, Marissa buah hatinya . Dia tidak segan memperkenalkan buah hatinya kepada rakan-rakan yang terserempak dengannya dikala dia sedang keluar berdua bersama Marissa. Ibu bapa mereka juga merestui hubungan mereka. Danial tidak tahu kenapa Marissa sangat sayang padanya. Nak kata dia tampan itu tidak juga. kulitnya juga hitam manis. entah di mana tampan wajah nya yang membuatkan Marissa terpikat.

Suatu hari Danial ingin bertemu marissa. Sudah lama dia tidak berjumpa buah hatinya itu. Perasaan rindu yang membuak-buak membuatkan dirinya tidak sabar bertemu Marissa. Seperti biasa dia akan menjemput Marissa di rumah. Setibanya di taman, Danial memilih untuk duduk di sebuah bangku yang bertentangan dengan tasik. Mereka berbual mesra sehingga kan tidak sedar ada yang memandang. Danial memegang erat tangan Marissa. Marissa juga membalas tindakan Danial dengan mengeratkan lagi genggaman tangan. Kedudukan mereka agak rapat. Rindu benar mereka berdua. Marissa melentokkan kepalanya di atas bahu Danial. Danial rasa tidak senang duduk. Sudah lama dia inginkan keadaan sebegini. nafsu nya sebagai seorang lelaki membuak-buak. Marissa seperti sengaja memancing ketahanan nafsunya.

Tiba-tiba

Pappp! Kurang ajar punye lalat. atas motor aku pon nak berkhalwat. Sergah pemilik ego s.

Danial dan marissa berterbangan. Sambil menjerit ke arah Pemilik Ego s . Anti klimaks betol!!!!! 

Tamatlah Cerita Dating seekor lalat. dan aku lah pemilik ego s itu. kahkahkah

Note : kalau ada yg horny baca kisah lalat ciptaan aku, tanggung sendiri. kahkah

71 comments:

  1. Aishh, suspend je.ingatkan entry 18SX tadi.hahahaha

    ReplyDelete
  2. ahahha tak tergamak lagi nak buat entry 18 sx shu :p

    ReplyDelete
  3. Haha...sejak bila mula belajar buat entry mcm ni?

    ReplyDelete
  4. paklan : hahaha sejak rasa gatal nak kawen ni

    ReplyDelete
  5. haha! chuish!
    yg pocket ni pulun la baca.
    sikit lagi kalu memang pocket termimpi tido kang. haha

    good one sis!

    ReplyDelete
  6. haha! chuish!
    yg pocket ni pulun la baca.
    sikit lagi kalu memang pocket termimpi tido kang. haha

    good one sis!

    ReplyDelete
  7. Pocket : haha bahaya pocket ni. Sikit baru ni kahkah

    ReplyDelete
  8. hey apasal kau halau lalat2 tu?
    x baik tau hancurkan hbungan orang..
    ke sebenarnya kau ada hati kat si danial tu?

    eh apa aku mrepek nie..
    HAHA :P

    ReplyDelete
  9. daddy : ayok taktau. haha

    Aqim : haha ;p tak baik. dosa.

    ReplyDelete
  10. HAHAHAHA.lawak gila wey.

    okey guwa gelak.hehehe

    ReplyDelete
  11. nin : haha gelak takpe jgn setim plak kahkah

    ReplyDelete
  12. baru sikit?
    pocket nak baca yg 'bnyk' tu.
    heh,

    pocket ter dabel komen,
    sila padam satu. :D

    ReplyDelete
  13. azalia : haha ayat lintang pukang

    kc : hahah ;p baca smbil gelak

    ReplyDelete
  14. pocket : yang bnyk tu bhaye sikit hekhek

    ReplyDelete
  15. sedap jugak cerita sex lu ni
    hahahaha

    ReplyDelete
  16. loh lalat rupanya.ingatkan nak buat novel tadi

    ReplyDelete
  17. ego betul pemilik ego ni.
    huihuihui.
    hehehe

    ReplyDelete
  18. 1. lagi sekali cerita ini berunsur potong stim!

    2. teringat Jus Markisa dalam katalog amway..

    ReplyDelete
  19. nafsu binatang betul la! hahaha

    ReplyDelete
  20. hehheheh...

    okeh...sekali lalat da.ngeh3...

    ReplyDelete
  21. mood:horny.

    baca kisah lalat gewe2

    HAHA

    ReplyDelete
  22. kejadah ape nak horny..
    kesian lalat tu..bru nak start..

    ReplyDelete
  23. lelaki jugak lalat tu rupanya. hampeh betul. hahaha

    ReplyDelete
  24. ceytt.. potong betol la penampo lalat ni.. heii..

    ReplyDelete
  25. Hahah!suspend!

    Nape tak letak gambar yang lalat nga beromen tu..haha

    ReplyDelete
  26. haha.xsenonoh punye lalat! public kot...hehhe

    ReplyDelete
  27. pergh, nama danial dan marissa tak bley blah lawan nama tokey

    ReplyDelete
  28. ini namanya jebakan hebat!! overall, it fulls of lessons! :)

    ReplyDelete
  29. saper2 yg nk berkhalwat tuh.. kita pukkk dia mcm lalat..hahahah

    ReplyDelete
  30. mungkin selepas itu pasangan lalat da insaf..kui3,

    ReplyDelete
  31. jom join GIVEAWAY

    THE WINNER WILL GET ANY AVAILABLE ITEM WORTH RM 35.00

    http://fantasticpieces.blogspot.com/2011/12/fantasticpieces-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. hahhhahahahahahahhah!!!!

    dill.

    ReplyDelete
  33. kah2...ezan oo ezan..awat sedap sgt name lalat2 tu..ahaha

    ReplyDelete
  34. ahh kacau duan betul manusia tu kan?
    lol:DD adakah pasangan lalat?

    ReplyDelete
  35. Haha! Siot je!


    (terima kaseh tegoran ejaan tu... kamu sangat cekap! Dah betol kan dah!)

    ReplyDelete
  36. hahaha nama watak nak sedap jeee
    kahkah

    ReplyDelete
  37. Cheese sungguh la kau! ;D

    Aku dah bayangkan view cantik depan tasik tu, matahari baru melabuhkan tirainya, cantik ditambah cuaca agak dingin....

    ReplyDelete
  38. terhibur aku baca nama mereka! haha!

    sila anta manuskrip ini ke pulisher.

    ReplyDelete
  39. nasib baik aku dah biasa sangat dengan citer macam nih..haha!

    ReplyDelete
  40. kalo pemilik lagend x kisah kot.. heHe

    ReplyDelete
  41. ahhhh potong stim la cik blog ni...
    Bru je nk klimax...
    Cis cis cis...
    Lalat pn 1,dh pndai bg nama anak urban2...
    Letak ahh nama bujut ke,jentolok ke,leman ke,stopa jabun ke...
    Wt aq ghairah je...
    Wakakakakaakak...
    Lariiiii tuan blog mgamuk 6t..!!

    ReplyDelete
  42. ahhhh potong stim la cik blog ni...
    Bru je nk klimax...
    Cis cis cis...
    Lalat pn 1,dh pndai bg nama anak urban2...
    Letak ahh nama bujut ke,jentolok ke,leman ke,stopa jabun ke...
    Wt aq ghairah je...
    Wakakakakaakak...
    Lariiiii tuan blog mgamuk 6t..!!

    ReplyDelete
  43. Lalat tu dah kira wajib kawen tu... Hheee...

    ReplyDelete
  44. baru gua nak perasan watak danial, sekali menate lalat! cisss...

    ReplyDelete

komen itu penyegar jiwa